Laden reviews...
48 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen geven de reacties een hoge tevredenheid over de kwaliteit en de verpakking. Klanten waarderen snelle levering, duidelijke communicatie en behulpzaam personeel. Enkele opmerkingen gaan over een ruime keuze en op maat gemaakte opties, terwijl kleine problemen snel opgelost worden.
Snelle afhandeling opdracht en mooi materiaal.
22 June 2026
L
Amersfoort
Per toeval deze winkel ontdekt, maar wat een genot. Prachtige planken tegen een heel scherpe prijs. Ik heb nu mooie eiken planken gekocht maar kom zeker terug voor een ander projectje. Heel vriendelijk geholpen!!
2 June 2026
W.P.
Alphen Gld
Kwaliteit staat voorop. Weer mooi eiken binnen.
31 May 2026
Aure
Amsterdam
Nu inmiddels 3 maal een verschillende houtsoort afgenomen. Kwaliteit top! Blij mee. :)
27 May 2026
Marjolijn
Ridderkerk
Online besteld en kon het meteen ophalen, netjes verpakt en geen verborgen onvolkomenheden
20 April 2026
Dick
Bilthoven
Top kwaliteit hout, verpakking en levering
17 April 2026
Arthur
Zaandam
Mooie producten, correcte afhandeling van bestellingen.
4 April 2026
Frank
Brummen
Prachtige planken
30 March 2026
Bart
Castricum
De planken waren netjes verpakt en zijn snel verzonden
17 March 2026
JP
Barneveld
Een eersteklas product, klaar om af te halen op het gewenste tijdstip.
11 March 2026
Wyn
Heteren
Al meerdere malen iets gekocht bij plankencentrale. Steeds wordt er goed meegedacht en wordt goede service geleverd. Zo heb ik zonder problemen de gekochte planken om kunnen wisselen voor een ander formaat.
19 February 2026
Koen
Heelsum
Al meermaals mooie planken gekocht. Aanrader. Snel geleverd. Goede kwaliteit en zeer goed verpakt.
16 February 2026
Jurgen
Ureterp
Ik wilde 6 planken waarvan 1 heel specifiek moest zijn. Ik ontving 6 foto’s van alternatieven die op voorraad lagen. Perfect kunnen kiezen op deze manier. Een praktische webshop met de bediening van een boutique.
15 February 2026
Vincent
Den haag
Wij werken als www.defenderwood.com al jaren met de plankencentrale.nl en het persoonlijk advies en de kwaliteit van de materialen is altijd zeer goed. Er is altijd ruimte voor overleg en advies wat voor ons erg belangrijk is omdat wij high-end hout producten leveren aan klanten die daar groot belang aan hechten! Ga zo door plantencentrale.nl!
9 February 2026
Leonard
Bilthoven
Iedere keer als ik planken kom uitzoeken word ik blij van het assortiment en de fijne hulp :))
9 February 2026
Tjebbe Bakker
Wageningen
Na opening van bestellingen vond ik 4 van de 10 planken beschadigd en met scheuren. Na gebeld te hebben zijn de 4 planken vervangen. Deze waren op orde.
19 January 2026
Pieter
Breda
Wij vinden het jammer dat het zo gegaan is, maar hebben na telefonisch contact te hebben gehad de volgende dag nieuwe planken verstuurd. Deze zijn nadat wij elkaar gesproken hebben naar tevredenheid ontvangen.
Team plankencentrale.nl
Via intertnet planken besteld. Stonden keurig klaar bij afhalen en hele mooie planken.
15 January 2026
Freddie
Harskamp
Zondag besteld maandag stond klaar en opgehaald. Mooie kwaliteit
5 January 2026
hj
Nieuwegein
Ik ben echt heel goed geholpen en was verbaasd over het enorme assortiment.
27 December 2025
Aad
Veenendaal
Zie vorige regel.
24 December 2025
Eric
Borne
Ik kon langskomen of via de webshop bestellen, dit vond ik wel een belangrijke optie.
24 December 2025
Snelle levering, goed verpakt
25 November 2025
merijn
Den Haag
We bestellen af en toe bedrijfsmatig bij Plankencentrale en zijn zeer tevreden over de geleverde planken.
15 November 2025
A.M.
Tilburg
Plankencentrale.nl is in 2009 gestart met de verkoop van gedroogde en geschaafde eiken planken. Bij Plankencentrale.nl kunt u per plank bestellen. Het assortiment is inmiddels uitgebreid tot zestien verschillende houtsoorten. Kwaliteit is voor ons zorgvuldig omgaan met al onze producten, standaardisering van de afmetingen, snel kunnen leveren en natuurlijk een goede relatie met u als klant!
* Grootste voorraad geschaafde planken
* Uniek assortiment voor de professional
* Deskundig en persoonlijk advies
* Snel uit voorraad leverbaar