Alles vlot verlopen

Alles naar wens verlopen.

ECS balance top!!

ECS balance Life Aid vind ik echt geweldig! Het helpt mijn bloedsuiker goed op peil te houden en smaakt ook nog eens lekker. Een aanrader als je op een natuurlijke manier je bloedsuiker wilt regelen!

Fantastische supplementen

Vroeger veel luchtwegen problemen. Op aanraden van een orthomoleculaire therapeut, LifeAid supplementen genomen sedert 2 jaar. Geen luchtwegeninfecties meer gehad. Het was mijn huisarts in het voorjaar al opgevallen dat ik al een hele tijd geen luchtwegen problemen meer had.

Goeie levering en kwaliteit

Heel blij hiermee. Goed op de hoogte gehouden over levering en prima kwaliteit spul.

Een bedrijf dat op veel gebieden thuis is en een hele goede service biedt.

Zeer fijn product

Zeer fijn en subtiel product

Positief

Heb dit product via mijn dochter, ik moet zeggen dat ik gelijk na een paar dagen al respons voelde. Ervaar het positief.

Uitstekende kwaliteit en service

De producten van life-aid geven mij het volste vertrouwen in de kwaliteit en werkzaamheid van de producten. Tevens is de service top !

Ben benieuwd naar het resultaat.

Ik gebruik het product nu een aantal dagen, makkelijk in de ochtend in te nemen met water, geen smaak.

Heel prettig

In mijn zoektocht om het afbouwen van Benzodiazepinen wat behapbaarder te maken kwam ik bij LifeAid terecht. Ik gebruik nu enkele maanden de ECS-balance/ Carryofyleen en het scheelt enorm in de afkickverschijnselen, vooral de slaapproblemen die ik had. Ik kan het eenieder die kampt met dezelfde problemen van harte aanraden!

voldoet aan mijn wensen en eisen

zie mijn zin hierboven

Goede, snelle en persoonlijke service!

Bestelde voor de tweede x Iodine, en nu zaten er, naast het attente en informatieve kaartje, extra pipetjes bij om ook het laatste beetje, goed gedoseerd uit het flesje te krijgen. Superhandig, en fijn!

Heel persoonlijk en betrokken.

Ik heb goede ervaring met life-aid. Opvallend is de erg betrokken en goede dienstverlening voor advies en bij vragen. Heel waardevol. Ook snelle verzending van de bestellingen en zorgvuldig ingepakt. Zeker aan te raden. Dankuwel

Goede Iodine

Iodine precies zoals we nodig hebben

Super!!

Na 7 weken gebruik zijn mijn nagels enorm versterkt. Ik heb werkelijk alle merken wel geprobeerd en geen een geeft dezelfde resulraat als de silicium van LifeAid! Super blij mee!

Doet echt wat het product aangeeft, ik ben heel tevreden.

Ik merk aan mijn spieren de juiste werking van dit product. Het voldoet waar het voor staat. Ik heb geen meer aan mijn knie.

Moeilijke stoelgang opgelost

Ik heb al jaren spijsverteringsklachten (gluten etc) en zeer trage en soms pijnlijke stoelgang. Ben begonnen met 2 capsules en dit leidde meteen tot buikpijn de volgende dag maar het kwam wel los. Ben nu een week verder 1 capsule is voor mij afdoende maar ik kan regelmatig en heb geen pijn meer. Dosis is echt persoonlijk moet je zelf even finetunen maar voor mij werkt het echt!

De producten zijn van zeer hoge kwaliteit.

De vakbekwame en uiterst vriendelijke ondersteuning doen de rest. Ga zo door!

Heel positieve ervaring

Na merkbare haaruitval besloot ik silicium te gaan gebruiken . Ik ben nu 4 flessen verder en vind dat mijn haar zeker weer meer groei laat zien wat ook mijn kapster opviel‼️Nagels profiteren er ook van …snelle groei en sterker. Dus ik beveel dit product zeker aan.

Duidelijk 'verlichtend'

De multimineralen in de oplossing van Immunites zijn duidelijk merkbaar qua werking in mijn systeem! Een soort 'verlichtende' ervaring is wat mij zo vaak opvalt wanneer ik iets slik wat kloppend voelt voor mijn lichaam, alsof een zwaar aanvoelende last aan het minderen is. Heb meteen 2 flessen van 250 ml erbij besteld! Kan ik voorlopig langere tijd lekker uit de voeten!

Werkt goed

Tevreden over silicium werkt goed en leuk echt een verschil

Zeer goede info over de producten

De silicium is op de site vergeleken met andere producten en er zit een goede beschrijving bij waar het voor dient. Nuchter ‘s morgens in nemen is geen enkel probleem omdat je het idee krijgt dat je water drinkt. Gekocht met gratis extra flesje dus ook een leuke actie

Producten zijn fantastisch

Wij gebruiken al vele jaren Life Aid Silicium en dit tot volle tevredenheid Gemakkelijk te bestellen en snel in huis Jaren geleden via diverse andere bedrijven besteld maar erg duur en vaak was er wel iets Nu via Karlijn zijn we veel voordeliger uit en nooit problemen Een echte aanrader

Uniek in service

Door mijn eigen fout een verkeerde samenstelling van het huisadres ingevoerd, wijziging doorgegeven bij DHL en dat kwam niet goed. Na melding van mij is Karlijn gelijk in actie gekomen, op een hele sociale en lieve wijze. Iets wat vandaag bijna iets uitzonderlijks aan het worden is. Echt top geregeld.

Nothing to say it is a feeling

And it feels verry good in me … sleep well rest in me ( ptss ) I go on with this…

Eekhorstweg 31 E

7942 KC Meppel

Over LifeAid

Hoogwaardige natuurlijke supplementen. > Meer dan 20 jaar uniek in supplementen > Ondersteund door groot netwerk therapeuten > Gedreven door moleculen > Eigen ontwikkeling en onderzoek LifeAid™ bestaat al meer dan 20 jaar en doet eigen onderzoek en productontwikkeling. Onze weg begint bij supplementen, maar onze kracht ligt bij het advies. Wij zijn van mening dat supplementen maar een klein onderdeel zijn van de totaalaanpak van voeding, lifestyle en mentaal welzijn. Daarom zijn onze supplementen ook enkel via natuurgeneeskundige / orthomoleculaire therapeuten en ons zelf verkrijgbaar. LifeAid™ bestaat al 20 jaar en is in de jaren tot 2022 vooral bekend via de therapeuten. In 2023 heeft het merk een nieuwe uitstraling gekregen en is het assortiment uitgebreid. Vanaf heden zijn de supplementen ook verkrijgbaar via onze eigen webshop. Komende periode volgen nog meer nieuwe supplementen!