Blij mee

Fijne producten.

Niet positief

Beste heer/mevrouw, Onlangs heb ik voor het eerst LifeAid besteld, met een actie waarbij een extra flesje zou worden meegestuurd. Dit extra flesje heb ik helaas niet ontvangen. Dat kan gebeuren en daar maak ik verder geen punt van. Waar ik echter niet tevreden over ben, is dat mijn bloedsuikerspiegel na inname van dit supplement sterk stijgt. Aangezien ik diabetes type 1 heb, is dit niet wenselijk en zeker niet helpend. Voor mij betekent dit dat ik het product niet kan gebruiken en dat de aankoop weggegooid geld

Brengt rust en balans in mijn hoofd.

In tijden van meer spanningen en stress helpt het mij vaak binnen een dag al meer in balans te komen en als ik het een aantal dagen langer gebruik is het effect nog krachtiger.

Er ging iets mis tijdens de bestelling

Het bestellen verliep even niet zoals ik had gedacht. Dat liet ik het team van LifeAid weten en binnen no time had ik niet alleen een passend antwoord maar ook een vriendelijke zeer gewaardeerde handreiking voor het ongemak dat ik had gehad. En die belofte kwamen ze na. Dat is in ieder geval service en een goede start van mijn eerste ervaring met LifeAid.

fijn product goed te doseren

Product was makkelijk te bestellen. Levering werd duidelijk aangegeven hoe en wat en wanneer. Duidelijke uitleg betreffende hoe het product te gebruiken met een maatschepje erbij.

Mooie producten en een fijn bedrijf. Bij vragen antwoorden ze snel. En extra tips! Gebruik de silicium nog niet zo heel lang maar merk dat mijn nagels zeker sterker zijn. Ga dit zeker ook aan anderen aanraden. Kortom eerlijk bedrijf met mooie producten!!

Ik moet het product nog leren kennen. Benieuwd of het gaat doen wat het belooft

Geweldig!!

Goed produkt.

Heerlijk smaakloos erg prettig

Ben nog niet zo lang bezig maar het lijkt wel wat beter te gaan met mijn nagels. Ik hoop dat het nog beter word.

Duidelijk overzicht producten en snelle levering

Super ,nooit problemen met bestellen of aflevering

Fulvinezuur

Mijn therapeute raadt dit aan om de detoxen en om de darmwerking te optimaliseren en meer voedingsstoffen op te nemen. Het is wel best prijzig en ik voel nog direct een verschil, maar ik ben hoopvol. Het werkt op lange termijn, zegt mijn therapeut.

Uitstekende service

Voordat ik producten heb besteld, heb ik eerst advies gevraagd. Meerdere keren en daar werd snel op gereageerd. Doordat mijn situatie wat complex is werd geadviseerd om een therapeut in te schakelen en niet zelf te gaan experimenteren. Ik waardeer de eerlijkheid en ook bij een later telefonisch contact werd ik goed geadviseerd. Ik gebruik de producten nog maar net dus daar kan ik nog weinig over zeggen. In een later stadium zal ik hier zeker op terug komen. Tot nu toe voor mij een zeer goede ervaring met Lifeaid!

nog in afwachting

Ben nog maar net begonnen met het innemen van Silicium, heb wel het idee dat ik me positiever voel.

Fijne ervaring

We hebben de ECB-Balance besteld en zijn zeer positief erover. Je ervaart een soort van rust. En dat is prettig!

Silicium is voor ons een echte topper!

Het haar van mijn man is veel harder gaan groeien hij zit elke 3 weken bij de kapper. Mijn haar is steviger en voller geworden en zelfs mijn wimpers ook, en niet te vergeten mijn nagels zijn sterk en mooi geworden. Ons hondje geef ik het preventief. Hiervoor hadden we een ouder hondje met artrose haar gaven wij het ook en soms trok ze weer een sprintje en ze sprong weer tegen de stoeprand op en is bijna 15 jaar geworden.

Immunites bevalt mij uitstekend.

Na een jaar immunites druppels gebruikt te hebben dacht ik wel zonder te kunnen. Mijn weerstand werd echter minder en ook de vermoeidheid kwam terug. Nu ben ik voor een paar maanden terug weer begonnen met de immunites druppels en begin ik mij steeds beter te voelen. Ik blijf de druppels zeker gebruiken.

Top ervaring met product dat ik bestel

Meerdere keren review in gevuld. Nooit kortings code ontvangen van 10% terwijl ik 3x heb besteld. Dat is wel jammer. Blijf echter wel bestellen want ik ben tevreden over het product

Goed en snel ontvangen

Ik ben tevreden over het product wat ik ontvangen heb. Het is netjes verpakt en wordt snel verstuurd.

Fijne producten

LifeAid bezorgt heel snel in een milieuvriendelijke verpakking.

Kwalitatief hoogstaand, snelle service

Kwalitatief hoogwaardige producten, snelle en betrouwbare levering

Snel geleverd. Fijne servcie

Gaat altijd soepel

Duidelijke informatie, goede levering... En top kwaliteit prooducten!!

Super tevreden

Aanmerkelijk minder hoofdpijn!

uitstekend

Ik gebruik een bepaald product van LifeAid wat mij prima bevalt

Snel en betrouwbaar

Zeer tevreden over LifeAid! Het supplement werd snel geleverd en werkt echt goed. Ik merk duidelijk verschil in mijn energie en focus. Fijn om een product te vinden dat doet wat het belooft.

Eekhorstweg 31 E

7942 KC Meppel

Over LifeAid

Hoogwaardige natuurlijke supplementen. > Meer dan 20 jaar uniek in supplementen > Ondersteund door groot netwerk therapeuten > Gedreven door moleculen > Eigen ontwikkeling en onderzoek LifeAid™ bestaat al meer dan 20 jaar en doet eigen onderzoek en productontwikkeling. Onze weg begint bij supplementen, maar onze kracht ligt bij het advies. Wij zijn van mening dat supplementen maar een klein onderdeel zijn van de totaalaanpak van voeding, lifestyle en mentaal welzijn. Daarom zijn onze supplementen ook enkel via natuurgeneeskundige / orthomoleculaire therapeuten en ons zelf verkrijgbaar. LifeAid™ bestaat al 20 jaar en is in de jaren tot 2022 vooral bekend via de therapeuten. In 2023 heeft het merk een nieuwe uitstraling gekregen en is het assortiment uitgebreid. Vanaf heden zijn de supplementen ook verkrijgbaar via onze eigen webshop. Komende periode volgen nog meer nieuwe supplementen!