Laden reviews...
281 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven regelmatig positieve feedback over LifeAid producten. Ze prijzen de snelle levering, duidelijke productinformatie en de vriendelijke klantenservice. De opmerkingen benadrukken consistente kwaliteit en betrouwbare verpakking. Al met al blijft de tevredenheid hoog over het assortiment.
Snel en -tot nu toe- betrouwbaar. Nu nog hopen dat de klantgegevens goed digitaal beveiligd zijn.
22 June 2026
K.
Houten
Scheur in de lengte van mijn nagel al heel lang. Silicium gaan gebruiken en nu na drie maanden. Blijft vooralsnog de scheur bij Alkmaar. Je ziet m nog wel maar blijft op dit moment niet overal meer aan haken met m’n nagel. Had al drie maanden bij rieneke dijkinga. Dus heb al ervaring. Hou nu ff pauze ze kijken of het goed blijft gaan.
21 June 2026
Carla
Hoofddorp
Prima bezorging! Het haar van mijn vrouw wordt al beter!
Floor
Gouda
Sinds kort gebruik ik naast de silicium het viscollageen. In koude drank blijft dat een beetje klonterig, in mijn rooibosthee lost t meteen goed op. Er zit wel een luchtje aan, maar even adem vasthouden en dan is het met de thee prima te doen.
Louise
Haarlemmermeer
Zeer goede bediening en top artikelen !
Nancy
De Haan
Gemakkelijk bestellen.
Thea
Nieuw-Lekkerland
Elke bestelling komt op tijd. Ik gebruik ECS Balance en fulvinezuur. Mijn energie is flink verbeterd. Ik merk nog niks van de silicium, ben bezig met mn vierde flesje.
18 June 2026
L.linda
Giethoorn
Mijn haar uitval is bijna niets meer, tijdens de wisseling ban de seizoen nog wel maar stukken minder. Door de immunities heb ik minder dorst en vlijft mijn huid meer gehydrateerd tijdens mijn werk.
15 June 2026
Linda
Westervoort
Product wordt snel en netje geleverd
15 June 2026
ALICE
Borne
Daar ik in het buitenland woon is het maken van een bestelling wel lastiger. Ik ben goed geholpen. Wel lastig dat er bepaalde tijden zijn waarop telefonisch bereikbaar. Het pakketje is goed verpakt met een lief briefje erbij. Dat geeft een persoonlijk gevoel.
Rosemareine
Piesendorf
Sinds ik de producten van LifeAid leerde kennen half maart, en er enkelen gebruik, begint mijn leven weer ‘normaal’ te worden. Niet alleen maar moe en geen energie maar gewoon niet meer moeten slapen overdag en de artrose pijn begint zo veel minder te worden.
Hanne
Merk er nog niets van
Beveelt niet aan
Tjarda
Amsterdam
Ik gebruik alle middelen op advies van mijn orthomoleculair diëtist. Ik heb meer energie en ervaar minder onrust. Hopelijk wordt het alleen maar beter. Bezorging is netjes en goed verpakt. Mooie flesjes.
13 June 2026
C.
Terborg
Al vele jaren gebruikt mijn vrouw Life Aid Silicium en dat tot volle tevredenheid. De vermindering van haar botdichtheid is duidelijk afgenomen en daarom slaat ze geen dag over. Dit is recent nog gemeten in het ziekenhuis. Het bestellen, betalen en afleveren gaat fantastisch ( kind kan de was doen ) Kortom het is iedereen van harte aan te bevelen
12 June 2026
Willem
Gouda
Snel mijn bestelling ontvangen!
11 June 2026
Mohan
Rotterdam
Ben nog niet zo lang klant maar ben blij met de eerlijke en onderbouwde uitleg die ik krijg bij vragen. Ook snelle en correcte levering. Met de immutines voel ik me fitter en de silicea gebruik ik nu 3 maanden. Nog even afwachten maar voel nu al dat het me goed doet.
11 June 2026
Mies
2650 edegem Belgie
doen hun werk goed
4 June 2026
Sigrid
Bloemendaal
Ik kan de Panacea en viscollageen van Lifeaid van harte aanbevelen
31 May 2026
Dafne
Wormerveer
Ik heb nog niet heel veel ervaring, maar in ieder geval heb ik veel minder haarverlies en dat was ook de reden waarom ik het ben gaan gebruiken. Ik ben heel tevreden en kan het iedereen aanraden
29 May 2026
Thea
Amsterdam
Ik krijg altijd een duidelijk en deskundig antwoord op mijn vragen. En ook op een persoonlijke manier, zodat ik voel dat ik van mens tot mens contact heb.
28 May 2026
Joost
Den Bosch
Ik gebruik al heel lang Silicium , daar heb ik slag / krul in mijn haar van gekregen super blij mee Ook gebruikt ik Immutines , daar ben ik nog blijer mee , al bijna 1 jaar niet meer verkouden geweest
26 May 2026
Susanne
Leiden
Ik heb het tweede flesje silicium bijna leeg..dus ik gebruik het ongeveer 5 maanden. Ik ben het gaan gebruiken omdat mijn nagels gingen schilferen. Mijn nagels zijn weer stevig en ook een mooier oppervlak. Tot mijn verrassing is mijn kaaklijn ook wat strakker geworden. Ik heb niets anders gedaan dan silicium en af en toe immutines nemen(ik vind het water veel lekkerderen zacht smaken, maar doe dit niet consequent) De verzending is keurig!
26 May 2026
Marlies
Buchten
Op advies van orthomoleculair diëtiste Panacea en B12 besteld. Mooie chique verpakking..ik heb meer energie, maar merk wel dat het nog wel even gaat duren voordat het volledig tot zijn recht gaat komen. Het is een combinatie van anders eten, anders leven en andere supplementen.
C.
Terborg
Helaas is de imunities niet juist voor mij. Ik krijg er eczeem door. De 2 sterren zijn voor de nette verzending. En ik gebruik een ander product van dit merk die wel bevalt. Maar dit review is echt voor dit specifieke product. Jammer.
Beveelt niet aan
Lorraine
Schiedam
Met een paar druppels immutines in het water krijgt ik alle mineralen binnen zonder zout. Het doet mijn lichaam goed. Slaap de hele nacht door en voel me rustiger. Ik gebruik het net 2 weken.
Alie
Emmen
Hoogwaardige natuurlijke supplementen.
> Meer dan 20 jaar uniek in supplementen
> Ondersteund door groot netwerk therapeuten
> Gedreven door moleculen
> Eigen ontwikkeling en onderzoek
LifeAid™ bestaat al meer dan 20 jaar en doet eigen onderzoek en productontwikkeling. Onze weg begint bij supplementen, maar onze kracht ligt bij het advies. Wij zijn van mening dat supplementen maar een klein onderdeel zijn van de totaalaanpak van voeding, lifestyle en mentaal welzijn. Daarom zijn onze supplementen ook enkel via natuurgeneeskundige / orthomoleculaire therapeuten en ons zelf verkrijgbaar.
LifeAid™ bestaat al 20 jaar en is in de jaren tot 2022 vooral bekend via de therapeuten. In 2023 heeft het merk een nieuwe uitstraling gekregen en is het assortiment uitgebreid. Vanaf heden zijn de supplementen ook verkrijgbaar via onze eigen webshop. Komende periode volgen nog meer nieuwe supplementen!
Eekhorstweg 31 E
7942 KC Meppel