De beste silicium
Beste silicium, na veel merken te hebben vergeleken weet ik dat lifeaid de beste silicium is.
Fleur
Rotterdam
Laden reviews...
320 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 820 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten geven regelmatig positieve feedback over LifeAid producten. Ze prijzen de snelle levering, duidelijke productinformatie en de vriendelijke klantenservice. De opmerkingen benadrukken consistente kwaliteit en betrouwbare verpakking. Al met al blijft de tevredenheid hoog over het assortiment.
Fleur
Rotterdam
Met een heftige longinfectie met complicaties, ben ik vorig jaar in het ziekenhuis beland. Het heeft bijna een jaar geduurd voordat ik conditioneel weer een beetje de oude werd. De infectie en medicijnen (antibiotica) hadden er flink ingehakt. Ik ben op zoek gegaan naar producten om mijn haaruitval en slechte nagelconditie te stoppen. Niets hielp. Tot ik LifeAid Silicium tegenkwam. Mijn nagels zijn weer sterk en er komen geen nieuwe ribbels terug. Mijn kapster merkte laatst op dat ze mijn haar zo vooruit vond gaan omdat ik vrijwel geen gespleten punten meer heb. Door LifeAid ben ik er bewuster van dat gezonde voeding aan de basis staat van alle processen in je lichaam. Maar helaas is het moderne voedselaanbod veelal bewerkt en daardoor is het moeilijk om je lichaam te voorzien van de dagelijkse aanvoer van noodzakelijke nutrienten. LifeAid heeft mij geweldig geholpen, dus ik heb inmiddels ook twee andere producten in mijn kast staan. Gezondheid is niet te koop, maar deze kleine investering houd ik erin!
Lilian
Vleuten
Inmiddels gebruik ik al jaren Silicium. Anderen krijgen een nieuwe knie. Ik blijf bijna pijnloos door kunnen gaan. Inmiddels ook een poosje viscollageen gebruikt. Na 2 maanden te zijn gestopt, heb ik nu meer last van mijn gewrichten. Goede reden om weer te starten.
22 September 2026
Gerry
Harderwijk
Geweldig ,geen andere vitamines meer nodig.
22 September 2026
Mina
Meeden
Ik ben enorm onder de indruk van Lifeaid! Mijn bestelling was ontzettend mooi en zorgvuldig verpakt. Het persoonlijke berichtje dat erbij zat gaf écht een warme, persoonlijke touch. Daarnaast ben ik heel erg dankbaar voor de mooie geode die in het pakket zat. Je merkt aan alles dat dit met veel liefde en aandacht wordt gedaan. Meteen een glimlach op mijn gezicht bij het uitpakken.
21 September 2026
Shana
Belgie
Erg fijne producten voor een goede prijs
20 September 2026
Claudia
Zwanenburg
Neem de immutines, heb het gevoel dat het mijn lichaam voedt. Ik sport en zweet veel dus verlies dan ook veel voedingsstoffen en deze kan ik hier mee mooi aanvullen. Zou een grote fles bestellen, veel voordeliger.
19 September 2026
Suzanne
Amsterdam
ik ben echt heel tevreden met LifeAid. Vorige week heb ik mijn eerste bestelling gedaan. Er was perongeluk een verkeerd product toegestuurd. Toen ik hier over mailde kreeg ik binnen no time een heel aardige mail terug. Een dag later had ik mijn gewenste product alweer in huis. Met een heel lief handgeschreven kaartje en iets extra’s er nog bij. De communicatie is hier echt super. Geen chatrobot maar een echt persoon die super snel reageert. Ik blijf hier iig bestellen en ben heel blij met mijn product!
18 September 2026
Britt
Groningen
Wat zou ik moeten ervaren? Dat zou ik graag willen weten
Beveelt niet aan
16 September 2026
Cootje
Spijkenisse
Dag Cootje,
We zien dat je onze Panacea druppels hebt gekocht. Deze druppels zijn heel breed inzetbaar. Ze werken 4 tot 8 uur, vandaar dat het raadzaam is om ze 3x daags te nemen. Start met 2 druppels per keer en verhoog iedere drie dagen met een druppel per keer.
Veel mensen ervaren meer rust, beter slapen en een betere motivatie. Dit komt doordat het ingredient caryofylleen het ECS systeem ondersteunt. Dit systeem werkt samen met dopamine, serotonine en GABA. Ook is dit systeem betrokken bij de verzadiging van het eten en suiker cravings. Het hongergevoel wordt minder en de trek in slechte dingen ook.
Daarnaast is het een natuurlijke pijnstiller, ontstekingsremmer en immuno-modulator. Het geeft de weerstand een boost.
Mocht je vragen hebben over de toepassing voor jou persoonlijke situatie dan horen we het graag!
Liefs Karlijn van LifeAid
op dit moment gebruik ik het pas een week, en kan ik nog niet veel zeggen over de innerlijke werking. maar het voelt als een goed en verantwoord product. het geeft me vertrouwen
16 September 2026
Petra
Alphen aan den Rijn
Product is snel geleverd
14 September 2026
Jose
Monnickendam
Heb voor tweede keer de combi silicium viscollageen besteld. Het werkt echt! Betere huid en sterkere haargroei.
14 September 2026
nelly
Amsterdam
Snelle levering en de producten zijn top!
13 September 2026
Ebony
Kaatsheuvel
Gebruik meerdere producten van LifeAId waaronder viscollageen en silicium ..Voel hier goed mee. Nu wil ik toch ook graag fulvinezuur gaan proberen om te kijken of ik daar ook betere resultaten mee krijg..
13 September 2026
Jacqueline
Lanaken
Ik ervaar duidelijk verbetering van mijn klachten. Fijn dat het hoogwaardige ingrediënten zijn.
10 September 2026
Eveline
Leiden
Zoals bovenstaand vermeld snelle en vlotte bezorging, erg fijn.
7 September 2026
Leo
Leusden
De bestelling en levering verliepen perfect. Ook de informatie op de site bevalt mij goed. Wat de producten betreft: ik heb Silicium en Immutines gekocht. Immutines gebruik ik om mijn gedestilleerde drinkwater weer aan te vullen met mineralen. Daar merk je op zich natuurlijk niet veel van. Silicium neem ik omdat daardoor mineralen beter worden opgenomen door het lichaam. Ik gebruik het er niet voor, maar mijn haar is wel wat dichter geworden. Een mooie bijkomstigheid.
5 September 2026
Helma
Heerlen
Ik ben blij met de producten van LifeAid! De kwaliteit is geweldig. Ook lees ik heel graag de nieuwsbrief met goede informatie en tips.
3 September 2026
Marian
Twisk
zeer goede ervaring!
3 September 2026
Aart
Koog a/d Zaan
Heb alleen silicium gebruikt 3 maanden. Mijn haar voelt beter aan en mijn nagels zijn duidelijk sterker. heel fijn
2 September 2026
Marleen
Amersfoort
Ik koop al een tijd bij LifeAid en kan niet anders zeggen dat zij kwaliteit verkopen tegen een goede prijs. Ook krijg je vaak goede wetenswaardigheden over de supplementen via e-mail. Bedrijf is zéker een aanrader.
Margaret
Vleuten
Zoals gezegd blijf ik hoopvol maar ik ben nog niet echt overtuigd van blijvende resultaten. Het schommelt.
Beveelt niet aan
Els
Alkmaar
Fijne klantenservice , denken mee en adviezen die gegeven worden , waarder ik ook erg Goede service en de supplementen zijn van zeer hoge kwaliteit Ik ben fan.
M
Nijmegen
Ik gebruik Iodin. Op basis van gedegen advies eerst gestart in combinatie met selenium en voorzichtig opgebouwd. Na een aantal weken weer afgebouwd naar dagelijks 1 druppel als support voor andere systemen. Ik ben erg tevreden over het resultaat.
S.E.
Middelburg
Ze hebben er echt verstand van, is mijn indruk nu ik ze een aantal keren iets gevraagd heb. En ze geven af en toe een leuk kadootje :-)
31 August 2026
Joost
Den Bosch
Hoogwaardige natuurlijke supplementen.
> Meer dan 20 jaar uniek in supplementen
> Ondersteund door groot netwerk therapeuten
> Gedreven door moleculen
> Eigen ontwikkeling en onderzoek
LifeAid™ bestaat al meer dan 20 jaar en doet eigen onderzoek en productontwikkeling. Onze weg begint bij supplementen, maar onze kracht ligt bij het advies. Wij zijn van mening dat supplementen maar een klein onderdeel zijn van de totaalaanpak van voeding, lifestyle en mentaal welzijn. Daarom zijn onze supplementen ook enkel via natuurgeneeskundige / orthomoleculaire therapeuten en ons zelf verkrijgbaar.
LifeAid™ bestaat al 20 jaar en is in de jaren tot 2022 vooral bekend via de therapeuten. In 2023 heeft het merk een nieuwe uitstraling gekregen en is het assortiment uitgebreid. Vanaf heden zijn de supplementen ook verkrijgbaar via onze eigen webshop. Komende periode volgen nog meer nieuwe supplementen!
Eekhorstweg 31 E
7942 KC Meppel