Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering en betrouwbare service. Klanten waarderen de zorgvuldige verpakking en heldere communicatie. Over het algemeen levert Toff Design hoogwaardige producten met vriendelijke en responsieve ondersteuning.
Stangen om de voederplank op te bevestigen bestond uit 4 stukken. Elk afzonderlijk in plastiek verpakt. Bij alle 4 was de schroefdraad roestig en lag er ook roest in de verpakking. Bij één stuk kon de schroefdraad niet tot het einde gebruikt worden zodat er een opening bleef tussen twee stukken. Stukje van de schroefdraad afgezaagd en dan kon de draadstang wél tot het einde ingedraaid worden. Gelukkig heb ik wat gereedschap zodat ik dit, zonder terugsturen, kon oplossen.
Beveelt niet aan
19 July 2026
Johny
Maldegem
Snelle perfecte levering van een mooi product
25 May 2026
Carla
Roermond
23 May 2026
Sjannie
Elst
I am absolutely thrilled with Toff Design! The customer service is outstanding: they proactively contacted me to make sure I had the matching base for my bulb. This kind of attention to detail is rare nowadays – truly fantastic and very responsible! The delivery was incredibly fast, and everything arrived safely and perfectly packaged. The quality of the lamp is top-notch. I can highly recommend this shop! (German Version) Ich bin absolut begeistert von Toff Design! Ich habe dort eine MITB Textlampe bestellt und bin vom gesamten Ablauf tief beeindruckt. Besonders hervorzuheben ist der erstklassige Kundenservice: Da ich nur die Leuchtmittel bestellt hatte, wurde ich proaktiv kontaktiert, um sicherzustellen, dass ich auch den passenden Sockel besitze. Diese Aufmerksamkeit findet man heute selten – wirklich fantastisch und sehr verantwortungsbewusst! Die Lieferung war zudem unglaublich schnell und alles kam sicher und hervorragend verpackt bei mir an. Die Qualität der Lampe ist top. Ich kann den Shop uneingeschränkt weiterempfehlen!
21 March 2026
Oliver
Hamburg / Germany
Ik heb 2 maal tafellopers en placemats besteld. Goede kwaliteit en vlug geleverd. Bij mijn eerste bestelling had ik mijn postcode niet correct ingevuld en ik kreeg telefoon om dit te melden en te corrigeren. Dus zeker een aanrader.
Rosita
Gent
Uitstekende service; snelle levering en netjes ingepakt
D
Rotterdam
De bestelling was goed ingepakt en werd binnen enkele dagen geleverd ondanks de decembermaand. Prima ervaring met Toff Design:)
Fredie
Lent
Bij TOFF krijg je bij vragen iemand aan de lijn, klantgericht en met zelfs een keuze in cadeau- of kerstverpakking. Bij het uitdelen van de cadeaus ontving ik complimenten over hoe het was ingepakt. Een compliment waard!
24 December 2025
Wander
Zuidlaren
Beste Wander, veel dank voor de zeer aardige review. Fijn dat de kado's in de smaak vielen. U alvast fijne feestdagen gewenst.
Na bestelling direct bevestigingsmail. Daarna updates over status van bestelling en zeer vlotte levering. De bestelde zwitcherboxen zijn erg leuk Fijne webshop
23 December 2025
Marja
Amersfoort
Zeer snelle en correcte levering;super
20 December 2025
Arend
Katwijk
snelle bezorging en mooi assortiment
17 December 2025
bvb
Amsterdam
Op de website van Toff Design zag ik het perfect cadeau voor een goede vriendin: een Delftsblauw bord met een prachtige tekst voor aan de muur. Toen ik de doos uitpakte voelde ik al meteen dat er iets mis was. Mijn mooie cadeau in scherven! Ik baalde enorm en stuurde een mailtje naar Toff Design. Dat kon weleens een lastige kwestie worden, dacht ik. Maar het tegendeel gebeurde: ik kreeg direct een begripvol antwoord, en nog fijner: een nieuw bord opgestuurd. Wat een superservice! Echt heel fijn! Dankjewel Toff Design!
3 December 2025
Ingrid
Wijk bij Duurstede
Het bestelde artikelen word snel verstuurd en is erg goed verpakt. Hij is prachtig, veel dank
22 November 2025
Mirjam
Castricum
Prima reactie na een fout mijnerzijds.
9 November 2025
Jan
Kessel
Klantgericht meegedacht en vlotte levering van de super goed ingepakte artikelen. Aanrader!
8 November 2025
E.
Zwolle
De lamp waar ik al een tijd naar op zoek was maar te prijzig. Nu inde sale dat was snel beslist! Levering was na een paar dagen. Goed verpakt enig de hoogte gehouden van de status.
31 October 2025
Patricia
Ridderkerk
Mooi modern vogelhuisje, snelle levering. Makkelijk in elkaar te zetten.
28 October 2025
Martin
Lathum
Prima, alles goed verpakt! Alleen lang onderweg, misschien eens cheken of het afgeleverd is!
27 September 2025
Waasmunster
Goede ervaring , aantebevelen
Yvonne
Denhelder
Eerst in de winkel geweest; wat een leuke spullen! Daar al een aantal lampen gezien. Thuis nogmaals bekeken via de website en alsnog een besteld. Snel en correct geleverd.
Dirk
Breda
Geweldige en makkelijk meewerkende klantenservice. Snel als aangegeven pakket levering. Zeer tevreden.
A
Wateringen
Vlot en netjes ! Goed verzorgd en produkt nog mooier dan verwacht
30 August 2025
Jenny
Bleiswijk
Goed verpakt, snel bezorgd
15 July 2025
mark
Tilburg
Mijn bestelling werd snel en keurig geleverd.
15 June 2025
Evana
Colijnsplaat
Toff Design - living & gifts is een moderne woonwinkel. Officieel dealer van onder andere ASA, Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich , Cutipol, Ichendorf, IZIPIZI, Leonardo, Mova Globes, Peugeot, Räder, Recozy, Relaxound, Royal Delft, Schott Zwiesel, Seletti, Serax, Sompex, UMBRA en Zone Denmark.
kortemeestraat 29
4611 TL Bergen op zoom