Mijn bestelling werd snel en keurig geleverd.
15 June 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 101 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering en betrouwbare service. Klanten waarderen de zorgvuldige verpakking en heldere communicatie. Over het algemeen levert Toff Design hoogwaardige producten met vriendelijke en responsieve ondersteuning.
Mijn bestelling werd snel en keurig geleverd.
15 June 2025
Evana
Colijnsplaat
Ik ben uiterst tevreden over mijn ervaring met Toff Design. Na een klein mankement aan mijn bestelling – een Zwitscherbox vogelhuisje – werd ik vriendelijk en snel geholpen. Binnen korte tijd kreeg ik een nieuwe toegestuurd, zonder gedoe. Wat een fijne service! Naast de goede klantenservice is het vogelhuisje zelf een aanwinst voor in huis. Zodra het geluid klinkt, waan je je echt even in een rustgevend bos. Het is niet alleen een mooi vormgegeven object, maar ook een heerlijke manier om een moment van ontspanning te creëren in je dag!
10 June 2025
Ronnie
Rotterdam
Goede service! Ik zou weer bestellen bij Toff Design. Heel veel keuze aan zwitscherboxen.
3 June 2025
Esther
Nederweert
Ik heb mijn fles met nijlpaardje snel en in perfecte staat ontvangen voor de helft van het bedrag dat ik museum Voorlinden betaald zou hebben
14 May 2025
Jouke
Den Haag
Op tijd, super qualiteit en erg chique ingepakt!
11 May 2025
Daniëlle
Schwarzenbach
Perfecte communicatie en zeer snelle levering
1 May 2025
Pauline
Haarlem
Na aankoop van 1 simpel item wordt er om een review gevraagd. De unsubscirbe link werkt niet. Dus dan maar een review.
Beveelt niet aan
Kees
Leiden
Wat een buitengewoon teleurstellende review heeft u achtergelaten. U stelt dat de afmeldlink voor reviewverzoeken niet werkt. Wij hebben dit zojuist getest en kunnen bevestigen dat dit gewoon werkt. U krijgt van ons 1 mail zonder extra herinnering, u had deze ook gewoon kunnen negeren en verwijderen.
Daarnaast geeft u aan dat u een reviewverzoek heeft ontvangen na de aanschaf van een – in uw woorden – ‘simpel’ product. U heeft bij ons een Zwitscherbox besteld van €59,00. Wellicht vindt u dat een onbeduidend artikel, maar binnen onze webshop is dit een nette en serieuze bestelling.
Ons doel met deze verzoeken is niet om te ‘smeken’ om reviews, maar om te toetsen of bestellingen naar wens zijn verlopen en of onze service goed functioneert. Wij zien dat uw bestelling op 2 april ’s avonds is geplaatst en dat wij deze de volgende ochtend hebben verzonden. Blijkbaar was hier verder niets op aan te merken, wat wij uiteraard prettig vinden.
Op tijd geleverd en goed product. Ik zou het aanbevelen.
Kyra
Enschede
Snelle levering en werd gebeld over een kleur dat niet op voorraad was en goed alternatief aangeboden.
Berndien
Zwolle
Recent een lamp gekocht bij Toff design. Deze werd voor de kerstdagen mooi verpakt. Na een tijd bleek de schakelaar van de lamp niet meer goed te werken. Na vlot en vriendelijk contact kon de lamp geretourneerd worden en ontvingen vrij snel een geheel nieuw exemplaar. Toff Design nam zelfs de verzendkosten voor eigen rekening. Ik kan dit enkel bedrijf aanraden!
18 March 2025
Michiel
Delft
Zwitscherbox zat goed verpakt en werd snel geleverd.
18 March 2025
Gerda
Barendrecht
Dit is vraag twee!
Anneke
Utrecht
Ik heb een hele positieve ervaring. Snelle levering en een geweldige service.
Annemieke
Noord-Holland
Niet voor het laatst besteld bij jullie!
Janne
Vlaardingen
Zéér tevreden
21 December 2024
lydia prins
Vught
Snelle levering, goede kwaliteit.
21 December 2024
Gé
Leiden
Keurig geholpen, zelfs gebeld om te overleggen over de bestelling. Vandaag mijn bestelling mooi verpakt ontvangen. Erg tevreden!
16 December 2024
Anneke van Jaarsveld
Eefde
Snelle levering gecombineerd met mooie producten
1 December 2024
Erwin
HAARLEM
prima product en fijne afhandeling
1 December 2024
Rit
Voldoet aan de verwachting en is precies wat wordt beschreven in de advertentie. Wel een behoorlijke prijs maar wij zijn er blij mee
23 November 2024
Fred
Sittard
Goede service , mee denken en netjes verpakking . Bestelling snel binnen .
22 November 2024
Mikki
Haarlem
Mijn bestelling van geweldige Sompex kerstlampen is snel en zorgvuldig ingepakt, geleverd.
21 November 2024
Brigitte
Eindhoven
Makkelijk besteld en snel geleverd!!
15 November 2024
Paula
Numansdorp
Online gevonden in jullie shop en direct besteld. Superleuk op het toilet :-) 100%
15 November 2024
Wim
Goes
Fijne ervaring met deze winkel, de bestelling was iets vertraagd, maar ik werd heel netjes op de hoogte gehouden. En het cadeautje was ingepakt!
30 October 2024
Irene
Deil
Toff Design - living & gifts is een moderne woonwinkel. Officieel dealer van onder andere ASA, Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich , Cutipol, Ichendorf, IZIPIZI, Leonardo, Mova Globes, Peugeot, Räder, Recozy, Relaxound, Royal Delft, Schott Zwiesel, Seletti, Serax, Sompex, UMBRA en Zone Denmark.
kortemeestraat 29
4611 TL Bergen op zoom