Toppert

Accu besteld, werd netjes op tijd en goed verpakt en zelfs met een persoonlijke noot geleverd.

Super geholpen

Goede prijs en persoonlijk

Naast de eenvoudige manier van bestellen, de concurerende prijs en het ontvangen van de bestelling geeft de handgeschreven boodschap net dat extra aan het geheel. Heel waardevol. Dank daarvoor.

Online mijn foto’s besteld en dezelfde dag opgehaald voor ook nog een goede prijs.

Top service!

Toen de bestelde lens vertraging had, kreeg ik een demo model met korting aangeboden . Kon ik de groothoek toch nog meenemen op reis! Heel blij mee

zeer goed

deskundig, meedenkend.

Perfect service!

Snelle en vriendelijke service!

Mijn bestelling (Lowepro Lens Case) werd op de afgesproken dag bezorgd, goed verpakt en met een bijgevoegd, handgeschreven kaartje en een klein snoepzakjes. De kleine extra's zorgen voor vijf sterren!

Hele goede service!

Snelle levering en superservice!

Foto's er mooi!

Snelle levering, leuk habdgeschreven kaartje en erg netjes en veilig verpakt. Helemaal tevreden, bedankt!

Men denk hier nog klantgericht

Ik had een probleem met de accu van mijn camera. Dat koste veel moeite om op te lossen, echter bij Ringfoto Meppel was het zo opgelost.

Topbedrijf en topservice!

Top ervaring gehad, zeker aan te raden voor zowel beginners als professionals

Foto's

Ze worden altijd perfect afgedrukt

Vriendelijk personeel

Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Na telefonisch en WhatsApp’s contact meteen actie Aanrader

Perfecte ervaring !

Mijn eerste aankoop nadat ik meermaals bij andere fotospeciaalzaken camera spullen / lenzen en/of accessoires heb aangeschaft, 13-08 Telefonisch netjes te woord gestaan inzake in te ruilen producten. bij beschikbaarheid (14-08) de Fuji XE5 met kittens aangeschaft en deze is de dag erop verzonden. Het is weer aan PostNL te danken dat ik niet vrijdag maar dus dinsdag pas het pakketje kon ophalen. Netjes verpakt MET persoonlijk bericht (handgeschreven - leuk !) ' Oja en ook nog snoepjes - wel wat weinig maar goed' gelukkig was een 2de batterij niet op voorraad (vandaag 20-08 ontvangen) en ook hier zaten gelukkig weer snoepjes bij... Al met al dus top ! nogmaals merci

Erg vriendelijk en behulpzaam

Werd prettig, vriendelijk en snel geholpen.

Snel geleverd en foto nog in de lijst geplaatst ook!

Hele goede service en breed aanbod!

Ik heb onlangs de Kodak pixpro fz55 gekocht. Hier had ik nog een paar vragen over, dit kom heel gemakkelijk via WhatsApp. Ook kreeg ik snel een reactie terug. Het pakketje zelf was erg goed en zorgvuldig verpakt. Het allerleukste vond ik dat ze gummies mee sturen en een handgeschreven kaart. Al met al een hele fijne ervaring. Ik zou zeker weer bij Ringfoto Meppel bestellen!

Wat prettig, even overleggen over de opdracht die ik via de site had aangemaakt. Ook heel fijn dat er voor dit goede doel korting gegeven werd. Echt menselijk en klantgericht.

Prima geholpen

Prima geholpen met pasfotos

Duidelijke site. Levering is vlot, mits op voorraad natuurlijk. Via track n tracé goed te volgen TOP

Vriendelijk personeel

Prima uitleg gehad over nieuwe camera

Goede ervaring

Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van een passende camera voor mijn wensen! Vriendelijke mensen en verstand van zaken. Ik zal hier zeker een volgende keer terug komen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Leuk korte persoonlijk berichtje erbij.

De Putstoel 3

7941 BX Meppel

Over Ringfoto Meppel

Ruim 30 jaar geleden begonnen onder de naam Foto Harry Scholing, is Ringfoto Meppel nu uitgegroeid tot Flagshipstore van Ringfoto Nederland. De grootste fotospeciaalzaak van Noord Nederland en één van De Fotospecialisten (de top 20 van fotospeciaalzaken in Nederland). Ons doel is om jouw zoveel mogelijk plezier van fotografie te laten bleven. Wij willen je graag zo goed mogelijk adviseren, zodat je met die apparatuur aan de slag gaat welke het best bij jou past. Ook na aanschaf van je fotoapparatuur kun je altijd voor advies en hulp bij ons terecht. Desgewenst geven wij hiervoor cursussen en workshops voor zowel beginnende-, als voor gevorderde fotografen. De kracht van Ringfoto Meppel - Vakkennis - Persoonlijke aandacht - Echte winkel - Goldmember - 5 jaar garantie - Scherpe internet prijzen: dagelijks bijgewerkt