Deskundig advies. men neemt de tijd voor je als klant.

Ik ben al jaren klant, er wordt gekeken wat het beste bij mij past.

Mooie foto zaak

Mooie foto zaak, maar de aankoop van een wildcamera heeft een gebruikershandleiding was alleen in duits-frans-e.d. Op internet kon ik eerst alleen vinden dat een Nederlandse gebruikershandleiding nog niet beschikbaar was. Na een telefoontje werd prima geholpen. Bedankt daar voor.

Vriendelijk en super geholpen

Snelle behandeling van aanvragen

Goede en interessante acties

Snelle service met topkwaliteit

Foto's mooi afgedrukt

snelle reactie

Bestelproces en communicatie zijn prima verzorgd. Artikel was goed verpakt.

goed gesorteerde zaak met prettige bediening.

We hebben nog niet zo lange ervaring maar we zijn super tevreden. De activiteiten die ze voor de lanten ontplooien vinden we ook geweldig!!

Goed advies

Fijne winkel, ik kreeg goed advies en uitleg.

Omgaan met feedback.

Nav onderstaand bericht werd er direct gebeld en actie ondernomen en heb dit als zeer prettig ervaren. Onderstaand bericht heeft dan ook niets te maken met Ringfoto Meppel, maar met de automatische mail. Binnenkort doe ik mee aan een workshop van Ringfoto Meppel en kijk daar alleen maar naar uit.

Prima geregeld

Het bestellen van de cursus ging meer dan goed.

Goede service, voorlichting en scherpe prijzen.

Onlangs weer een nieuwe camera gekocht. Daarbij een goed advies gekregen. Ook de gemaakte afspraken komt men volledig na.

Snelle reactie en levering

Snel antwoord op mijn vraag. En levering volgende dag. Goed geïnformeerd.

fijne winkel met goede service

mooie winkel..ruime keuze...veel op voorraad..goed advies..luisteren wat de klant wil..en zonodig dat iets anders misschien toch beter is..maar aan jouw als klant uiteindelijk de beslissing Gewoon een plezierige zaak met goede service

Kundig en prettige klantbenadering

Er wordt goed geluisterd, advisering lijkt mij goed en is bruikbaar. Er wordt niet iets opgedrongen. Prettig handelen over prijs.

geweldige ondersteuning

Wat problemen met de camera, perfect geholpen en probleem opgelost

Snelle levering en alles keurig verpakt

Netjes ingepakt!

Mijn objectief is heel goed en veilig ingepakt en aangekomen. Dank jullie wel!

Kan niet beter.

Zeer goede betrouwbare verpakking en snelle levering van mijn bestelling

Goede website waar ik alles kon vinden wat ik zocht en de volgende dag al geleverd in een stevige doos en heel veilig verpakt.

positief ervaring

alles verliep zoals beloofd

Uitstekende service!

Zeer uitgebreid en professioneel geholpen bij het kopen van een camera.

Zeer voorkomend en meedenkend!

Alle medewerking om de fotocursus op een ander tijdstip te laten plaats vinden.

Goede behandeling

Netjes en verzorgd

Supper geweldige camera en lens

Ik geniet heel veel van mijn camera en lens

Over Ringfoto Meppel

Ruim 30 jaar geleden begonnen onder de naam Foto Harry Scholing, is Ringfoto Meppel nu uitgegroeid tot Flagshipstore van Ringfoto Nederland. De grootste fotospeciaalzaak van Noord Nederland en één van De Fotospecialisten (de top 20 van fotospeciaalzaken in Nederland). Ons doel is om jouw zoveel mogelijk plezier van fotografie te laten bleven. Wij willen je graag zo goed mogelijk adviseren, zodat je met die apparatuur aan de slag gaat welke het best bij jou past. Ook na aanschaf van je fotoapparatuur kun je altijd voor advies en hulp bij ons terecht. Desgewenst geven wij hiervoor cursussen en workshops voor zowel beginnende-, als voor gevorderde fotografen. De kracht van Ringfoto Meppel - Vakkennis - Persoonlijke aandacht - Echte winkel - Goldmember - 5 jaar garantie - Scherpe internet prijzen: dagelijks bijgewerkt