Uitstekend geholpen!

Ik ben uitstekend geholpen waarbij goed werd geluisterd naar mijn wensen. Alternatieven werden vergeleken. Ik ben een tevreden klant!

Prima, prima ! !

Deskundig advies.

Topservice

Goede en vlotte levering

Veel aandacht voor de klant

Prima goed geholpen.

Omdat we een camera wilden hebben die de zaak van Ringfoto niet kon leveren, hebben we de camera bij Ringfoto in Meppel besteld. Alles super goed verpakt en een handgeschreven briefje erbij. Top!

Precies wat ik nodig had

Een van de medewerkers nam een dik uur de tijd om alles uit te leggen en mij te helpen de juiste camera voor mij te vinden. Niet de duurste of de nieuwste, maar die camera die bij mij past. Ik kon met vertrouwen de juiste keuze maken.

uitstekend advies.

Ik ben steeds goed geholpen en van advies voorzien. En dat allemaal via telefoon en app. Ben blij met alle lenzen enz. Veel betere ervaring dan met andere aanbieders.

Aandacht voor de klant

Neem alle tijd , geeft goede uitleg en tips.. Fijne zaak .. Was er voor het eerst maar kom graag weer terug..

Prima assortiment, vriendelijk personeel

Fijne winkel, vriendelijk personeel, goed assortiment

Fantastisch geholpen

Na 2 grote ketens bezocht te hebben,toch nog bij ringfoto terecht gekomen. Wat een passie volle mensen werken daar. De adviezen zijn top met duidelijke uitleg. We gingen tevreden de winkel weer uit.

Geweldig. Geen dozenschuivers maar mensen met een passie

Je krijgt hier oprecht en eerlijk advies, zonder opdringerigheid of verkooppraatjes. De medewerkers nemen echt de tijd om naar je wensen te luisteren en denken actief met je mee. De service is werkelijk uitstekend: vriendelijk, deskundig en betrokken. Je voelt je hier als klant echt gewaardeerd. Een verademing in vergelijking met veel andere zaken!

Super service en goede prijs kwaliteit.

Van begin tot eind goed meegenomen in het advies van welke camera te nemen tot de uitleg hoe te gebruiken.

Netjes op tijd geleverd. Aftersales kan ik nog weinig oevr zeggen omdat dit (nog) niet aan de orde is/was. .

Goed professioneel bedrijf met aandacht voor de klant

Bij mijn inruil van kamera en lenzen, gaven ze goede adviezen over de nieuw aan te schaffen spullen. Bovendien boden ze een goede inruilprijs. De sfeer in de winkel is prettig en ze nemen alle tijd om te horen wat je doet met de apparatuur en wat je precies wilt. Hun jarenlange ervaring is een grote plus.

Snel en degelijk

Snelle service, degelijke levering

Fijne kennismaking als nieuwe klant

Goede, vakkundige en geduldige uitleg en fijne sfeer om op mijn gemaak de aankoop te testen. Top!

Deskundige uitleg en snelle service

Er wordt ruim de tijd genomen om te luisteren naar de klant en vervolgens mee te denken om te komen tot een goed advies. Toen een onderdeel van de nieuwe camera bleek te ontbreken werd het binnen een dag opgelost.

Gewoon helemaal top!

Super geholpen met duidelijke adviezen, en zeer snelle verzending! Alles kwam netjes en stevig verpakt binnen 24 uur thuis! Oftewel, grote aanrader!

Groot assortiment. Er valt ook te praten over een acceptabele inruil.

Fijne service, uitstekende prijzen

De bestelprocedure is eenvoudig en het is fijn dat je can hen updates krijgt over de bezorging. Ik vond het ook echt leuk om een persoonlijke 'groet uit Meppel' te krijgen. Aftersales zijn ook prima in orde.

Quick delivery and amazing product!

Ordered friday night and received my camera on monday afternoon. The handwritten card was a thoughtful touch too :)

Ze denken met je mee.

De service is uitstekend. Denken in oplossingen, weten waar ze het over hebben.

Zéër correct.

Ik heb er een Nikon coolpix p1100 gekocht. Zéër tevreden. Ook over de uitleg van de camera. Prima aankoop.

Persoonlijke aanpak

Ik word goed op de hoogte gehouden van aanbiedingen en of lezingen. Wordt goed geholpen door personeel.

Heel kundig advies en ze nemen de tijd om uit te leggen.

Goed advies en kundig geholpen. Ik ga zeker terugkomen.

De Putstoel 3

7941 BX Meppel

Over Ringfoto Meppel

Ruim 30 jaar geleden begonnen onder de naam Foto Harry Scholing, is Ringfoto Meppel nu uitgegroeid tot Flagshipstore van Ringfoto Nederland. De grootste fotospeciaalzaak van Noord Nederland en één van De Fotospecialisten (de top 20 van fotospeciaalzaken in Nederland). Ons doel is om jouw zoveel mogelijk plezier van fotografie te laten bleven. Wij willen je graag zo goed mogelijk adviseren, zodat je met die apparatuur aan de slag gaat welke het best bij jou past. Ook na aanschaf van je fotoapparatuur kun je altijd voor advies en hulp bij ons terecht. Desgewenst geven wij hiervoor cursussen en workshops voor zowel beginnende-, als voor gevorderde fotografen. De kracht van Ringfoto Meppel - Vakkennis - Persoonlijke aandacht - Echte winkel - Goldmember - 5 jaar garantie - Scherpe internet prijzen: dagelijks bijgewerkt