Laden reviews...
201 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. De service wordt als snel en betrouwbaar beoordeeld, met zorgvuldige afhandeling. Klanten waarderen persoonlijke aandacht zoals een handgeschreven kaartje. Over het algemeen wordt Ringfoto Meppel geprezen om vakkennis, luisteren naar wensen en eerlijk advies.
Zeer de moeite waard om zaken mee te doen. Heel vriendelijk. Met vriendelijke groet, Dannie
25 June 2026
Dannie
Rotterdam
Bestelling gedaan ... Werd gelijk ingepakt en verzonden!!
20 June 2026
A.A.J.
Heer
Een winkel die goed mee denkt, en helpt. Goede produkten!
18 June 2026
Gerard
Gorinchem
Fijne en attente mensen bij Ringfoto Meppel. Afspraken nagekomen en goede prijs voor inruil.
16 June 2026
Roland
Steenwijk
Snelle afduk service.
15 June 2026
Gert
Meppel
Kom zo nu en dan in Meppel bij Ringfoto en wordt altijd correct geholpen.
13 June 2026
Fêdde
Offingawier
Ik vind Ringfoto Meppel een nette winkel met goede en overzichtelijke voorraad. Bij de keuze voor een nieuwe camera ben ik goed en prettig geholpen. Ze nemen rustig de tijd, leggen duidelijk uit en luisteren naar de wensen. Ik kan deze winkel zeker aanraden.
13 June 2026
Juul
Wijster
Er is snel gereageerd op mij vraag per email. Product voldoet aan mijn verwachtingen.
12 June 2026
André
Ede
Het product werd snel geleverd en met een leuk handgeschreven kaartje erbij.
11 June 2026
Frank
Almere
Binnen gelopen zonder goed te weten waar we naar moesten zoeken of vragen. We wilden betere foto's dan wat een smartphone kan bieden. Medewerker heeft ons uitstekend geholpen te oriënteren en de tijd voor ons genomen. Zeer kundig advies. Uiteindelijk een camera aangeschaft die past bij de behoefte. Geen wachttijd, kopen en meenemen. Hier komen we zeker terug voor camerazaken of verrekijkers.
8 June 2026
Rien
Ruinerwold
Bij Ringfoto Meppel ben ik in mijn snoepwinkel. Altijd goed advies. Ze vragen naar je wensen, je mag uitproberen en gaat weer naar huis met fijne gear zonder teveel te betalen.
5 June 2026
Harry
Drenthe
Ga zo door!
4 June 2026
Senna
Arnhem
Ik heb de OM1 mkii gekocht op aanraden van ringfoto. De aankoop bevalt zeer goed en de camera maakt mooie foto's. Ze nemen de tijd om je een goede uitleg te geven over verschillende camera's en de opties van lensen. Erg prettige winkel waarbij de klant centraal staat.
2 June 2026
Christiaan
Raerd
Nadat ik 3jr geleden ben begonnen als Hobby fotograaf, diverse keren in de zaak geweest. Recent bij hen mij spiegelreflex ingeruild voor een nieuwe systeemcamera. Goed advies gekregen voor objectieven. Alles op voorraad en nette prijzen.
2 June 2026
Peter
Meppel
Hier staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel! Ze hadden een persoonlijke kaart erbij gedaan handgeschreven erg attent een zakje snoep! Hier gaan we nog een keer heen leuk!
31 May 2026
Martin
Ommen
Ik wilde graag een goede fototoestel en wilde speciaal voor één merk. Daar gingen zij direct achteraan. Hoefde niet lang te wachten
25 May 2026
D.J.
Zeer klantvriendelijk
Fred
Hollandscheveld
Goed voorgelicht en duidelijke uitleg
Frank
TIENDEVEEN
Op aanraden van een vriend ben ik naar Ringfoto gegaan in Meppel. Ze nemen echt de tijd voor je. Ik ben uitgebreid geïnformeerd. Luisteren naar je wensen. Echt heel fijn.
Judith
Den Burg
Goede uitleg naar wat ik wilde doen met een camera en met een heel andere camera de deur uit gegaan als wat ik zelf in gedachten had en zelf naar gegoocheld had.
19 May 2026
Reina
Schoonebeek
Snel en adequaat
18 May 2026
Wim
Meppel
Ik kom uit het westen van het land en ben bij toeval hier terecht gekomen. Maar als ik iets heb met mijn camera of als ik een nieuwe lens wil, rijd ik echt hierheen. De medewerkers en eigenaar zijn echt vakkundig, nemen uitgebreid de tijd om je te helpen en pushen je zeker niet om iets te kopen. Ook als je iets in te ruilen hebt, wordt er een eerlijke prijs gegeven.
18 May 2026
Arlette
Vlaardingen
Uitstekende deskundige service.
16 May 2026
Henny
Diever
Na bestelling, op tijd ontvangen en goed beschermd.
12 May 2026
Antoon Kuper
Assen
Ik ben goed geadviseerd over aanschaf van een objectief en ook over het inruilen van objectieven. Er werd snel gereageerd op een mail en de klantvriendelijkheid is groot
8 May 2026
Karin
Noordwolde
Ruim 30 jaar geleden begonnen onder de naam Foto Harry Scholing, is Ringfoto Meppel nu uitgegroeid tot Flagshipstore van Ringfoto Nederland.
De grootste fotospeciaalzaak van Noord Nederland en één van De Fotospecialisten (de top 20 van fotospeciaalzaken in Nederland).
Ons doel is om jouw zoveel mogelijk plezier van fotografie te laten bleven. Wij willen je graag zo goed mogelijk adviseren, zodat je met die apparatuur aan de slag gaat welke het best bij jou past. Ook na aanschaf van je fotoapparatuur kun je altijd voor advies en hulp bij ons terecht. Desgewenst geven wij hiervoor cursussen en workshops voor zowel beginnende-, als voor gevorderde fotografen.
De kracht van Ringfoto Meppel
- Vakkennis
- Persoonlijke aandacht
- Echte winkel
- Goldmember
- 5 jaar garantie
- Scherpe internet prijzen: dagelijks bijgewerkt
De Putstoel 3
7941 BX Meppel