Laden reviews...
206 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. De service wordt als snel en betrouwbaar beoordeeld, met zorgvuldige afhandeling. Klanten waarderen persoonlijke aandacht zoals een handgeschreven kaartje. Over het algemeen wordt Ringfoto Meppel geprezen om vakkennis, luisteren naar wensen en eerlijk advies.
Ik heb mijn camera gekocht. Daarna had ik wat extra vragen. Die werden heel snel beantwoord. Camera werd de dag daarna verzonden. Ik zal het zeker aanraden en ik ben erg blij
10 August 2026
Tycho
Uitwellingerga
Bestelling (eclipsbrillen) heel snel geleverd, met een persoonlijk kaartje erbij. Echt leuk!
Merije
Zwolle
Na een vraag via WhatsApp heb ik een bestelling geplaatst bij Ring Foto. Bij het bestellen maakte ik zelf helaas een foutje. Gelukkig werd dit door de oplettendheid van Ring Foto opgemerkt! Na overleg is de bestelling netjes aangepast. Wat fijn dat er zo goed wordt meegedacht en dat er echt aandacht is voor de bestelling. Dit voorkomt een hoop gedoe en laat zien dat service en klantgerichtheid hier echt belangrijk zijn. Heel erg bedankt voor het opletten en de goede service! Zeker een aanrader.
Els
Capelle aan den IJssel
Bedankt voor de snelle afhandeling/ kaart/ service
Bella
Groningen
Duidelijke uitleg/advies
3 August 2026
E.Rous
Meppel
Vriendelijk en snel behulpzaam en nemen altijd tijd voor de klant.
31 July 2026
Jans
Emmen
Werd op een geweldige manier door de medewerker geholpen. Hij wist al snel waar ik naar op zoek was en kwam met de nodige ideeën. Onder het genot van een kop koffie werd er ruim de tijd genomen en kon ik alles uitproberen. Ben ondertussen blij met de nieuwe camera en lens
Johan
Oldeberkoop
Prima prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering. Keurig verpakt en ook nog eens een persoonlijk bedankbriefje en een kleine attentie erbij. Klasse.
Dik
Ede
Via de app op de hoogte gehouden van de komst van de rx10v. Harry nam alle tijd voor mij. Zijn erg professioneel en klantvriendelijk..
Willem
Beetsterzwaag
Wat een super snelle service! Netjes verpakt en snel in huis met zelfs een handgeschreven kaartje en een gift bij de verzending. Waar kom je dat nog tegen?
R.
Amsterdam
Op de website staat dat ik binnen 48 uur het pakket in huis zou hebben. Nu 5 dagen later mag ik het ophalen bij een ophaal punt op een tijdstip waarvoor ik vrij moet nemen van mijn werk.
Beveelt niet aan
27 July 2026
Leo
amersfoort
De medewerkers van Ringfoto Meppel nemen de tijd voor jou als klant, en helpen je met deskundig advies. Super!
26 July 2026
Pieter
Havelte
Goede afspraken kunnen maken over inruil voor een nieuwe Nikon Z6III, daarna in de winkel namen ze er de tijd voor om wat zaken rustig te bespreken. Top
26 July 2026
Jan
Hasselt
Goed advies en snelle service.
25 July 2026
Ronald
KLAZIENAVEEN
ik ben al jaren klant en vindt het nog steeds fijn om er te kopen, mooi dichtbij, prijzen die gelijk zijn met de goedkoopste winkels. Goed advies, klant vriendelijk, nemen de tijd voor je.
24 July 2026
Eef
Meppel
Ze nemen alle tijd om je goed te adviseren. Ook al weet je wat je wilt hebben. Ze dringen je geen camera op, ze denken met je mee. Ik kom er al een aantal jaren en wordt altijd naar alle tevredenheid geholpen.
24 July 2026
Okko
Diever
Ringfoto Meppel is een winkel waar vakmanschap, service en eerlijk advies nog echt centraal staan. Harry, de eigenaar, weet waar hij over praat en neemt de tijd om samen met je te kijken welke apparatuur het beste bij jouw wensen past. Je merkt direct dat een goed advies voor hem belangrijker is dan een snelle of hoge omzet. Ook in de winkel word je altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en je krijgt een eerlijk antwoord, ook als dat betekent dat een goedkoper product beter bij je past. Winkels zoals Ringfoto Meppel zijn tegenwoordig helaas zeldzaam. Juist daarom verdienen ze alle waardering. Ze zijn een voorbeeld voor andere winkels als het gaat om klantgerichtheid, kennis en passie voor fotografie. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig advies en uitstekende service. Ik zelf moet er een eindje voor rijden maar dat is het allemaal waard.
20 July 2026
Gerrit
Epe
Snel geleverd en een lief kaartje gekregen
20 July 2026
X
Klazienaveen
Goede communicatie,snelle levering.
19 July 2026
Coen
Leeuwarden
In de dienstverlening naar Olympus/OM-System gebruikers staan ze eenzaam aan de top. Nogal makkelijk, zult u denken want dat vertegenwoordigt een klein marktaandeel. Maar ik twijfel er niet aan of ze zullen eenzelfde expertise, zorgvuldigheid en klantgerichtheid aan de dag leggen waar het Canon, Nikon en Sony betreft. In elk antwoord op een vraag ervaar je de overmaat aan kennis op het gebied van fotografie, zowel op technisch als op creatief/esthetisch vlak. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben met zo'n groepje vaklui in dit deel van het land en kan hen van harte aanbevelen! Maar pas op, voor je het weet ruil je je Sony, Nikon of Canon in voor een OM-System!
18 July 2026
Eric
Zandhuizen
Goede service en kwaliteit van de fotograaf over het algemeen en andere benodigd heden
17 July 2026
D.J.
Meppel
Blij met mijn aankoop van de Joby GorillaPod, waar andere webshops dit product niet meer hadden, leverde Ringfoto Meppel moeiteloos. Netjes verpakt en snel verzonden. Daarbij, lief handgeschreven briefje! Thanks!!! Gelukkig bestaan er nog zulke ondernemers!
14 July 2026
H
Nederland
Snelle levering, precies zoals op website staat aangegeven. De afstandsbediening werkt ook super! Wat erg leuk was dat er n heel aardig handgeschreven briefje bij zat.
6 July 2026
Connie
Udenhout
Via de telefoon prima advies gekregen. Sympatieke adviseur.
4 July 2026
Loek
Warder
Makkelijk bestellen, goede levering, goed verpakt en snel geleverd
3 July 2026
Henrie
Almere
Ruim 30 jaar geleden begonnen onder de naam Foto Harry Scholing, is Ringfoto Meppel nu uitgegroeid tot Flagshipstore van Ringfoto Nederland.
De grootste fotospeciaalzaak van Noord Nederland en één van De Fotospecialisten (de top 20 van fotospeciaalzaken in Nederland).
Ons doel is om jouw zoveel mogelijk plezier van fotografie te laten bleven. Wij willen je graag zo goed mogelijk adviseren, zodat je met die apparatuur aan de slag gaat welke het best bij jou past. Ook na aanschaf van je fotoapparatuur kun je altijd voor advies en hulp bij ons terecht. Desgewenst geven wij hiervoor cursussen en workshops voor zowel beginnende-, als voor gevorderde fotografen.
De kracht van Ringfoto Meppel
- Vakkennis
- Persoonlijke aandacht
- Echte winkel
- Goldmember
- 5 jaar garantie
- Scherpe internet prijzen: dagelijks bijgewerkt
De Putstoel 3
7941 BX Meppel