Perfecte afhandeling van mijn bestelling.

Voorafgaand aan de verzending kreeg ik een deskundig telefonisch advies van Niels, voor het vervangen van de defecte Cup-Eye zoeker van mijn Fujifilm XT3 camera. De volgende dag werd het onmisbare onderdeel, dat Ringfoto dus gewoon op voorraad had, keurig bij mij afgeleverd. Hartelijk dank voor deze service!

gewoon een fijne en betrouwbare zaak

Ik wordt bij Ringfoto Meppel altijd keurig en vakkundig geholpen. Ook nemen ze tijd voor je, en geven adviezen waar nodig.

Prettige communicatie

Na wat app contact werd er snel gehandeld en had ik de camera snel in huis

top

Altijd snel berijd om een klant te woord te staan of te helpen.

Mijn camera en lenzen waren met beleid en schokbestendig verpakt.

Wel prettig dat er zo snel via Whatsapp gereageerd werd op mijn vraag over de juiste prijs. Ook de levering was uitermate snel.

Uitstekende service en advies, snelle levering

Na een inspirerende workshop zee-arenden fotograferen besloot ik mijn Nikon D500 te upgraden naar de Nikon Z8 met de 180–600 mm lens, en de hele aankoopervaring verliep uitstekend met persoonlijke aandacht en goed advies.

Erg fijn dat er persoonlijk contact mogelijk was nadat ik zag dat er (van mijn kant) iets misgegaan was met het invullen van mijn adres.

All is well

I found this shop via a web search. Their web-site is easy to navigate, they listed the specific items I sought & at a competitive price. The product turned up in the expected time frame, very well packaged. The only surprise was a personally written note thanking me for my order & wishing me pleasure with the items. Overall - a good vendor whom I'll buy from in the future.

Meedenken, snelle service en mooi resultaat

we hadden een korte termijn vraag en Ringfoto heeft daar snel op gereageerd en meegedacht en uitgewerkt hoe het eindresultaat nog beter kon worden. Hieruit zijn 2 prachtige foto’s ontstaan voor een voor ons heel bijzonder moment

Een echte aanrader, uitstekende service

Een aanrader om te kopen, een zeer goede tweedehandscamera. Ik heb een tweedehands camera gekocht, en wat kan ik zeggen? Hij was als nieuw, leek ongebruikt en praktisch gloednieuw! Zeer snelle levering en een vriendelijk briefje in de verpakking! Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen!

Snel, zorgvuldig en attent

Ik had ern vraag vooraf, die supersnel en duidelijk werd beantwoord. Mijn zending werd snel bezorgd en was heel zorgvuldig ingepakt met een handgeschreven boodschap

Toplui!

Erg betrokken bij de klant. Ook na de koop is men betrokken bij de klant. Ik heb een super ervaring. Ook meerdere klanten de tip gegeven. Sommigen hebben een stevige aankoop gedaan. Dit is een oprechte eerlijke review.

Vriendelijk geholpen en de volgende dag in huis.

Telefonisch contact gehad over een product wat ik zocht, het was op voorraad en de volgende dag had ik het al in huis.

Zeer correct en vakkundige begeleiding

Vriendelijk en behulpzaam, maar slechte communicatie.

Defecte lens nog net binnen de verlengde garantie van vijf jaar. Ik zou een berichtje krijgen zodra de lens terug was van reparatie. Zowel mijn telefoonnummer als mijn e-mailadres stonden in hun systeem. Na ongeveer vier weken zelf maar eens gebeld en toen bleek dat de lens wel terug was. Bij het ophalen moest ik ondanks dat het verlengde garantie was toch € 25 betalen. Als dit de regel is heb ik daar geen probleem mee, maar ik had het wel zo netjes gevonden als dit van tevoren even gecommuniceerd was

Snelle levering en top service

Ik heb slechts een lens cap besteld, maar er zat een handgeschreven kaartje bij en een zakje gummy bears in de vorm van een camera in. Super leuk! Snelle levering!

plezierige speciaalzaak met veel keus

persoonlijke benadering op niveau

Goed advies en snelle levering

Na beantwoording van mijn vragen over een nieuw objectief, kreeg ik een duidelijk antwoord. Na de bestelling kreeg ik mijn nieuwe objectief stevig ingepakt op de afgesproken dag thuis.

Geweldig service.

Toppert

Accu besteld, werd netjes op tijd en goed verpakt en zelfs met een persoonlijke noot geleverd.

Super geholpen

Goede prijs en persoonlijk

Naast de eenvoudige manier van bestellen, de concurerende prijs en het ontvangen van de bestelling geeft de handgeschreven boodschap net dat extra aan het geheel. Heel waardevol. Dank daarvoor.

Online mijn foto’s besteld en dezelfde dag opgehaald voor ook nog een goede prijs.

Top service!

Toen de bestelde lens vertraging had, kreeg ik een demo model met korting aangeboden . Kon ik de groothoek toch nog meenemen op reis! Heel blij mee

zeer goed

deskundig, meedenkend.

De Putstoel 3

7941 BX Meppel

Over Ringfoto Meppel

Ruim 30 jaar geleden begonnen onder de naam Foto Harry Scholing, is Ringfoto Meppel nu uitgegroeid tot Flagshipstore van Ringfoto Nederland. De grootste fotospeciaalzaak van Noord Nederland en één van De Fotospecialisten (de top 20 van fotospeciaalzaken in Nederland). Ons doel is om jouw zoveel mogelijk plezier van fotografie te laten bleven. Wij willen je graag zo goed mogelijk adviseren, zodat je met die apparatuur aan de slag gaat welke het best bij jou past. Ook na aanschaf van je fotoapparatuur kun je altijd voor advies en hulp bij ons terecht. Desgewenst geven wij hiervoor cursussen en workshops voor zowel beginnende-, als voor gevorderde fotografen. De kracht van Ringfoto Meppel - Vakkennis - Persoonlijke aandacht - Echte winkel - Goldmember - 5 jaar garantie - Scherpe internet prijzen: dagelijks bijgewerkt