Supper geweldige camera en lens

Ik geniet heel veel van mijn camera en lens

Goed geholpen

Ik ben erg goed geadviseerd en ook was er veel keuze

Zeer goede service

Na een bezoek aan de winkel heb ik uiteindelijk thuis mijn lens besteld. Ik kreeg via whatsapp de winkelmand toegestuurd en zo kon ik de bestelling eenvoudig afronden. Zeer prettig contact met Niels en ik kreeg goede adviezen.

Topzaak!

Goede communicatie en service! Kan iedereen deze zaak aanbevelen

Bestelde mijn Sigma 16mm,en had er wat vragen over..deze werden super snel beantwoord. Ben overgegaan op bestellen,en het zelfde moment al verstuurd,zodat ik het de volgende dag binnen kreeg. Keurig verpakt.

Gewoon goed geholpen zo het hoort

Betrouwbaar en deskundig

Nemen gewoon nog de tijd voor de klant.

Prettig en goed geholpen

Ik was op zoek naar een nieuwe rugtas voor mijn fotoapparatuur, een laptop en ruimte voor wat andere spullen. De Wandrd Prvke werd me aangeraden. Een afspraak gemaakt om de volgende keer te komen passen met mijn apparatuur. Hier werd gelukkig alle tijd voor genomen. De conclusie was al snel dat het de 31 liter uitvoering moest worden en met de insert passen al mijn spullen er goed in. Inmiddels ook de regenhoes erbij gekocht zodat mijn spullen extra beschermd zijn in de regen.

Besteld en snel geleverd in de winkel.Met een goede uitleg over het product.

Plezierig geholpen

Snelle service en ...

Snelle service en prima product (2ehands lens)

goed advies mooi assortiment

Wist wat ik wou , kwam in de winkel en best druk, maat werd tussendoor geholpen, netjes, goed advies maar ook tijd voor gesprek Hier kom ik zeker terug

Al jaren goede service

Of je er nu komt voor een paar afgedrukte foto’s, of voor foto apparatuur. Altijd wordt je vriendelijk en goed geholpen.

Betrouwbare en correcte levering

Vooraf goede tel info gekregen. Occasion geleverd in prima staat zoals beloofd. Is het zeker waard.

Keurige en nette winkel

Er werken mensen met een passie voor fotografie waardoor de mensen weten waar ze het over hebben , vriendelijk onthaal . En gaven ook nog bruikbare tips . Top winkel

Top fotograaf

Deze mensen denk en met je mee, geven je advies en oplossingen en buiten dan zijn hun prijzen zeer concurrerend. Kortom ze verdienen je business!

Goed advies, prima prijs/kwaliteit en correcte levering

mee denkende mensen ,die de klant op de eerste plaats zetten en mee denken wat of er kan en wat er mogelijk is. prima sfeer en ruime keus.

Ik heb een bestelling geplaatst voor een camera en ben steeds goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en de levering.

Geweldige fotozaak waar je nog als klant wordt gezien.

Je wordt er goed geholpen, mensen met kennis

Vragen worden keurig beantwoord en men biedt zelf hulp aan indien gewenst.

Snelle levering.

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting.

Top service en levering

Na bestelling werd ik keurig gebeld of ik zeker wist of mijn bestelling akkoord was. Bleek dat ik onbedoeld iets dubbel besteld had. Na overleg keurig aangepast en een dag later in huis. Top geregeld dus!

Goede voorlichting van het apparatuur dat ik wilde kopen

Vriendelijk en veel keus

Uitstekende service en prima assortiment

Mijn vaste fotospecialist. Snel, vakkundig en persoonlijke aandacht. Uitstekend!

De Putstoel 3

7941 BX Meppel

Over Ringfoto Meppel

Ruim 30 jaar geleden begonnen onder de naam Foto Harry Scholing, is Ringfoto Meppel nu uitgegroeid tot Flagshipstore van Ringfoto Nederland. De grootste fotospeciaalzaak van Noord Nederland en één van De Fotospecialisten (de top 20 van fotospeciaalzaken in Nederland). Ons doel is om jouw zoveel mogelijk plezier van fotografie te laten bleven. Wij willen je graag zo goed mogelijk adviseren, zodat je met die apparatuur aan de slag gaat welke het best bij jou past. Ook na aanschaf van je fotoapparatuur kun je altijd voor advies en hulp bij ons terecht. Desgewenst geven wij hiervoor cursussen en workshops voor zowel beginnende-, als voor gevorderde fotografen. De kracht van Ringfoto Meppel - Vakkennis - Persoonlijke aandacht - Echte winkel - Goldmember - 5 jaar garantie - Scherpe internet prijzen: dagelijks bijgewerkt