Prima service en kennis!

Goeie hulp

Ze geven goeie advies

Fototoestel besteld. Prima geholpen telefonisch. Reageert redelijk snel op een app bericht.

Klantvriendelijk en prima service

Wens geuit voor occasion camera. Deze zou week later worden ingeruild. Is gebeurd. Daarna bericht gekregen en occasion gekocht.

Goede service, prettig in de omgang. Aanbevolen

Nieuwe lens besteld i.c.m. inruil van een oude lens. Prettige communicatie zowel per mail als telefonisch. Zeer sterk aanbevolen, ondanks de fysieke afstand.

Vertrouwelijk,kennis van zaken

Mooie winkel,nemen de tijd voor de klanten,spelen in op de vraag wordt aangevuld met ervaring.

Uitstekende service en kennis van zaken

Altijd prima advies, goede service en vooral een persoonlijke benadering

Prima vriendelijke en zeer deskundig

Goede kundige no nonsens informatie.. adviseren wat mogelijk en nodig is. Zijn niet uit op maximale verkoop maar eerlijke verkoop die voor beide naar tevredenheid is.

Mijn 1e camera gekocht en deskundig advies gekregen.

Snel, goed en naar tevredenheid

Zie boven

Doen wat ze beloven

Nemen de tijd om de vraag/probleem op te lossen. Ook als het om relatief kleine dingen gaat.

uitstekende service

Bij Ringfoto nemen ze echt de tijd om je als klant te helpen, ook al duurt dat in mijn geval meer dan een uur. Ze komen met goede aanbevelingen voor producten en ze hebben echt kennis hiervan. Kortom een winkel waar je zeker je fotogear kan aanschaffen.

Vlot

Snelle levering, geen gedoe

Snelle levering goed verpakt

Goed en vakkundig advies.

Voor mijn camera apparatuur is Ringfoto Meppel de winkel waar ik heen ga. Het personeel is vriendelijk en vakkundig en denken waarnodig mee. Ze nemen goed de tijd zodat je goed geïnformeerd en tevreden de winkel verlaat.

Goede voorlichting met kennis van zaken.

Heb een goed advies ontvangen. Er wordt ruimschoots de tijd voor je genomen door mensen die kennis van zaken hebben. Waar vind je dit nog?

geweldig

je bent echt een klant als je binnenkomt , duidelijke uitleg , variabele voorraad , goede prijs , ook voor inruil , en alle tijd.

Super advies

Kennis van zaken, klantgericht, heel blij met het advies. Heb nu de lens waar ik écht blij van word.

mooie winkel met kundige mensen

Hier meerdere keren geweest . Ruim assortiment. Keurige uitstraling/opstelling van de diverse merken. Aardige en kundige eigenaren, die de tijd voor je nemen en van goed advies voorzien. Gewoon een zaak om naar terug te gaan.

Prettige benadering van klanten. Kennisniveau is ok

Goed.

Camera besteld , snel geleverd , goede serviceverlening erna en je word goed op de hoogte gehouden over je aankoop met extra garanties en aanbiedingen/voordelen/tips kwa fotografie

Uitermate klantvriendelijk

Men nam veel tijd om de informatie te geven waarom ik vroeg

Zeer goed geholpen!

Ik was op zoek naar een nieuw objectief, zeer klantvriendelijk geholpen! Er wordt alle tijd voor je genomen om alles uit te leggen en zeer goed advies te geven!

Goede uitleg gehad bij aanschaf nieuwe camera.

De Putstoel 3

7941 BX Meppel

Over Ringfoto Meppel

Ruim 30 jaar geleden begonnen onder de naam Foto Harry Scholing, is Ringfoto Meppel nu uitgegroeid tot Flagshipstore van Ringfoto Nederland. De grootste fotospeciaalzaak van Noord Nederland en één van De Fotospecialisten (de top 20 van fotospeciaalzaken in Nederland). Ons doel is om jouw zoveel mogelijk plezier van fotografie te laten bleven. Wij willen je graag zo goed mogelijk adviseren, zodat je met die apparatuur aan de slag gaat welke het best bij jou past. Ook na aanschaf van je fotoapparatuur kun je altijd voor advies en hulp bij ons terecht. Desgewenst geven wij hiervoor cursussen en workshops voor zowel beginnende-, als voor gevorderde fotografen. De kracht van Ringfoto Meppel - Vakkennis - Persoonlijke aandacht - Echte winkel - Goldmember - 5 jaar garantie - Scherpe internet prijzen: dagelijks bijgewerkt