mooie kwaliteit kleding
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 83 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken over het algemeen een snelle levering en goede kwaliteit. Het bestelproces verloopt soepel en retouren werken betrouwbaar. Al met al voelen klanten dat ze waar voor hun geld krijgen en is de service betrouwbaar.
de 1e x iets besteld mooi shirt goede pasvorm
14 September 2026
judith
Barendrecht
Snelle levering. Goede maat en mooie kwaliteit.
13 September 2026
Thea
Schalkwijk
Zoals beloofd waren de bestelde items snel thuis bezorgd. Zagen er netjes uit , blij mee!
30 August 2026
Elisabeth
Arnhem
De communicatie als prettig ervaren,Telefonisch ook goed bereikbaar!
25 August 2026
Maria Platenkamp
Zenderen
Ik kende de broeken van setter al. Ze zitten lekker, zonder te knellen, met een elastische band.
27 June 2026
Ineke
Heemskerk
Correcte en snelle levering. Blouses van het merk ERFO zijn prachtig!
8 June 2026
Frédérique
Wierden
Mijn pakje kwam keurig binnen mooi verpakt en de inhoud nog mooier . Ik ben zeer te vreden over de producten die er in zaten goed verpakt weinig kreukels. Dank je wel.
22 May 2026
JA
Vlaardingen
Ik bestelde voor mijn bejaarde mama. Kleding afgestemd voor bejaarden. Gemakkelijk te bestellen en vlugge levering
20 May 2026
Marina
Bekkevoort
Mijn moeder is erg tevreden met haar kleding. Het is vlot geleverd en het is prettig zittende kleding van een goede kwaliteit!
12 May 2026
Ingrid
Gorssel
Mooie kwaliteit, heel vlotte levering
5 May 2026
Heel tevreden
17 January 2026
Ineke
Heeswijk
De rokken waren snel geleverd en de kwaliteit is super goed.
11 January 2026
Wilma
Maassluis
Koop graag bij seniorenlook voor mijn moeder, ze is elke keer weer blij maar haar nieuwe kleding
29 December 2025
Gre
Dronten
Top !!
15 December 2025
Els
Lombardsijde
Prettig om kleding uit te zoeken, vooral de suggesties voor combinaties worden gewaardeerd en vooral supersnelle levering.
11 December 2025
Mecheline
Rutjes
Helaas is mijn review niet zo leuk. Ik had voor mijn moeder een grijze jeans besteld en ik ontving een blauwe. Daarnaast vind k de kwaliteit stof veel te dun voor het begrip jeans.
Beveelt niet aan
12 November 2025
Mary
Schiedam
Snelle levering en goede retour service
5 November 2025
Francien
Boekel
Rokken ontvangen, zien er mooi uit. Blij mee.
21 October 2025
Jodi
Hendrik-Ido-Ambacht
Ik had deze Setter pantalons verleden jaar in de winkel gekocht en was blij ze nu online te vinden
28 September 2025
Aty
Papendrecht
Aanvankelijk is het door mij bestelde pakket nooit aangekomen. Omdat het om een speciaal pakket ging voor mijn moeder die 100 wordt is er onmiddellijk een nieuwe zending gestuurd per pakketbezorging die de volgende dag arriveerde! Wat een service, geweldig!
25 September 2025
wilma
Almere
Mooie producten, modieus. Snelle levering Snel geld terug bij retour.
16 July 2025
Ann
Oostzaan
Erg tevreden met de producten. Tot de volgende keer!
15 July 2025
Sabina
Lanaken
Een mooie spijkerbroek gevonden voor mijn moeder van 81 jaar. Hele fijne zachte stof. Helaas te klein en de grotere maat was niet meer op voorraad. Eigenaar Patrick gesproken hij heeft het keurig opgelost door het aankoopbedrag te retourneren.
23 May 2025
Danielle