Prima service. Goede kwaliteit Vriendelijk geholpen
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 83 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken over het algemeen een snelle levering en goede kwaliteit. Het bestelproces verloopt soepel en retouren werken betrouwbaar. Al met al voelen klanten dat ze waar voor hun geld krijgen en is de service betrouwbaar.
Prima service. Goede kwaliteit Vriendelijk geholpen
18 May 2025
Tineke
Kootwijkerbroek
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoo.
2 May 2025
Ejm
Goirle
Goede keuze, persoonlijk en goede pasvorm
16 April 2025
L
Breskens
Mooie overzichtelijke website om uw keuze te maken. Betaal functies gebruiksvriendelijk en vlot. Levering gaat snel . Dienstverlening na verkoop uitstekend!
23 March 2025
Carine
Hooglede
Goed product
25 February 2025
Sjak
Lith
Mooie twin set besteld, helaas iets te klein. Retourneren verliep goed. Ik zal zeker nogmaals bij ze bestellen.
26 January 2025
Liesbeth
Krommenie
Goede service, prachtige producten
25 December 2024
G
Bunschoten
Bestelling vanuit België, 10 euro verzendkosten ondanks aankoop van 150 euro, is niet meer van deze tijd, en dan nog +- 6 dagen verzendtijd is te lang voor zo'n hoog verzendbedrag. Kwaliteit; valt af te wachten in de toekomst, maar voor gemiddeld 75 euro per rok, had ik toch iets beter verwacht. U hebt schijnbaar een dominante positie in dit segment en U lijkt dit wat uit te buiten, jammer, misschien iets commerciëler de toekomst aanvatten... R.
27 November 2024
R.
België
Mijn bestelde producten werden snel geleverd. en wat ik fijn vind is achteraf betalen. Mooie kleding. Erfo is mijn favoriete merk omdat deze stof altijd heel zacht is.
21 November 2024
Maria
Uden
Helemaal tevreden! Snelle en correcte levering van de bestelde blouses.
3 November 2024
Frédérique
Wierden
voor moeder 98jaar een mooie rok besteld voor bruiloft van kleindochter maat 48 maar in paar dagen tijd ging zij naar maat 56.contact gezocht en overlegd en direct een nieuwe verzonden ,en wij natuurlijk de maat 48 weer ingeleverd! wij hopen dat moeder nog een mooie dag zal krijgen ! en dat ze er nog plezier van heeft.nogmaals bedankt.
15 September 2024
Joke Brummel
Hulshorst
Mooie kwaliteit kleding.
15 September 2024
Dini
Alphen aan den Rijn
Nadat de bestelling gedaan was werd ik via de mail op de hoogte gehouden over de voortgang van verwerking en verzending! Vervolgens te volgen via Track&trace-code van Post.nl Erg tevreden !
11 September 2024
Truus v Dijk
Houten
nog steeds mijn bestelling niet ontvangen
6 September 2024
Henni
Zwolle
Klacht bij post.nl.Het pakketje is nooit aangekomen dank
3 September 2024
Francien
Oss
Precies wat ik zocht
29 August 2024
Annie
Dedemsvaart
Voor de 1e x besteld en had een vraag en werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Rok ziet er goed uit. 1 rok terug gestuurd en geld was ook gelijk terug gestort. Top!
28 August 2024
Jolanda
Strijen
Jammer stond niet netjes
26 August 2024
Riet
Yerseke
Ik had kleding voor mijn moeder besteld. Handig dat Seniorenlook korte-lengte broeken heeft! Aan een van de broeken bleek een verkeerd maatkaartje te hangen want in de broek zelf stond een andere maat. Dat is door Seniorenlook servicegericht opgelost.
23 August 2024
SvG
Ermelo
Heb pas 1 keer besteld, kan er nu nog niet veel over zeggen.
21 August 2024
Gerda
Eindhoven
Ik werd netjes gebeld omdat ik vergeten was mijn huisnummer te vermelden!
14 August 2024
Gerrie
Putten
Snelle levering, mooie broek
10 August 2024
F.
Katwijk
Mijn ervaring is dat ik nog niets ontvangen heb sinds 31juli 2024 Hoop dat het nog komt!
7 August 2024
M.M.den Hertog
Elst
Koop hier altijd kleding voor mijn 89 jarige moeder. Duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen. Kleding valt goed op maat, blijft mooi in de was ( terwijl het toch in verpleeghuis wordt gewassen ). Genoeg keuze. Zeer snelle levering en keurig verpakt. Aanrader!
6 August 2024
Rita Peters