Laden reviews...
68 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle levering, zorgvuldige verpakking en vriendelijke service. Klanten waarderen duidelijke communicatie en een probleemloze winkelervaring. Samengevat geven de reacties een betrouwbaar en positief beeld van de leverancier.
12 June 2026
Frits
Apeldoorn
Hi Frits,
Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze snelle verzending. Heel veel plezier met je nieuwe items.
Team Vorspaget Home
Ervoor gezorgd dat mijn bestelling die ik net na 16 uur plaatste, toch de volgende dag in huis was. Met persoonlijk kaartje erbij, heel attent. Top!!
5 June 2026
Majella
Wijhe
Hi Majella,
Wat een lieve review, dankjewel! Fijn om te horen dat je blij bent met onze snelle verzending en persoonlijke service. Heel veel plezier met je nieuwe item.
Team Vorspaget Home
Prachtige schaal, heel goed verpakt en snel geleverd
28 May 2026
T.
W.
Hi,
Dankjewel voor je mooie review. Super fijn om te horen dat je blij bent met de schaal en dat alles goed verpakt en snel is aangekomen. Heel veel plezier met je prachtige nieuwe item!
Goede verzorging en kwaliteitsproduct
26 May 2026
René
HELMOND
Hi René,
Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en het product zo goed bevalt. Heel veel plezier met je nieuwe item.
Team Vorspaget Home
Supersnel geleverd: binnen 24 uur. Attent kaartje erbij en prachtig product.
18 May 2026
Jessica
Nuland
Hi Jessica,
Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat alles snel is aangekomen en dat het product én het kaartje zo in de smaak vielen. Heel veel plezier van je mooie nieuwe items!
Team Vorspaget Home
Uitermate klantvriendelijk en snel zijn mijn vragen beantwoord en de gekochte producten zijn zeer de moeite waard.
16 May 2026
Desiree
Apeldoorn
Hi Desiree,
Dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je onze service en de producten zo positief hebt ervaren. Heel veel plezier met je nieuwe item!
Team Vorspaget Home
Goed! Alles ook goed verpakt!
14 May 2026
Ellen
Bussum
Hi Ellen,
Dank je wel voor je review! Super fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling. Heel veel plezier van je prachtige nieuwe items.
Team Vorspaget Home
Product was heel goed verpakt en werd snel geleverd, heel tevreden
6 May 2026
Ina
Belgie
Hi Ina,
Dank je wel voor je leuke review! Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en onze snelle levering. Heel veel plezier van het prachtige item!
Snelle levering Goede kwaliteit Mooie Site
18 April 2026
MJL Haegmans
Ulestraten
Dank voor je review! Super om te horen dat je blij bent met onze service. Heel veel plezier van het prachtige item.
Liefs, Team Vorspaget Home
Heel blij met mijn aankoop!
18 April 2026
Emma
Valkenburg
Hi Emma,
Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en onze service. Heel veel plezier met het geven van het prachtige cadeau.
Liefs, Team Vorspaget Home
Snelle levering , mooi verpakt met nog wat extraatjes erbij . Top dat handgeschreven kaartje met dankwoord .
14 April 2026
Lizette
Valkenswaard
Hi Lizette,
Liefs, Team Vorspaget Home
Leuke mooie dingen besteld, de volgende dag alles in huis met een handgeschreven kaartje als dank voor de bestelling. Helemaal top!
11 April 2026
Eric
Tilburg
Hi Eric,
Dankjewel voor de leuke review! Super fijn om te horen dat je blij bent met onze snelle en persoonlijke service. We wensen je heel veel plezier van je prachtige nieuwe items!
Team Vorspaget Home
Vandaag besteld morgen in huis,alles als cadeautjes verpakt. Als iets niet helemaal duidelijk is………. Krijg je een telefoontje van een hele vriendelijke verkoopster. Dus in een woord TOP!! Groetjes Els
7 April 2026
Els
Gemert
Hi Els,
Wat een leuke review, dankjewel! Super fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en onze service. Heel veel plezier met het geven van de prachtige cadeaus!
Team Vorspaget Home
Mooie items, snel contact met klantenservice en snelle levering
1 April 2026
Macy
Hardinxveld-Giessendam
Hi Macy,
Dankjewel voor je leuke review. Super fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. Heel veel plezier van je prachtige nieuwe items!
Team Vorspaget Home
Mijn bestelling werd snel en goed geleverd. Het betrof een kaars in glas en deze was perfect beschermd ingepakt!
1 April 2026
Ina
Belgie
Hi Ina,
Dank voor je leuke review! Super fijn om te horen dat je bestelling goed is aangekomen. Geniet van de heerlijke geurkaars!
Team Vorspaget Home
Online bestelling gedaan, de vlgd dag al bezorgd! Top, met nog een kleine attentie.
31 March 2026
Carola
Kessel
Hi Carola,
Dankjewel voor je leuke review. We wensen je heel veel plezier van je prachtige nieuwe item!
Prachtig mooie kaars van Baobab, met een kado erbij, HEERLIJK
Francine
Tilburg
Hi Francine,
Wat een leuke review, dankjewel! Geniet van je prachtige nieuwe Baobab kaars.
Team Vorspaget Home
de mooiste lifestyle winkel met een ruime collectie. De medewerkers denken met je mee en mijn bestelde artikelen had ik de volgende dag al in huis.
Judith
Nederweert
Hi Judith,
Dank voor je lieve woorden. Heel fijn om te horen dat je onze service en snelle levering zo hebt ervaren. Heel veel plezier van je prachtige nieuwe item!
Team Vorspaget Home
Wat een geweldige winkel! Vanaf het moment dat je binnenstapt, krijg je meteen een wauw-gevoel — alles klopt gewoon en is tot in de puntjes verzorgd. Je wordt er ontzettend vriendelijk ontvangen en professioneel geadviseerd, zelfs vanop afstand. Ik stuurde enkele foto’s van ons interieur door en kreeg super waardevolle tips, verschillende opties en inspirerend beeldmateriaal. Ze hebben echt een fantastisch gevoel voor stijl. Bij de levering zat zelfs een persoonlijk kaartje en enkele staaltjes — zo attent! Ik ben helemaal fan.
Sabrina
Genk
Hi Sabrina,
We weten even niet zo goed wat we moeten zeggen, wat een prachtige complimenten, dankjewel! Hier doen we het voor 🤍
We wensen je heel veel plezier met je mooie nieuwe items en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Team Vorspaget Home
Mijn retour werd snel en juist afgehandeld. De takken die ik hen gehouden waren erg mooi, en een goede aanvulling voor mijn boeketten.
22 March 2026
Myrna
Meppel
Hi Myrna,
Bedankt voor je leuke review. Heel veel plezier van de prachtige Silk-ka takken!
Team Vorspaget Home
Snelle verzending, vriendelijk, mooi product
17 March 2026
Barend
Rijsbergen
Hi Barend,
Team Vorspaget Home
Super snelle Service ew en heel mooi verpakt!
16 March 2026
Mathilda
Amsterdam
Hi Mathilda,
Dank voor je leuke review! Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling. Heel veel plezier van het prachtige tafelkleed.
Mooi ingepakt als kado
14 March 2026
Debby
Bleiswijk
Hi Debby,
Dank voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en onze snelle service. Heel veel plezier met het geven van het prachtige boek!
Team Vorspaget Home
Very good and smooth experience all the way! Will order here again
7 March 2026
Olga Shevtsova
Den Haag
Hi Olga,
Thank you so much for your review! We’re very happy to hear that you had a smooth and positive experience with us. We hope you enjoy your purchase :)
Warm regards,
Team Vorspaget Home
Prachtige kwaliteit zijden tulpen, , mooie kwaliteit
6 March 2026
P
Zeist
Beste,
Dank voor je positieve review! Heel veel plezier van de prachtige tulpen.
Team Vorspaget Home
Vorspaget Home is een sfeervolle en exclusieve woonwinkel en webshop met een mooie collectie woondecoratie, unieke items, originele woonaccessoires en bijzondere gadgets voor de perfecte inrichting van ieder interieur.
Lucas Gasselstraat 2
5613 LB Eindhoven