Mooi ingepakt als kado
Very good and smooth experience all the way! Will order here again
Hi Olga, Thank you so much for your review! We’re very happy to hear that you had a smooth and positive experience with us. We hope you enjoy your purchase :) Warm regards, Team Vorspaget Home
Prachtige kwaliteit zijden tulpen, , mooie kwaliteit
Beste, Dank voor je positieve review! Heel veel plezier van de prachtige tulpen. Liefs, Team Vorspaget Home
Online bestelling meteen verstuurd en goed en veilig verpakt!
Hi Linda, Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en onze snelle verzending. Geniet van de heerlijke geurkaars! Liefs, Team Vorspaget Home
Uniek assortiment luxe woondeco, degelijk verpakt en snelle levering.
Hi Mirna, Dank je wel voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en onze service. Heel veel plezier van het prachtige boek. Liefs, Team Vorspaget Home
Zoals altijd erg tevreden. Mijn order bleek niet op voorraad te zijn, werd direct gebeld of ik wilde annuleren, andere geur of 2 dagen wilde wachten. Super netjes!
Hi Angela, Dank je wel voor je leuke review. Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en onze service. Geniet van de heerlijke geur :) Liefs, Team Vorspaget Home
Prima en mooi ingepakt.
Hi Nancy, Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling. Heel veel plezier ervan! Liefs, Team Vorspaget Home
Leuk! Pakketje met een persoonlijke boodschap
Hi Bianca, Dank je wel voor je leuke review. Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en onze persoonlijke service. Heel veel plezier ervan! Liefs, Team Vorspaget Home
Mooie zeep van Loewe hier besteld. Op tijd bezorgt met een persoonlijk kaartje erbij. Erg goed
Hi Michiel, Dank voor je leuke review. Heel veel plezier van de heerlijke Loewe zeep! Liefs, Team Vorspaget Home
groot keuze van decoratie. Zeer vriendelijk en behulpzaam
Hi Valerie, Dank je wel voor je leuke review. Heel veel plezier van je leuke bestelling! Liefs, Team Vorspaget Home
Snelle bezorging, goed verpakt en onwijs mooi boek ontvangen! Heel blij met mijn aankoop. Kan het zeker aanbevelen om hier te bestellen!
Beste Jazz, Dank je wel voor je positieve review! Super fijn om te horen dat je blij bent met onze service en het prachtige boek. Heel veel plezier ervan! Liefs, Team Vorspaget Home
Makkelijke website, product snel gevonden. Bij mij ging het om servies waar ik al een set van heb. Ik had het snel in huis. Vriendelijke communicatie met de medewerkers!
Hi Vanesse, Dank voor je positieve review. Wij wensen jou heel veel plezier van je leuke aankoop. Liefs, Team Vorspaget Home
Originele beoordeling
Makkelijke website, product snel gevonden. Bij mij ging het om servies waar ik al een set van heb. Het setje van Vorspaget is echter van een hele andere kwaliteit. Slechte kwaliteit. Wij waten teleurgesteld. De doos was moeilijk te openen waardoor het kapot is gegaan en we het niet retour konden doen. Snelle verwerking van bestelling maar kwaliteit van product slecht!
Beste Vanesse, Wat jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent in deze aankoop. We verkopen het servies van Bordy’s al jarenlang en leveren hierbij altijd de originele uitvoering van het merk, zoals ook in jouw bestelling. We vinden het jammer dat je geen contact met ons hebt opgenomen voordat je deze review plaatste. We hadden dit graag samen met je bekeken en geholpen met een passende oplossing. Ook wanneer een verpakking beschadigd raakt, denken wij altijd mee met onze klanten. Mocht je alsnog contact met ons willen opnemen, dan staan wij uiteraard voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Vorspaget Home
Binnen 1 dag in huis. Leuke kaart erbij.
Hi Ineke, Dank voor je leuke review! Heel veel plezier van je leuke bestelling. Liefs, Joëlle - Vorspaget Home
Goede service en communicatie en snel.
Hi Jeannet, Dank voor je lieve review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Heel veel plezier van je leuke bestelling. Liefs, Joëlle - Vorspaget Home
Een prettige ervaring
Hi Hanny, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze (snelle) service. Heel veel plezier van je bestelling. Liefs, Joëlle - Vorspaget Home
Snel in huis en goed verpakt
Hi Els, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze service en je bestelling. Heel veel plezier ervan! Liefs, Joëlle - Vorspaget Home
Naast dat de producten echt helemaal top zijn! Is de service nog beter! Mooi ingepakt, persoonlijk kaartje erbij. Echt een cadeautje dat met de post komt ❤️
Hi Wanda, Dank voor je lieve review! Super fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en onze service! Liefs, Joëlle - Vorspaget Home
Goede service gevraagd om het netjes in te pakken. Was prima geregeld
Hi Richard, Dank voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze (inpak)service. Heel veel plezier met het geven van het prachtige cadeau! Liefs, Joëlle - Vorspaget Home
snelle service en de artikelen worden heel goed verpakt.
Hi Aysha, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en onze snelle service. Heel veel plezier ervan! Liefs, Joëlle - Vorspaget Home
Mooi assortiment, snelle levering, leuk om hier te bestellen!
Hi Gonda, Dank voor je leuke review! Super fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en onze snelle levering. Tot de volgende keer! Liefs, Joëlle - Vorspaget Home
Hi Adrie, Dank voor je positieve review! Super fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en onze service. Liefs, Joëlle - Vorspaget Home
Mooie webshop met snelle service.
Hi Valentine, Dank voor je positieve review! Super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze webshop en service. Liefs, Joëlle - Vorspaget Home
Ik gebruik de items van Vorspaget al jaren omdat de dames echt met je meedenken. Van geuren tot woondecoratie, ze geven top advies en geweldige service. Kom je er niet uit; 1 bericht en ze gaan meteen voor je aan de slag. Echt een heel mooi en puur bedrijf die snappen wat service en kwaliteit is!
Hi Marc, Wat een leuke review! Super bedankt voor je lieve woorden. Fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Liefs, Joëlle - Vorspaget Home
Snel in huis en toen ik nog een bestelling wilde plaatsten werd ik heel snel geholpen telefonisch! Ook de tweede bestelling weer heel snel In huis, alles feestelijk en goed verpakt!
Hey Yvette, Dank voor je lieve review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Ik wens je heel veel plezier met je bestelling(en)! Liefs, Joëlle - Vorspaget Home
Er werd meegedacht met mijn bestelling, alles is keurig verzonden en daar zat ook nog een vriendelijk bedankje bij. Fijne winkel!
Hi Thom, Bedankt voor je leuke review! Heel veel plezier van de prachtige bloemen! Liefs, Joëlle - Vorspaget Home
Lucas Gasselstraat 2
5613 LB Eindhoven
Vorspaget Home is een sfeervolle en exclusieve woonwinkel en webshop met een mooie collectie woondecoratie, unieke items, originele woonaccessoires en bijzondere gadgets voor de perfecte inrichting van ieder interieur.