Heeft een totaal van 190 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Positief sentiment89%
Klanten prijzen consequent snelle reacties, betrouwbare levering en hoogwaardige producten. De feedback benadrukt duidelijke communicatie en een vlot bestelproces. Over het geheel genomen valt de service op vanwege snelheid en kwaliteit, met af en toe een probleem dat snel wordt opgelost. De ervaringen wijzen op efficiëntie en behulpzaam personeel.
Sterke punten
Snelle en vriendelijke klantenservice
Kwalitatief hoogwaardige producten en op tijd geleverd
Duidelijke website en gemakkelijk bestelproces
Gebaseerd op 22 reviews
Top service, super vriendelijk en uitermate snelle levering
Een beetje moeten zoeken naar het gepaste formaat van logo en tekst, maar met de hulp van zowel ontwerpers als klantenservice ( in mijn geval Jacqueline) van Gift Campaign zeer snel tot bestelling kunnen overgaan.
Eens bestelling geplaatst, dag nadien al netjes geleverd!
13 June 2025
Thalia
Eeklo
Super fijn en snel geholpen. Heel snel geschakeld, veel ontwerpen uitgeprobeerd en uiteindelijk voor de beste gekozen natuurlijk. Blij met de klantenservice van Gift Campaign.
4 June 2025
Eline
Cuijk
Goede communicatie en snelle levering
Wij hebben hier een aantal items besteld met bedrukking. Je krijgt een drukproef en mochten er opmerkingen zijn dan schakelen ze snel. Als alles akkoord is krijg je gelijk een verzend update. Alles kwam eerder binnen dan verwacht met een top kwaliteit!
Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen.
Er was 1 minpuntje en dat was dat ik niet alle items tegelijk kon bestellen maar los moest afreken/bestellen.
26 May 2025
Michelle
Roelofarendsveen
Geweldig geholpen, ondanks een krappe deadline
Wij hadden een bestelling gedaan wat al aardig krap zou zijn qua tijd. Vervolgens ging de machine waarmee de artikelen bedrukt zouden worden ook nog kapot. Na reparatie van machine hebben ze alles op alles gezet om het alsnog optijd klaar en geleverd zou zijn. Dit is gelukt. Ook het telefonisch contact verliep zeer prettig en er werd meegedacht. Zeker een aanrader.
24 May 2025
21 May 2025
Ria
Utrecht
Goed geregeld!
Op de website kun je gemakkelijk bestellen, vervolgens word je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling en krijg je de producten op de afgesproken datum geleverd. Alles netjes verpakt.
Hier kom ik terug wanneer ik weer een evenement organiseer.
21 May 2025
Michèle
Venlo
Fijne communicatie en goede service
Dit was de eerste keer dat ik bij Gift Campaign besteld heb, maar het is is erg positief bevallen. De communicatie met Jacqueline was fijn en ze heeft haar best gedaan om zaken zo goed mogelijk voor mij te regelen.
22 April 2025
Nienke
Haarlem
Reactie van Gift Campaign
Hartelijk dank voor de positieve woorden! Leuk om te horen dat uw eerste ervaring met Gift Campaign zo goed is bevallen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Top ervaring!
Ik bestelde gepersonaliseerde petjes en ze leverden dit veel sneller dan verwacht. Zeer goede communicatie en vriendelijk personeel. Zeker aangeraden!
17 April 2025
Lisa
Nokere
Reactie van Gift Campaign
Wat geweldig om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad! We zijn blij dat de petjes sneller dan verwacht geleverd zijn en dat onze communicatie en service goed bevallen zijn. Bedankt voor de aanbeveling dat wordt ontzettend gewaardeerd.
- Gift Campaign
Snelle levering, ze komen afspraak na
Ik heb waterflessen besteld voor alle kinderen op de bso van de opvang. Ik ben erg tevreden met Gift Campaign. Ze vragen duidelijk of de order akkoord is voordat ze overgaan tot het drukken.
De logo was duidelijk zichtbaar op de waterfles. De producten zijn heel snel geleverd. Binnen 3 dagen hebben we de bestelling ontvangen. De producten zijn ook redelijk betaalbaar.
13 April 2025
Nurhan Kadi
Vlaardingen
Reactie van Gift Campaign
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de bestelling –We zijn blij dat we iets konden bijdragen aan de BSO en hopen dat de kinderen er veel plezier van hebben. Graag tot een volgende keer!
- Gift Campaign
Op tijd en conform afspraak.
31 March 2025
Marcel
Den haag
Reactie van Gift Campaign
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat alles op tijd en volgens afspraak is verlopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
perfect
wij zijn erg blij met de flessen, het was erg moeilijk om dit formaat flessen te krijgen. het logo is erg mooi geworden en de samenwerking was top
26 March 2025
Mariette
Pijnacker
Reactie van Gift Campaign
Wat leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met de flessen! We begrijpen dat het lastig kan zijn om precies het perfecte formaat te vinden. Fantastisch dat het logo mooi is geworden en dat de samenwerking als prettig is ervaren, daar doen we het voor. Bedankt voor jullie vertrouwen en hopelijk tot ziens!
- Gift Campaign
product is zoals de beschrijving
duidelijke communicatie over het product
26 March 2025
Betty van Dijk
Utrecht
Reactie van Gift Campaign
Bedankt voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat het product aan de verwachtingen voldoet en dat de communicatie duidelijk was. We hopen dat u er veel plezier van heeft en helpen u graag weer bij een volgende bestelling!
Erg goede service
Bij het bestellen van de gift bleek ons logo niet ideaal te zijn.
We hebben erg goede service gehad en ons logo werd kosteloos aangepast.
De goede service bleek ook uit het makkelijke contact en desnelle reacties.
De levering was sneller dan verwacht en omdat wij nogal een krappe deadline hadden was dat heel fijn.
Het product ziet er helaas niet heel degelijk uit, maar we hebben tot op heden nog geen grood genoege tijdspanne om de kwaliteit te beoordelen, Dus wellicht valt het mee. De ontvangers zijn er wel erg enthousiast over!
19 March 2025
Monique
Oisterwijk
Reactie van Gift Campaign
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, het snelle contact én de vlotte levering — zeker bij een strakke deadline is dat essentieel. We waarderen het ook dat u eerlijk deelt dat het product er in eerste instantie minder degelijk uitziet.
Uiteraard horen we het graag als u na verloop van tijd meer duidelijkheid heeft over de kwaliteit. Mocht er iets niet helemaal naar wens zijn, dan staan we altijd open voor feedback om te blijven verbeteren. We zijn in elk geval blij dat de ontvangers enthousiast zijn!
- Gift Campaign
Er wordt meegedacht en de spullen zijn van goede kwaliteit
Gedurende het proces moesten er aan beide kanten andere keuzes gemaakt worden i.v.m. de korte tijd die er was om de spullen te kunnen leveren. Er werd met mij meegedacht en naar een andere oplossing gezocht en die werd gevonden en dat was heel fijn! Je hebt ook een vast contactpersoon en dat werkt ook fijn. Bedankt voor je geduld Eline voor alle veranderingen die er vanuit onze kant kwamen!
28 February 2025
Alet
Tilburg
Reactie van Gift Campaign
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij dat we samen tot een passende oplossing konden komen binnen de korte tijd die er was. Meedenken en flexibel schakelen vinden we belangrijk, dus het is fijn om te horen dat dit zo gewaardeerd wordt. We geven de complimenten graag door aan onze collega! Bedankt voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!
- Gift Campaign
Goede service, advies en mooie producten
Bij het bestellen goed geholpen een juiste keuze te maken. De bestelde gadgets zijn tijdig geleverd en zijn kwalitatief goed.
Veel enthousiaste reacties op de bestelde artikelen.
24 February 2025
Nico Notarissen
Amsterdam
Reactie van Gift Campaign
Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent bij het maken van uw keuze en tevreden bent over de geleverde producten. Het is altijd leuk om te weten dat de artikelen enthousiast ontvangen worden!
We streven naar een 10/10-ervaring voor al onze klanten. Heeft u misschien suggesties of tips over hoe we onze service nóg beter kunnen maken? We horen het graag!
Vriendelijke en snelle service
Ondanks mijn vele speciale vragen heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen en optijd geleverd!!!!
11 February 2025
Carlijn
Ulvenhout
Reactie van Gift Campaign
Heel erg bedankt voor de fijne recensie! We zijn blij te horen dat u onze service als vriendelijk en snel heeft ervaren. We doen ons best om ook bij speciale verzoeken mee te denken en het is geweldig om te weten dat alles naar wens en op tijd is geleverd. Graag tot een volgende keer!
- Gift Campaign
Goede en snelle communicatie en producten zoals afgesproken
Bij vragen via mail krijg je vrijwel direct antwoord. Duidelijk welke producten ze leveren.
10 February 2025
Maureen
Eindhoven
Reactie van Gift Campaign
Bedankt voor de positieve recensie! We waarderen de feedback enorm.
- Gift Campaign
Fijne samenwerking en een mooi resultaat
In het kader van duurzaamheid hebben wij ervoor gekozen om op onze locatie in Den Haag de papieren bekers te vervangen door mokken. De vrolijke kleuren van de mokken bij Gift Campaign gaven de doorslag om ze daar te laten maken.
De samenwerking verliep heel vlot en prettig. Binnen een korte tijd hadden we de mokken met ons logo erop in huis.
3 February 2025
Sandra
Den Haag
Reactie van Gift Campaign
Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Wat fijn om te horen dat onze kleurrijke mokken een bijdrage mogen leveren aan jullie duurzame initiatief in Den Haag. We zijn blij dat de samenwerking prettig is verlopen en dat de mokken met logo naar wens zijn. We wensen jullie er veel plezier mee en hopen in de toekomst opnieuw iets moois te mogen realiseren samen!
- Gift Campaign
Snelle levering, alles netjes bezorgd en het product is zeer goed van kwaliteit. Blij mee.
3 February 2025
Mirjam schilperoort
Rotterdam
Reactie van Gift Campaign
Super om te horen u tevreden bent over onze service, geniet van de mooie relatiegeschenken en hopelijk tot een volgende keer!
- Gift Campaign
Snel, klantvriendelijk en heldere communicatie
Van begin tot eind goed contact en zeer tevreden over prijs/kwaliteit verhouding.
21 January 2025
Suzanne
Middelburg
Reactie van Gift Campaign
Super om te horen dat onze service naar wens is geweest, geniet van de mooie promotieartikelen en hopelijk tot snel!
De door ons bestelde artikelen waren zeer snel geleverd en tot volle tevredenheid. Gift Campaign heeft leuke artikelen voor aantrekkelijke prijzen. Wij hadden iets nodig als give-a-way en er was ruime keuze.
21 January 2025
L.
Haarlem
Reactie van Gift Campaign
We zijn ontzettend blij om te horen dat alles naar wens is!
Uiteraard kijken we ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn. Tot de volgende keer!
- Gift Campaign
Heel goed geholpen door Jacqueline Hendriks, super snel oplossingsgericht en behulpzaam!!
16 January 2025
Sophie
Amsterdam
Reactie van Gift Campaign
Wat fijn om te horen dat de service naar wens was! Geniet van de producten en hopelijk tot een volgende keer!
Doen wat is afgesproken.
Prettig bedrijf die internationaal werk levert tegen fijne prijzen, maar ook afspraken nakomen.
We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de service en de kwaliteit van de producten!
We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen en je opnieuw van dienst te zijn. Tot de volgende keer!
Review overzicht
Positief sentiment89%
Sterke punten
Snelle en vriendelijke klantenservice
Kwalitatief hoogwaardige producten en op tijd geleverd
Heeft een totaal van 190 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Thuiswinkel Zakelijk
Over Gift Campaign
Waarom kiezen voor Gift Campaign? Bij Giftcampaign zijn we trots op het feit dat wij niet alleen onvergetelijke, hoge kwaliteit leveren, maar ook dat onze deskundige klantenservice jou persoonlijk bijstaat door het bestelproces heen met persoonlijk advies. Daarnaast sturen we altijd een digitaal voorbeeld met logo toe. Zo weet jij hoe het eindresultaat er uit komt te zien voor je de bestelling plaatst. De offerte die je we sturen, kun je eenvoudig delen met collega´s. Zijn jullie het eens met de offerte? Dan kun je deze met een klik bevestigen. Afhankelijk van het bestelde product ontvang je de bestelling al binnen twee weken. Daarnaast zijn al onze verzendingen altijd gratis.
Wij hebben een uitgebreide en inspirerende collectie aan promotionele artikelen, die zorgvuldig is uitgekozen door ons (internationale) team van productspecialisten. We werken daarbij hand in hand samen met fabrikanten die onze passie voor relatiegeschenken delen. Ons assortiment wordt continu bijgewerkt en vernieuwd. Zo vind je bij ons traditionele geschenken die nooit uit de mode raken, tot aan de meest vernieuwende promotieartikelen. Allemaal van een goede kwaliteit, tegen een hele scherpe prijs.
We garanderen bij Giftcampaign dat tevredenheid en veiligheid voorop staan. Investeren in promotionele artikelen is een effectieve manier om te investeren in jouw relaties. Wij helpen jou graag bij dit proces!