Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle en betrouwbare levering en de kwaliteit van de planten. De ervaringen benadrukken zorgvuldige afhandeling en stipte leveringen. Er wordt vaak gewezen op deskundig advies en hulp bij de keuze en planten. Over het geheel genomen is de beleving positief en betrouwbaar.
Mijn bestelling was weer zorgvuldig en op tijd verzorgd en geleverd. Prima ervaring met Ten Hove.
6 November 2025
Blom
Apeldoorn
Vriendelijk en behulpzame persoon die de boom kwam bezorgen. Ook mooi op tijd en de tijd van brengen was goed te volgen
28 October 2025
Cor Grootveld
Almere
Boom gekocht en zeer mooi vertakt en netjes afgeleverd . Bij andere leveranciers wel eens anders meegemaakt.
27 October 2025
Herbert brand
Nieuw-lekkerland
Ik stuur u graag een foto van het boompje dat ik zoek. Waar kan ik dat naartoe sturen?
Jannes van Everdingen
Overveen
Perfekt kontakt met alle ondersteuning voor de juiste keuze boom. De boom werd zoals besproken geleverd. Heel vriendelijk. Gaven zich ook bij de beplanting alle moeite! Denken mee en helpen waar nodig. Complimenten. Nu hopen dat de nieuwe boom mooi groeit. Dank aan het hele team!
Stefan
Papendrecht
Van de beantwoording van de vragen die ik vooraf stelde, tot de levering en het aanplanten: wij zijn zijn erg tevreden. En de prunus serrula is ook geweldig.
Christine
Middelburg
Vorige maand een paar kratten besteld met vaste planten Zoals ook de vorige keer heb ik hele mooie grote bakjes met goed volgroeide exemplaren gekregen. Goed advies gekregen van de medewerker,. Volgende keer wanneer ik weer wat nodig heb weet ik ze weer te vinden.
Dick Wijma
Apeldoorn
Prima struiken en bomen netjes in pot afgeleverd
23 September 2025
M. Wit
Goutum
We hebben een plezierige ervaring met Ten Hoven Bomen gehad.
3 April 2025
Francesca Ackthun
Neede
Iedere boom heeft zijn paspoort met foto’s. Bovendien wordt je voldoende ondersteund om je keuze online te maken. Mails beantwoorden gebeurt snel. De levering verliep vlot. De gekozen bomen worden ook effectief aangeleverd. Zeker een aanrader.
31 March 2025
Wyseure - Brouckaert
Roeselare
Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons rond te leiden op de kwekerij en de mogelijke opties te bekijken. Uiteindelijk een prachtige grote magnolia gekocht. Overleg ging makkelijk, als je belt neemt er iemand op (heel fijn!) en de man die de boom erin zette was heel vriendelijk en kundig. Enige minpuntje was dat de kraan huren via Ten Hoven (ik weet dat zij het uitbesteden en afhankelijk zijn van een derde partij) ongelooflijk veel duurder was dan het zelf regelen. Een plaatselijk bedrijf heeft de vergunning verzorgd en het hijswerk gedaan, dit scheelde ons uiteindelijk 900 euro...
30 March 2025
M.
Arnhem
Bomen hadden al mooie stammen, eik en berk en netjes geleverd.
25 March 2025
Elisabeth
Linschoten
Goede info op de site om je aanplant de beste kans te geven. Deze info vond ik tot op heden nergens anders.
18 March 2025
Pieter
Rotterdam
Bomen zijn prachtig, levering altijd exact in aangegeven tijdsvak. Als boom niet meer voorradig is, krijg je prima alternatief aangeboden. Absolute aanrader!
3 March 2025
Pieter
Amsterdam
Mooie beuk laten bezorgen en planten. Hele klus om deze in de achtertuin te krijgen over grintpaden. Maar samen is het gelukt. Goede informatie over zorg voor de boom. Mooi werk
Piet
Ede
Prima levering
Wim Brouwer
Swifterbant
De beuken hadden een stevige kluit. Prima in jute gepakt. De struiken waren robust. de levering was prima verzorgd. Heel goed medewerkende chauffeur. Volgens afspraak afgeleverd
p van de kerkhof
Eefde
Zocht een speciale struik en kon die dichterbij, in Bodegraven niet vinden. Toen me gewend tot de kweker bij wie mijn zoon bij Deventer veel heeft gekocht. Die bleek te hebben en in het westen ook te leveren. Levering keurig, track&trace van de aflevering, prima hulp bij het planten.
11 February 2025
Peter
Leiden
Goed plantmateriaal opgehaald op de voorgestelde datum.
10 February 2025
Evert
Welsum
Dit was de tweede keer dat we een bestelling deden bij Ten Hoven. Wederom naar alle tevredenheid!
6 February 2025
Erik
Amersfoort
Heldere website, goede adviezen, mooie bomen, levering volgens afspraak
Tijn Krabbers
Loenen
Wel lange wachttijd maar boom prima geplant. Ziet er netjes uit.
Vd Pol
NIJKERK GLD
Nu afwachten of de boom goed aanslaat
Kammeraat
Amersfoort
Alleen nog wachten op het goed aanslaan van de boom.
26 January 2025
I