inmiddels 5 bomen besteld en zeer tevreden
Het gaat erom dat de bomen van goede kwaliteit zijn, en dat zijn ze. Ik ben erg blij met het advies dat ik heb gekregen en de reactie snelheid op de e-mails.
24 January 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 861 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Klanten waarderen snelle en betrouwbare levering en de kwaliteit van de planten. De ervaringen benadrukken zorgvuldige afhandeling en stipte leveringen. Er wordt vaak gewezen op deskundig advies en hulp bij de keuze en planten. Over het geheel genomen is de beleving positief en betrouwbaar.
24 January 2025
Maarten
Bathmen
De boom is mooi, ik had graag instructie gehad hoe ik de boom uit de pot moest halen. Had de houten plankjes niet direct door
23 January 2025
Apeldoorn
We hebben een mooie fluweelboom in de tuin. Goede service en advies. We komen zere terug!
22 January 2025
Reina Kombrink
URK
De bestelde boom arriveerde op het afgesproken moment en werd ook door dit bedrijf zeer vakkundig geplaatst. Wij zijn erg blij met deze prachtige kastanje en kijken uit naar de eerste bladeren.
15 January 2025
Anna Panday
Nijmegen
Heb een prachtige boom gekocht bij jullie. Professioneel geplant door een vriendelijke man, ik miste voldoende informatie over de boom: Volledige naam , hoe gekweekt en hoe te verzorgen.
15 January 2025
Ben
Zwolle
Hartelijk dank voor uw review. Informatie over het ras wat u heeft vindt op de pagina van de boom.
Algemene verzorgingsadviezen over walnoten bomen vindt u onderaan de categorie pagina.
Ook kunt u de algemene aanplanten en watergeef instructies hier vinden
Hoe een boom gekweekt wordt is een lang verhaal en ook een beetje het geheim van de smid :)
We hebben zeer goed advies gehad voor de keuze van onze boom. Het planten is ook perfect verlopen.
8 January 2025
Van Oorschot
Dwingeloo
Duidelijke manier van bestellen. Duidelijke communicatie. Bezorging gaat ook volgens het boekje en kwaliteit bomen is perfect.
Jan
Westland
Uitstekend georganiseerd bedrijf, brede aanbod, vriendelijk, klantgericht service. Bezorging erg betrouwbaar, precies volgens de afspraak.
Nick Havranek
Bloemendaal
Makkelijke en prima afhandeling van de bestelling. De artikelen waren in goede en royale staat en stonden zoals afgesproken klaar om te worden opgehaald.
JW Groen
Apeldoorn
Onze bewonersgroep onderhoudt 750 meter Openbare Ruimte langs de Amsterdamsevaart in Haarlem. Onze ervaring is dat er bij een bestelling goed wordt meegedacht en geadviseerd. Ook de levering is op tijd en in goed overleg. In overleg met de chauffeur wordt alles op de voor ons handige pek gelost.
Jan Appel
Haarlem
Cees Dikker
Bavel
Na bestelling goed geinformeerd. Leveringsdatum klopte en bij ophalen was men goed behulpzaam. Ik heb veel geleed van de uitleg op de website, met name hoe ( niet te zuinig) te snoeien.
17 December 2024
UH van Beijma (Werkgroep Zuidervestingtuin)
Waterland
Zeer deskundig, hebben veel bijzondere planten, altijd goede feedback en adviezen. Mocht er een plant niet aanslaan dan krijg je zonder gedoe een vervangende plant.
Goossens
lemelerveld
Nadat mijn bestelling niet goed was aangeslagen door het slechte koude weer, Via watts-app en de mail had ik goed contact, snel antwoord ontvangen. Begrip voor de situatie. Heb ik in de herfst een vervangende boom ontvangen. Die precies op de afgesproken dag en tijd werd geleverd. top Een goede mooie maat boom met draadkluit mooie vertakking en omvang van de stam, ziet er belovend uit. Het is afwachten tot het lente word en de boom in blad komt. Maar heb er veel vertrouwen in dat de boom gaat uitgroeien tot een prachtige boom.
M de Vries
Hoogkerk
mooie planten, geleverd op de afgesproken datum, en super makkelijk dat je kunt zien dat de auto de straat in rijd zodat je hem in de tuin kan opwachten
Eric Lijnes
Garnwerd
Super service met mooie planten. Daarbij tijdig op de hoogte gesteld van verlate aanplanting ivm weer/temperatuur waar rekening mee gehouden wordt om de kwaliteit te waarborgen. Eerder aangeplante boom (4 jaar geleden) staat er ook nog altijd prachtig bij, evenals andere planten aangeschaft voor de voortuin. Volgende keer kom ik zeker weer terug!
Agnes
Kloosterburen
Inmiddels hebben wij al 15 bomen van Ten Hoven in de tuin. Ze zijn in de afgelopen 5 jaar geplant. Van een oude plataan tot een jong berkje. We krijgen altijd goed advies en de nazorg is ook prima. Zeker voor beginnende tuiniers zoals wij is dat heel prettig. De bomen staan er prachtig bij, we krijgen van iedereen complimenten en we sturen mensen dan ook graag door. Ook wordt je nooit iets opgedrongen. Kortom, wij zijn ontzettend tevreden over dit bedrijf.
Myranda
Oosterwold
Meermaals goed geholpen met de aanschaf van enkele bomen verdeeld over periodes. De aangeschafte bomen zijn vakkundig geplaatst. En de nazorg is goed beschreven op de site! Aanrader voor boomliefhebbers.
Jasper Hijlkema
Schalkhaar
Fantastisch en eerlijk advies.
thijs
Apeldoorn
Zowel telefonisch, als via de website, als in de persoon van Wesley die de boom kwam aanleveren en aanplanten: persoonlijk, prettig en professioneel. Wij waren via een tuinontwerpster in de familie gewezen op Ten Hoven Bomen en zijn blij zo dit bedrijf gevonden te hebben. Ze zijn gewoon goed in en voor bomen.
Jan-Willem
Milsbeek
Voor kleinere tuin goed advies over mogelijkheden en passende boom. Deskundige en vriendelijke mensen
Harmsen
Apeldoorn
Wij zijn de bomen gaan uitzoeken bij het bedrijf. Dat was al een geweldige ervaring. Zo goed geholpen en zulke goede adviezen. Uiteindelijk zijn de bomen in november geleverd en geplaatst. Ook dit ging geweldig. Alle tijd en met grote zorg in onze tuin gezet. En, zoals zij aangeven, met uitloopgarantie. Wij denken echter dat ook dat helemaal goed gaat komen volgend jaar
10 December 2024
Fred
Delfgauw
Wr wilden een dakgoot en kwamen met wat voorkeurstemmen in ons hoofd naar de kwekerij waar wij toonzetting verrassing een heel andere boom zagen, de moeraseik, die we hebben laten plaatsen. Een minpuntje, de dakvorm stond wat scheef op de stam. Heb ik gecorrigeerd met een extra paal.
10 December 2024
Roel
Deventer
Prettig contact. Op tijd geleverd en mooie bomen met een goed wortelstelsel.
4 December 2024
Marianne van Bennekom