Laden reviews...
185 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen steeds het vriendelijke personeel, deskundigheid en de uitnodigende winkelervaring. Er is sprake van een ruime selectie en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klanten waarderen snelle levering en heldere communicatie bij online bestellingen en retouren. Over het algemeen blijft de winkel positieve indruk achter en voelt men zich gewaardeerd als klant.
Vriendelijk, behulpzaam en goede kennis van mode en van de collectie.
23 June 2026
A
Tiel
John van Steenis ( verkoop kostuums ) en Nikos Anastasiou ( coupeur ) hebben ons super goed, netjes en met oog voor details geholpen!! Blijdesteijn mode mag heel erg trots en zuinig zijn op deze 2 kanjers!!!
21 June 2026
Chester Lap
Culemborg
Enige wat ik jammer vond, was dat veel dingen die ik mooi vond, niet meer in mijn maat beschikbaar waren. Als er uitverkoop is, dan snap ik dat, maar nu gebeurde dit ook in de collectie tegen volle prijs.
21 June 2026
Esther Kromhout
Doorn
De 1e keer bij Blijdesteijn, in verband met aankoop pak voor huwelijk van mijn zoon. Uitermate professioneel, vriendelijk en correct geholpen door Thijs. Compleet versorgd, van pak tot overhemd tot sokken. Dank voor de perfecte hulp.
19 June 2026
Peter
Rotterdam
Alles keurig geregeld ,
17 June 2026
Henny
Huissen
Wij kwamen voor feestkleding en zijn ontzettend goed geholpen. Personeel is vriendelijk en denkt met je mee.
17 June 2026
M.W Hovestad
Veenendaal
Goede snelle levering, artikel precies als beschreven. Dank jullie wel.
12 June 2026
Anna
Spanbroek
Er werd door Petra goed met mij meegedacht. Ik had aangegeven naar welke stijl ik op zoek ben en daar heeft ze goed op ingespeeld. Ik ging naar huis met een complete prachte set, in beige tinten, inclusief schoenen, tasje en een bijpassend soort hoedje in dezelfde tint voor in mijn haar..
11 June 2026
Marga
Beusichem
Grote sortering en voor alles passende kleding.
11 June 2026
P.
Arnhem
Ik heb een geweldig eerste bezoek gehad aan Blijdesteijn. Bertie was super behulpzaam en ging de hele winkel met mij door. Ik kom in het najaar zeker terug.
10 June 2026
Anouk Kreek
Reeuwijk
Jurk gereserveerd via internet, hing netjes klaar en zag er idd het zelfde uit als op de site.Super lief geholpen door verkoopster.
8 June 2026
Fleur
Oudewater
Altijd vriendelijke en professionele hulp en ga Altijd blij naar huis.
7 June 2026
Petra Wijers
Hellevoetsluis
Ik had een afspraak gemaakt omdat ik voor een lange jurk voor de bruiloft voor onze dochter aan het zoeken was. We werden allervriendelijkst ontvangen met koffie (en gebak maar dat hebben we afgeslagen omdat we net een lunch genuttigd hadden ) Na ff wat gebabbeld te hebben heeft de mevrouw wat jurken bijeen gezocht en zijn we aan het passen gegaan: resultaat een prachtige jurk én mijn man ook nog een prachtig pak als vader van de bruid!
6 June 2026
Els
Apeldoorn
In de zoektocht naar een leuke feestelijke jurk voor het huwelijk van mijn dochter zo goed geholpen door Anne: liefdevol en professioneel. Dat was al een feestje op zich.
5 June 2026
Hester
Eemnes
Al meerdere keren goed geslaagt alles netjes op maat gemaakt
4 June 2026
Klaas
Urk
Ik voel me op mijn gemak, ik wordt heel leuk geholpen en ga altijd weer blij naar huis. Dus…… ik wordt blij van Blijdestijn.
3 June 2026
Leida
Veenendaal
We zijn deskundig in het pak genaaid. Maar dan in heel goede zin.
2 June 2026
Gert
Overberg
Erg goed geholpen! Ze zoeken alles voor je en ze doen hun best om alles naar je zin te maken!
1 June 2026
Carolien
Goes
Uitstekend en zeer prettig geholpen.
30 May 2026
Myrna
Eemnes
We zijn erg prettig geholpen en hebben een zeer mooi pak weten te scoren
30 May 2026
Rins
Vlierden
Super geholpen door John! Begreep ons direct wat de bedoeling was. Na 1,5 uur passen, zonder op of aan te dringen, met een goed gevoel en gevulde tassen. Naar huis! Bedankt man, was een feestje!
25 May 2026
Ton
Ochten
Wij kwamen voor kleding voor de ouders van de bruid. Wat zijn wij goed en prettig geholpen. Eerlijk advies.
24 May 2026
Jolanda
Drunen
Super goed geholpen, niets was teveel, alles geprobeerd, uiteindelijk met prachtige kleding thuis gekomen. Klaar voor de bruiloft
23 May 2026
Gerda van der Waaij
Mijdrecht
heerlijk winkelen en altijd goed
22 May 2026
Annabelle
Vleuten
Jammer dat de klanten service niet op een email reageert.
20 May 2026
Henny Pardoel
WIJK BIJ DUURSTEDE
“Style never goes out of fashion”
Al bijna twee eeuwen lang, sinds 1833, zijn wij dé plek voor modebewuste mensen die houden van kwaliteit en persoonlijke service in een warme sfeer. Een dagje bij ons is een dagje uit, een moment om te genieten en inspiratie op te doen. We ontzorgen jou van a tot z door gebruik te maken van onze kennis en ervaring.
We zijn een echt familiebedrijf en dat voel je aan alles. Wij als zesde generatie staan inmiddels aan het roer en we zijn trots op onze geschiedenis.
Branch
Kleding, Mode