Wauw! Fantastisch en proffesioneel geholpen

We zijn kundig en vooral liefdevol geholpen door Josje die mijn moeder een prachtige outfit heeft helpen vinden voor mijn bruiloft.

Mooi aanbod, goed geholpen.

Voor de eerste keer in de winkel geweest.Een heel mooi aanbod van kleding voor “ De moeder van de bruid”. Ik werd ontzettend fijn geholpen door een dame die echt meedacht en keek naar wat ik zelf droeg toen ik binnenkwam, en zo richting mijn smaak meedacht. Ook heel fijn: dat ze ook uit zichzelf met schoenen en een tas kwam die de outfit compleet maakten.

Super geslaagd als moeder van de bruid

Gastvrijheid ruime keuze en top service

Fijne winkel en erg veel keuze

Supergoed geholpen door personal shopper Jacqueline, erg blij met de keuze !!!!!!

Fijn bedrijf met vakkundig personeel

We werden heel professioneel geholpen door Marian! Niet opdringerig maar zoekt mee naar perfecte kleding voor een speciale gelegenheid! Mooie collectie ook.

Super bedrijf met persoonlijke aandacht

Een familie bedrijf waar de klant nog centraal staat. Mooie collectie met prachtige merken. Dit alles wordt ondersteund met de persoonlijke aandacht van Anton welke mode en kennis zeer goed weet te combineren. Afsluiten met een heerlijke kop koffie , CHAPEAU.

Kundig advies!

Neemt ruim de tijd

Dit betreft de verpakking

In het verleden vaker de winkel.bezocht. Altijd tevreden geweest met mijn aankopen.. Nu voor het eerst iets online gekocht.. De staat van het pakket was schokkend. In een verkreukelde zak kreeg ik mijn gekreukelde jurk binnen.. met de jurk gaat het inmiddels prima. Maar ik denk dat er betere verpakkingsmaterialen te vinden zijn. Ik vind de kwaliteit van de kleding altijd prima vandaar mijn aanbeveling wel op Ja..

Blijdesteijn - daar word je blij van!

Wat een mooie, ruime zaak. Gezellig en overzichtelijk ingericht met een aanbod van casual tot aan feestelijke gebeurtenissen. Vakbekwaam personeel weet goed op te pakken wat jij wilt en zoekt het uit in de ruime keuze. Je wordt heel persoonlijk geholpen: het is pas goed als je zelf goed vindt en de kleding goed zit. Personeel weet goed aan te geven en te onderbouwen of iets je staat of niet. Elke keer een vriendelijke en persoonlijke ontvangst. Je mag zelf rustig rondkijken en personeel is altijd behulpzaam. Het is nog niet voorgekomen dat wij bij een bezoek niet geslaagd zijn. Altijd weer een feest, een bezoek aan Blijdesteijn. Inderdaad: Blijdesteijn, daar word je blij van.

Overzichtelijke website

Makkelijk om te bestellen. Snelle levering.

Service

Keurig afgehandeld

Een geweldige ervaring

Heel goed geholpen door onze personal shopper. Ze luisterde en gaf deskundig advies over de kleur en stijl. We gaan hier zeker nog eens terugkomen.

Alles prima gegaan

Prima levering en mooie briek!

Leveren zeer vlot zelfs sneller dan verwacht!!

Niet al te best

Een jas besteld en een broek geleverd krijgen,gelijk telefonisch gemeld en zou dezelfde dag terug gebeld worden maar niet gebeurt dus!! Heb het uiteindelijk zelf geregeld door naar de winkel te gaan . Dus vandaar maar een ster .

Hele mooie winkel, veel mooie meeken

Blijdesteijn is echt een aanrader. Heel vriendelijk personeel, erg behulpzaam. Hebben hele mooie exclusieve merken wat precies in mijn straatje past. Echt de moeite waard om een dagje naar Tiel te rijden.

mooie kleding en precies zoals verwacht

Super mooi geslaagd

Goede service!

Zeer prettig

Heel fijn geholpen. Mooie collectie.

Mooie winkel super fijne deskundige advies.

Ze weten bijna al wat voor soort kleding he zoekt voordat je het zelf door hebt.

Super goed geholpen

We zijn voor een trouwpak gegaan voor onze zoon. We zijn echt top geholpen. Mijn man en ik gaan onze kleding hier ook kopen.

uitverkoop klant

Als je komt voor de uitverkoop wordt je als tweede rangs klant behandeld

Super te tevreden mooi product en snel geleverd.

De bestelling voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Over Blijdesteijn Mode

“Style never goes out of fashion” Al bijna twee eeuwen lang, sinds 1833, zijn wij dé plek voor modebewuste mensen die houden van kwaliteit en persoonlijke service in een warme sfeer. Een dagje bij ons is een dagje uit, een moment om te genieten en inspiratie op te doen. We ontzorgen jou van a tot z door gebruik te maken van onze kennis en ervaring. We zijn een echt familiebedrijf en dat voel je aan alles. Wij als zesde generatie staan inmiddels aan het roer en we zijn trots op onze geschiedenis.