Zaklamp
Snel en goed. Fijne kleine zaklamp met hele felle lamp.
28 July 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 58 beoordelingen met een gemiddelde score van 5,9
Review overzicht
Beoordelingen tonen gemengde ervaringen met bestellen en levering. Een klant meldde snelle levering en enthousiasme om vaker te bestellen. Verschillende klanten ervaren vertragingen of gebrek aan reactie van de klantenservice, wat tot frustratie leidt. Over het algemeen wijzen de reacties op inconsistentie in de dienstverlening, met name op communicatie en afhandeling van retourneren, terwijl de producten vaak als redelijk van kwaliteit worden genoemd als ze geleverd worden.
Snel en goed. Fijne kleine zaklamp met hele felle lamp.
28 July 2024
Anne
Arnhem
voor die prijs had betere kwaliteit verwacht
25 July 2024
Arie
Rotterdam
Te grote doos met te weinig plakband, met de levering los erin gegooid. Beschadigd bij aankomst, paar onderdelen zijn eruit gevallen.
12 July 2024
verfspuitbussen besteld
21 June 2024
Edgar
Loosdrecht
Paraplu besteld en ontvangen maar deze was verpakt in een blaadje bubbelfolie en was beschadigd.
20 June 2024
MAASEIK
6 June 2024
d
leiden
Vervolgens kijk ik op de site om de bestelling opnieuw te plaatsten hebben ze het €30 duurder gemaakt
3 June 2024
M
Zoetermeer
Aankoop gedaan van 2x auto ontvochtiger. Na 1x gebruik te hebben is die kapot gegaan.. Contact gezocht met de klantenservice op 14-04, in die tussentijd heb ik 1 reactie gehad van ze (05-05). Wordt gewoon niet gereageerd op de mails, en Telefonisch zijn ze al helemaal slecht te bereiken... Waardeloos bedrijf..
5 May 2024
Stevie
Oosterhout
Nog helemaal niets ontvangen!
4 May 2024
Wullie
Alkmaar
Ik wacht nog altijd op mijn bestelling !!!
21 April 2024
Peter
Belsele
Goed product, snel geleverd, korrekt afgehandeld
28 March 2024
Trees de Klerk
Pijnacker
Weer een tevreden klant erbij
24 March 2024
Pascal
Kerkrade
Snelle levering, en een prima prijs.
10 March 2024
E.G.J.
Assen
Op mijn vraag werd heel snel gereageerd, en de 4 stoelen die ik heb besteld zijn goed aangekomen en staan geweldig. Product als omschreven. Ben er blij mee!
2 March 2024
Ria
Landsmeer
Ik krijg tot 3x toe een vraag om Starrydays te beoordelen. Als ik dat na 1 keer al niet wil doen dan zeker ook na 3 keer niet.
8 February 2024
Tonnie
Liempde
Zeer tevreden.
23 January 2024
Mar
Enschede
Bestelling was van goede prijs en snel ontvangen.
23 January 2024
Henry
Rotterdam
Twee keer hetzelfde artikel besteld en twee keer een ander artikel ontvangen. Bedrijf telefonisch niet bereikbaar, voicemail zit vol en e-mail wordt niet beantwoord. Zeer slecht en klantonvriendelijk.
20 January 2024
Tineke
Pijnacker
ik wacht nog op een e-mail wanneer ik de materialen ontvang
6 January 2024
Erwin
Volendam
vermijd de feestdagen ! 21/12/2023 besteld 22/12/2023 orderbevestiging 30/12/2023 Post NL meldt "Je pakket is (bijna) bij PostNL. Door de feestdagendrukte kan het nog een paar dagen duren voor je het in huis hebt". 03/01/2024 is de eerste werkdag. Hopelijk vertrekt het pakketje dan eindelijk bij Starrydays !
30 December 2023
Roger
Hever-Boortmeerbeek
Zeer snel geleverd. Top!
21 December 2023
Michel
Rotterdam
Zoals beschreven correct en snelle dienstverlening
27 November 2023
Selim
Rotterdam
Bestellen is heel eenvoudig en gemakkelijk. De bestelling werd zoals aangegeven snel en op tijd geleverd.
26 November 2023
İsa