Heel snel in huis gehad.Hartelijk dank

Heel snel in huis gehad.Hartelijk dank

Goede & vriendelijke klantenservice!

Goede & vriendelijke klantenservice!

Goed bezig.

Besteld tussen 10 en 5 , Opgehaald op de zelfde dag, Top bezig beter kan het niet,

Aanrader!

Bij de online aankoop van een kado enorm vriendelijk en bijzonder attent geholpen - super service!

Top service!

Top service!

Super goede ervaring!!

Super goede ervaring!!! Bestelling kwam al volgende dag binnen! Heel erg tevreden met deze site

Snel geleverd en zeer correct verzorgt

Snel geleverd en zeer correct verzorgt

Erg tevreden

Erg tevreden! Ook snelle levering.

Mooie site

Mooie site, snelle levering

Het ging prima

Het ging prima! Bestelling op tijd bezorgd ondanks deze periode. Top!

Complimenten.

Snelle levering, netjes verpakt..mijn bestelling in goede staat ontvangen. Was er zeer blij mee..

Elders goedkoper!

De service was voor mij prima!Ik had een trui gekocht zag hem elders in de sale!Gebeld en het verhaal verteld .De jongenman overigens heel vriendelijk aan de telefoon!Deed er ook een korting af!Ik was tevreden met de oplossing.

Top service niks aan toe te voegen

Slechte service

Slechte service. Genoeg goedkopere alternatieven met betere service zoals Bijenkorf en Zalando.

Stone islamd jas

Besteld, netjes gekregen goed verpakt top service zoals altijd

Niet verkeerd

Product is goeie en bevalt levering was snel dus zou wel nog een keer hier bestellen

Top klantenservice

mooie aankoop (woolrich jas). Ik had een maat S en heb mijn online bestelling kunnen ruilen voor een XS binnen no time.

Snelle levering en product naar�

Snelle levering en product naar verwachting. Netjes verpakt in een solide luxe ogende verpakking. Enkel de factuur er uit en je hebt gelijk een cadeau verpakking.

Had een muts besteld die heel snel en netjes ingepakt is gekomen, jammer genoeg moest ik het pakket terug sturen omdat de muts te groot was, heb ook netjes mijn geld terug gekregen. Een min puntje is dat ik met retour ook weer verzendkosten heb moeten betalen verder is alle service prima

Snelle levering. Netjes verpakt. Kortom, zeer tevreden.

Quick delivery but the Return delivery�

Quick delivery but the Return delivery must be paid by the customer

Besteld dag later al u huis

Besteld dag later al u huis Super mooie en netjes ingepakt Dik tevreden top service

Snelle levering zelfs met de sneeuw!

Snelle levering zelfs met de sneeuw!

Snelle, goede en nette service.

Kwaliteit wordt nooit vergeten ook in�

Kwaliteit wordt nooit vergeten ook in deze corona tijd!!!

Nieuwendijk 82 90

1012 MR Amsterdam

Over Tip de Bruin

Al sinds 1953 is Tip de Bruin gevestigd op de Nieuwendijk in hartje Amsterdam. Wat ooit begon als een boutique in herenmode is inmiddels uitgegroeid tot een instituut in de stad en ver daarbuiten. Naast de fysieke winkel is het assortiment ook te bestellen via de webshop. De oprichter en naamgever van de winkel ‘Tip de Bruin’ was een visionair op het gebied van fashion en al snel verkocht hij internationaal bekende merken in de winkel. In de loop van de tijd heeft Tip de Bruin zich toegespitst op verschillende specialismen, van artiestenkleding tot aan trouwpakken. Inmiddels staan de winkel en de webshop vooral bekend om de ‘streetwise’ kleding en het grote aanbod jassen van gerenommeerde merken zoals Canada Goose, Moose Knuckles en Peuterey. Daarnaast bieden wij bij Tip de Bruin diverse andere kledingstukken van polo’s en shirts van Hugo Boss en Stone Island tot aan kwalitatieve sneakers van ON Running. In het assortiment is vooral merkkleding voor heren te vinden, maar er zijn zeker ook kwalitatieve items voor dames of bijzondere lifestyle accessoires. Bij Tip de Bruin ben je verzekerd van kwaliteit en service, shop nu via onze webshop of bezoek onze shop in Amsterdam!