Top geleverd ook snel

Top geleverd ook snel

Snel binne tweede keer iets gehaald�

Snel binne tweede keer iets gehaald weer top

Top service! Snel en mooi ingepakt!

ik heb een heel mooie trui besteld en�

ik heb een heel mooie trui besteld en kreeg die keurig op tijd binnen ,hij is mooier als verwacht bedankt iman

Top service snel binnen????

Top service snel binnen????

Ben zeer goed geholpen

Ben zeer goed geholpen

Top bedrijf

Top bedrijf. De bestelde jas snel in huis Ik heb het terug gestuurd omdat de jas niet paste en ook dat is allemaal snel verwerkt en terug betaald

Top winkel en top service. Snel verzonden en ontvangen

1e aankoop bij Tip de Bruin

1e aankoop bij Tip de Bruin, geweldige service, overzichtelijke site en groot assortiment. Ik kom zeker terug.

Prima levering,mooie sweater achteraf�

Prima levering,mooie sweater achteraf toch liever een zwarte gewild. Next time zou ik hem ophalen in de winkel. Al met al top geregeld Grt Michel

Super !!

Super winkel !!

Top verpakt

Top. Jammer dat PostNL altijd tegenvalt. Maar top verpakking. Heel blij.

Werd thuis afgeleverd perfect door Roy�

Werd thuis afgeleverd perfect door Roy dank jullie wel

Helemaal super

Helemaal super , snelle levering.

Top!!

Altijd top service zowel online als in de winkel snelle levering en hulp.

Top bedrijf!

Top bedrijf!

Snel

Snel, goede communicatie en super overhemd, dat vooral natuurlijk!

Mooie producten en een zeer goede�

Mooie producten en een zeer goede service. Ook het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam!

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Nadat er iets mis was gegaan bij PostNL is dit snel hersteld. Goede service!

Mooie winterjas!

Bij online bestelling was kleine verwarring over voorraad van een jas. Prima opgelost door Team Tip. Helaas bleek jas toch te groot te zijn (lag niet aan Team Tip) en is retour gegaan. Vlotte retour procedure en terugbetaling al binnen!

slechte service

Hoewel het formaat groot is, is het geld om het terug te sturen van mij. type de bruin aanvaard geen enkele verantwoordelijkheid, ik zal niet meer in het pakket bestellen, niets is hier logisch

Top zaak !

Top zaak !! Altijd snel en correct !!

Snel geleverd ????

Snel geleverd ????

Prima alleen problemen met de�

Prima alleen problemen met de rits.Krijg hem niet makkelijk dicht.

Snelle levertijd

Snelle levertijd, goede service

Nieuwendijk 82 90

1012 MR Amsterdam

Over Tip de Bruin

Al sinds 1953 is Tip de Bruin gevestigd op de Nieuwendijk in hartje Amsterdam. Wat ooit begon als een boutique in herenmode is inmiddels uitgegroeid tot een instituut in de stad en ver daarbuiten. Naast de fysieke winkel is het assortiment ook te bestellen via de webshop. De oprichter en naamgever van de winkel ‘Tip de Bruin’ was een visionair op het gebied van fashion en al snel verkocht hij internationaal bekende merken in de winkel. In de loop van de tijd heeft Tip de Bruin zich toegespitst op verschillende specialismen, van artiestenkleding tot aan trouwpakken. Inmiddels staan de winkel en de webshop vooral bekend om de ‘streetwise’ kleding en het grote aanbod jassen van gerenommeerde merken zoals Canada Goose, Moose Knuckles en Peuterey. Daarnaast bieden wij bij Tip de Bruin diverse andere kledingstukken van polo’s en shirts van Hugo Boss en Stone Island tot aan kwalitatieve sneakers van ON Running. In het assortiment is vooral merkkleding voor heren te vinden, maar er zijn zeker ook kwalitatieve items voor dames of bijzondere lifestyle accessoires. Bij Tip de Bruin ben je verzekerd van kwaliteit en service, shop nu via onze webshop of bezoek onze shop in Amsterdam!