Klant tevredenheid is het devies!

Klant tevredenheid is het devies. Bij vragen worden deze adequaat beantwoordt. Keep up the good service, Tip de Bruin sales team.

Top zaak en service ??

Top zaak en service ??

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en keurig verpakt

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

uitstekende verpakking en service

uitstekende verpakking en service

Top items / kwaliteit en top service.

Top items / kwaliteit en top service.

Levering correct maar heb een mail�

Levering correct maar heb een mail gestuurd een keer antwoord op gehad met de mededeling wij kijken ernaar, vervolgens geen reactie meer!!

Zeer snelle en nette levering.Vanaf bestelling keurige correspondentie betreft levering.Kledingstuk was netjes verpakt. Meer dan tevreden!

Ben zeer content met de kwaliteit van�

Ben zeer content met de kwaliteit van dienstverlening.

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering!

Toppperrssssss die er werken!

Toppperrssssss die er werken!

Een trui Besteld en perfect geleverd in hoogst kwaliteit doos en verpakking in 1 woord een feestje

Een paar mooie zwarte Mercer sneakers!

Een paar mooie zwarte Mercer sneakers! Ik ben top geholpen door Paul Thx.

Alles prima!

Alles prima!

Artikel paste helaas niet

Artikel paste helaas niet, prima opgelost door Tip de Bruin.. Prima service

Prima service. Op tijd en gemakkelijk.

Top service word snel geantwoord op je vraag doen het beste voor de klant. Hebben er zeker een nieuwe klant bij. Thanks tip de bruin

Snelle levering, goede kwaliteit en een breed assortiment.

mooie polo besteld

mooie polo besteld, bestellen ging goed en kreeg hem zo snel mogelijk en netjes binnen. top service !

Pakketje kwam mooi en netjes verpakt�

Pakketje kwam mooi en netjes verpakt aan. De verzending duurde een beetje lang, maar dat is de fout van PostNL, niet van Tip de Bruin.

Erg tevreden!

Ondanks een fout door PostNL, ben ik erg goed geholpen door Roy! De bestelling zag er goed uit en was netjes ingepakt. Erg tevreden over de service!

Snel en perfect geleverd!

Snel en perfect geleverd!

snelle service

snelle service

Top ????

Goede service. En snelle levering ????

Nieuwendijk 82 90

1012 MR Amsterdam

Over Tip de Bruin

Al sinds 1953 is Tip de Bruin gevestigd op de Nieuwendijk in hartje Amsterdam. Wat ooit begon als een boutique in herenmode is inmiddels uitgegroeid tot een instituut in de stad en ver daarbuiten. Naast de fysieke winkel is het assortiment ook te bestellen via de webshop. De oprichter en naamgever van de winkel ‘Tip de Bruin’ was een visionair op het gebied van fashion en al snel verkocht hij internationaal bekende merken in de winkel. In de loop van de tijd heeft Tip de Bruin zich toegespitst op verschillende specialismen, van artiestenkleding tot aan trouwpakken. Inmiddels staan de winkel en de webshop vooral bekend om de ‘streetwise’ kleding en het grote aanbod jassen van gerenommeerde merken zoals Canada Goose, Moose Knuckles en Peuterey. Daarnaast bieden wij bij Tip de Bruin diverse andere kledingstukken van polo’s en shirts van Hugo Boss en Stone Island tot aan kwalitatieve sneakers van ON Running. In het assortiment is vooral merkkleding voor heren te vinden, maar er zijn zeker ook kwalitatieve items voor dames of bijzondere lifestyle accessoires. Bij Tip de Bruin ben je verzekerd van kwaliteit en service, shop nu via onze webshop of bezoek onze shop in Amsterdam!