Keurig geregeld !

Mooie webshop, uitstekende levering en scherpe prijs ! Wat wil een klant nog meer ! ?

Snelle lev r ING overzichtelijke site

Snelle lev r ING overzichtelijke site

Top service!

Top service!

Snel geleverd. Had een foutief adres doorgegeven en dit werd netjes en snel opgepakt! Zeker om vaker te bestellen :)

Snel servicebeleid

Snel servicebeleid, dus helemaal top!

Top bedankt

Top bedankt levering super snel

Altijd geweldig

Jullie zijn altijd geweldig!!

Top service super tevreden

Top service super tevreden. Snelle levering

Uitstekend! Heel mooi verpakt en de jas paste perfect!

prima, snelle levering

snel geleverd alleen moest het ergens�

snel geleverd alleen moest het ergens anders ophalen dan thuis

Netjes verpakt en goed afgeleverd.

Netjes verpakt en goed afgeleverd. Heel erg tevreden

Ben enorm blij met mijn mooie jas heb�

Ben enorm blij met mijn mooie jas heb deze voor mijn vakantie besteld. Heeft mij heerlijk en lekker warm gehouden! Snelle levering en netjes ingepakt! En nog eens een leuke tas van Tip de Bruin erbij gekregen. Jullie zijn geweldig!!

Vlotte levering

Vlotte levering. Aardig personeel, aanrader.

top service

Goede mooie polo gekregen en snelle service!

Snelle verzending ,snelle terug�

Snelle verzending ,snelle terug betaling bij retourzending. Minpuntje je krijgt geen bericht bij verzending.

Duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering, netjes verpakt. Met andere woorden: tot de volgende bestelling.

Goede service zowel in de fysieke�

Goede service zowel in de fysieke winkel zowel online.

goede service

goede service

Mijn ervaring was goed

Mijn ervaring was goed. Mijn bestelling was optijd alles zat erbij en er stond duidelijk beschreven hoe je moet retouneren

supersnel en zeer tevreden

supersnel en zeer tevreden

hele goede service

hele goede service, na 2 dagen in huis!

Goed en snel leveren

Goed en snel leveren Top gedaan

Nieuwendijk 82 90

1012 MR Amsterdam

Over Tip de Bruin

Al sinds 1953 is Tip de Bruin gevestigd op de Nieuwendijk in hartje Amsterdam. Wat ooit begon als een boutique in herenmode is inmiddels uitgegroeid tot een instituut in de stad en ver daarbuiten. Naast de fysieke winkel is het assortiment ook te bestellen via de webshop. De oprichter en naamgever van de winkel ‘Tip de Bruin’ was een visionair op het gebied van fashion en al snel verkocht hij internationaal bekende merken in de winkel. In de loop van de tijd heeft Tip de Bruin zich toegespitst op verschillende specialismen, van artiestenkleding tot aan trouwpakken. Inmiddels staan de winkel en de webshop vooral bekend om de ‘streetwise’ kleding en het grote aanbod jassen van gerenommeerde merken zoals Canada Goose, Moose Knuckles en Peuterey. Daarnaast bieden wij bij Tip de Bruin diverse andere kledingstukken van polo’s en shirts van Hugo Boss en Stone Island tot aan kwalitatieve sneakers van ON Running. In het assortiment is vooral merkkleding voor heren te vinden, maar er zijn zeker ook kwalitatieve items voor dames of bijzondere lifestyle accessoires. Bij Tip de Bruin ben je verzekerd van kwaliteit en service, shop nu via onze webshop of bezoek onze shop in Amsterdam!