Snelle levering en mooi ingepakt

Snelle levering en mooi ingepakt Top zaak

Mooie kleding snelle levering

Mooie kleding snelle levering Mensen in winkel heel vriendelijk en behulpzaam

Goede snelle levering top kwaliteit ben�

Goede snelle levering top kwaliteit ben er hartstikke blij mee bedankt

Goede aflevering ook qua verpakking

Goede aflevering ook qua verpakking

Snelle verzending en netjes ingepakt

Snelle verzending en netjes ingepakt. Tevreden met mijn armani jas!

Snelle levering. Keurig verpakt. Zeer tevreden met het product.

Prima Levering

Prima Levering. Mooi vest

verbeterpuntje

Wij waren bang dat we niks opgestuurd kregen omdat wij geen bevestigingsmail hadden gekregen van het product. Pas toen we een mail van PostNL kregen konden we ons gerust stellen dat wij het alsnog binnen zouden krijgen. Wij hopen bij een volgende bestelling wel een bevestigingsmail te krijgen. Naast dat was alles uitstekend.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Goede service was snel binnen.

Goede service was snel binnen.

Vorige keer een verkeerde kleur shirt�

Vorige keer een verkeerde kleur shirt binnen gekregen dit maal een trui besteld van 99,95 en verzendkosten moeten betalen van 3,95....

Snelle levering, netjes verpakt.

Top service, snelle levering en keurig verpakt!

Everything great!

Everything great!

Kwalitatief goede kleding en goede�

Kwalitatief goede kleding en goede service.

Online besteld

Online besteld, Keurig verpakt en binnen 2 werkdagen ontvangen

Snel en netjes

Snel en netjes

Goede en snelle service top!

Goede en snelle service top!

Kleding collectie wat niet elke winkel�

Kleding collectie wat niet elke winkel en website heeft Bestelling kwam heel snel mooi verpakt in doos en goed kunnen volgen via track en trace.

Moose cap cold

Kennis van mij heeft spullen bij u besteld ,ik ging voor Moose cap gold embleem ,kon ik alleen bij u bestellen,netjes de volgende dag binnen gekregen ,via de buren:ja welke .! post nl had geen briefje in de bus gedaan zodat ik zelf achter heen moest ,geen probleem hoor.wel lastig we vroegen ons af waar blijft de mooie Moose cap.verders mooi ingepakt in top doosje en bon erbij en draagtas zoals je het verwacht.op naar de volgende bestelling .

Jas zit als gegoten en werd ook erg�

Jas zit als gegoten en werd ook erg snel gezorgd.

Top service ondanks mijn onhandigheid

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Mooi verpakt.

Top....

Snel en direct! Klasse!

Zeer tevreden over snelle bezorging, verpakking netjes.

Nieuwendijk 82 90

1012 MR Amsterdam

Over Tip de Bruin

Al sinds 1953 is Tip de Bruin gevestigd op de Nieuwendijk in hartje Amsterdam. Wat ooit begon als een boutique in herenmode is inmiddels uitgegroeid tot een instituut in de stad en ver daarbuiten. Naast de fysieke winkel is het assortiment ook te bestellen via de webshop. De oprichter en naamgever van de winkel ‘Tip de Bruin’ was een visionair op het gebied van fashion en al snel verkocht hij internationaal bekende merken in de winkel. In de loop van de tijd heeft Tip de Bruin zich toegespitst op verschillende specialismen, van artiestenkleding tot aan trouwpakken. Inmiddels staan de winkel en de webshop vooral bekend om de ‘streetwise’ kleding en het grote aanbod jassen van gerenommeerde merken zoals Canada Goose, Moose Knuckles en Peuterey. Daarnaast bieden wij bij Tip de Bruin diverse andere kledingstukken van polo’s en shirts van Hugo Boss en Stone Island tot aan kwalitatieve sneakers van ON Running. In het assortiment is vooral merkkleding voor heren te vinden, maar er zijn zeker ook kwalitatieve items voor dames of bijzondere lifestyle accessoires. Bij Tip de Bruin ben je verzekerd van kwaliteit en service, shop nu via onze webshop of bezoek onze shop in Amsterdam!