Ik heb een EA7 jas gekocht

Ik heb een EA7 jas gekocht. Een uitstekend kwaliteit. Was heel snelle levering. Bevestiging mail helaas belanden in mijn spam (Ik heb gmail) moest ff zoeken.

Fijne service

Fijne service. Contact gezocht met de winkel voor maat advies vriendelijke jongen aan de telefoon. Jas gelijk volgende dag in huis.

Prima service snelle levering

Prima service snelle levering , pakket was iets vertraagd door drukte bij post nl , kreeg netjes een e-mail hiervan door tip de bruin

Review

Had in de beschrijving vermeld dat ik graag een tasje van Tip de bruin erbij had gewild, heb hem er niet bij gekregen, had m�n trui vrijdag 29 november besteld en kreeg hem pas op woensdag 4 december. Wel vind ik dat ik netjes te woord ben gestaan toen ik heb gebeld, en de verzenddoos ziet er chique uit.

Hele goede service in de winkel

Hele goede service in de winkel, was alleen iets fout gegaan met het bericht dat het product al klaar lag in de winkel

Snelle levering, goed verpakt en precies zoals omschreven.

Dat ik voor retour verzendenkosten moet betalen

Dat ik voor retour berzendenkosten moet betalen

Top de bruin

Goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle, nette levering en een ruim assortiment.

Mooie merken

Mooie merken, snelle levering, goed verpakt! Top

vriendelijk personeel, groot aanbod

De jas die ik online bestelde viel me te groot uit. Ik kon deze gemakkelijk in de winkel omruilen. De jongeman in de winkel heeft me vriendelijk verder geholpen en koos er een zeer mooie jas uit van CG voor me. Danku!

Erg tevreden!

Twee truien besteld; eentje zat perfect en andere was te groot! Retourgestuurd en omgeruild; bleek niet meer voorradig. Oplossing was er gelukkig wel; zelfde trui in een iets andere kleur! Mooi dat er meegedacht wordt!

Gewoon perfect

Gewoon perfect

Uitstekende en snelle service!

Eerst gebeld naar tip de bruin voor extra info. Uiteindelijk de juiste maat jas besteld en helemaal top bevonden. Uitstekende en snelle service!

Prima geholpen.

Prima geholpen.

Besteld volgende dag in huis

Besteld volgende dag in huis Top service Ben te vrede ??

Snelle levering, mooie trui en verpakking.

Helemaal mooi

Is toch normaal

top echt top

top, alles was op tijd en goed aangekomen top service

Mooie merken

Mooie merken, snelle levering

Ik wou gaan shoppen bij Tip de Bruin�

Ik wou gaan shoppen bij Tip de Bruin maar toen zag ik de Canadian Goose jassen, met ECHTE bontkragen. Van coyotes, prachtige dieren die enorm lijden voordat ze sterven. Wees eens modern, geen bont of nepbont. Zolang dit in jullie winkel hangt, kom ik niet meer.

Super snelle en correcte levering!

Super snelle en correcte levering!

Keurig

Laatst de winkel bezocht en vriendelijk te woord gestaan door een medewerker die aan het stofzuigen was. (Was er op zondag direct toen de winkel opende) de jongeman deed direct de stofzuiger uit en kwam vragen of hij kon helpen. Draag al jaren Canada Goose en winkel het liefst bij mijn vaste winkel in Zwolle. Maar die hadden de emory helaas niet dus daar een Carson gekocht in nieuwe kleur blauw. De emory in groen was erg mooi maar bij twijfel eerst nog even wachten... verkoper bleef zeer netjes en wenste me een fijne dag. Toch maar besteld op tipdebruin.nl en nu ook eigenaar (haha) van een groene emory! Twijfelde tussen de gewone Canada Goose website en de website van Tip. Maar door de nette houding van de jonge verkoper gegaan voor de website van Tip. Jas werd keurig bezorgd in nette doos met papier... #keurig

Goede en snelle levering

Snelle levering, alles was tip top verzorgd.

Nieuwendijk 82 90

1012 MR Amsterdam

Over Tip de Bruin

Al sinds 1953 is Tip de Bruin gevestigd op de Nieuwendijk in hartje Amsterdam. Wat ooit begon als een boutique in herenmode is inmiddels uitgegroeid tot een instituut in de stad en ver daarbuiten. Naast de fysieke winkel is het assortiment ook te bestellen via de webshop. De oprichter en naamgever van de winkel ‘Tip de Bruin’ was een visionair op het gebied van fashion en al snel verkocht hij internationaal bekende merken in de winkel. In de loop van de tijd heeft Tip de Bruin zich toegespitst op verschillende specialismen, van artiestenkleding tot aan trouwpakken. Inmiddels staan de winkel en de webshop vooral bekend om de ‘streetwise’ kleding en het grote aanbod jassen van gerenommeerde merken zoals Canada Goose, Moose Knuckles en Peuterey. Daarnaast bieden wij bij Tip de Bruin diverse andere kledingstukken van polo’s en shirts van Hugo Boss en Stone Island tot aan kwalitatieve sneakers van ON Running. In het assortiment is vooral merkkleding voor heren te vinden, maar er zijn zeker ook kwalitatieve items voor dames of bijzondere lifestyle accessoires. Bij Tip de Bruin ben je verzekerd van kwaliteit en service, shop nu via onze webshop of bezoek onze shop in Amsterdam!