Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service. Helaas was het artikel iets te groot, waardoor ik het artikel eenvoudig heb geretourneerd. Een dag later stond het geld op mijn rekening.

Snelle levering en schoenen net zo fresh als dat ik ze in de winkel zelf zou kopen.

snel

snel, vertrouwd, volgens afspraak

Snelle levering.

Snelle levering.

Snelle levering netjes ingepakt alles�

Snelle levering netjes ingepakt alles keurig zeer tevreden

Prima bezorging

Prima bezorging, heel netjes afgeleverd met tasje in een doos. Nette afhandeling en bij telefonisch contact vriendelijk!

Snelle levering, ook in het buitenland. Product goed aangekomen en netjes verpakt. Geweldige service.

Tip de Bruin sinds jaar en dag�

Tip de Bruin sinds jaar en dag vertrouwt adres voor mijn favorieten merken.

TdB heeft alles snel gestuurd

TdB heeft alles snel gestuurd, belde snel even voor verzending ivm mogelijk twee dezelfde shirts en wilde weten of ik ze beide wilde ontvangen. Zeer groede ervaring, snel, persoonlijk en professioneel, leuk om zo te shoppen. Groet Harald

Goede levering en kwaliteit van het�

Goede levering en kwaliteit van het product

Prima ervaring

Prima ervaring. Mooie trui. Snelle bezorging.

Trui

Goed verpakt en snelle levering!

Luxe winkel met zelfs de laagste prijs

Luxe winkel met zelfs de laagste prijs! Bovendien zeer snelle afhandeling. Ben super tevreden.

stone island sweater

Gewoon zoals je verwacht dus klasse!

Snel en goed

Snel/ goed/ optijd/kwaliteit

Goede ervaring!

Mooie producten, snelle verzending!

goede kwaliteit met vlotte bezorging

Product keurig netjes verpakt. Product is de volgende werkdag geleverd en er zat duidelijke info bij wat te diens als........

Zie mij soms in tip de bruin en jij�

Zie mij soms in tip de bruin en jij tipt alleen de blauw

Super goed !!!!

Nette afhandeling

Op tijd verstuurd. Netjes verpakt. En kwaliteit altijd goed

verzending&retour

erg jammer dat je zowel verzending als retour moet betalen, in dit geval heb ik �10 moeten verliezen

Stone island

Goede kwaliteit snelle levering

Snelle levering , mooi verpakt

TOP !

Snelle levering , mooi verpakt en topprodukt : polo van stone island

prima shirt snelle levering

prima shirt snelle levering

Nieuwendijk 82 90

1012 MR Amsterdam

Over Tip de Bruin

Al sinds 1953 is Tip de Bruin gevestigd op de Nieuwendijk in hartje Amsterdam. Wat ooit begon als een boutique in herenmode is inmiddels uitgegroeid tot een instituut in de stad en ver daarbuiten. Naast de fysieke winkel is het assortiment ook te bestellen via de webshop. De oprichter en naamgever van de winkel ‘Tip de Bruin’ was een visionair op het gebied van fashion en al snel verkocht hij internationaal bekende merken in de winkel. In de loop van de tijd heeft Tip de Bruin zich toegespitst op verschillende specialismen, van artiestenkleding tot aan trouwpakken. Inmiddels staan de winkel en de webshop vooral bekend om de ‘streetwise’ kleding en het grote aanbod jassen van gerenommeerde merken zoals Canada Goose, Moose Knuckles en Peuterey. Daarnaast bieden wij bij Tip de Bruin diverse andere kledingstukken van polo’s en shirts van Hugo Boss en Stone Island tot aan kwalitatieve sneakers van ON Running. In het assortiment is vooral merkkleding voor heren te vinden, maar er zijn zeker ook kwalitatieve items voor dames of bijzondere lifestyle accessoires. Bij Tip de Bruin ben je verzekerd van kwaliteit en service, shop nu via onze webshop of bezoek onze shop in Amsterdam!