Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heb geen laptop ontvangen postbode zelf getekend
1 March 2025
Jesse Hilkman
Purmerend
Na een niet geleverde bestelling een lange weg begaan in het vinden van een oplossing. Uiteindelijk een laptop naar waarde kunnen kiezen en hiermee is dit gelukkig opgelost.
26 February 2025
Rick
Muijlwijk
Beste Rick Muijlwijk,
Bedankt voor je bericht en feedback. Wat vervelend om te horen dat je bestelling is kwijtgeraakt bij de vervoerder.
We zijn op dit moment via e-mail met je in gesprek en doen ons best om alle nodige informatie te verzamelen, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. Om het overzicht te behouden, willen we het contact graag via diezelfde e-mail voortzetten.
Mocht je zelf nog aanvullende informatie hebben die kan helpen bij de afhandeling, dan ontvangen we deze graag via een reactie op de e-mail. We doen er alles aan om tot een passende oplossing te komen.
Een fijne dag gewenst, we zien de eventuele extra informatie graag tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Team Paradigit
Goede laptop, snelle bezorgservice. Kortom: prima!
10 February 2025
Mark
Sneek
Had een laptop besteld. Volgende dag geleverd. Geweldig snel.
14 January 2025
Dave
Bleiswijk
Ik heb op 24 december een bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen! Er is geen informatie wanneer deze geleverd zal worden. Tegelijkertijd vraag je om feedback op de dienstverlening. Hij is dus absoluut niet klantgericht!
29 December 2024
Alla Stefanovych
Deventer
De gebruiksvriendelijke website heeft een ruim assortiment van artikelen die ook duidelijk worden omschreven op elke pagina. Het bestelproces verliep fijn met meerdere betaalopties en de bestelling was in zeer nette en verzorgde staat afgeleverd. Ik ben tot nu toe zeer te vreden met de laptop die ik 2 maanden geleden heb aangeschaft via laptop.nl.
5 December 2024
Tris Irokromo
Den Haag
Je kan aan klikken de zelfde dagnog thuisbezorgd. Dat gedaan maar werd toch een dag later thuisbezorgd. Voor de rest tot nu toe heel tevreden
4 December 2024
Sam Maljaars
Middelburg
Goede prijs en prima levering
4 December 2024
Guido
Amersfoort
Opzoek naar een goede gaming laptop stond op de website echt goede info! Heel bruikbaar in het maken van een keuze. Omdat ik twee weken voor Black-Friday al geïnteresseerd was vroeg ik telefonisch of goede blackfriday-deals zouden komen en of /wanneer Laptop.nl daar bekendheid voor maakte. Hier ging het fout want werden ee data’s genoemd die geheel niet klopten want bleek: Geen blackfriday deals op de benoemde datum waardoor ik zeker twee weken later alsnog mijn laptop heb gekocht zonder de gehoopte kortingsacties.
25 November 2024
Felice
Groningen
netjes geleverd komen afspraken na
16 November 2024
Andre
Katwijk aan zee
overzichtelijke Website. Goede service en informatie na bestelling. En daarna snel geleverd. Bovendien zeer concurrerend in scherpe pricing.
16 November 2024
Michel
VOORSCHOTEN
Prima service, pakket bleef echter lang onderweg door DHL. Door met Laptop gebeld te hebben gingen zij hier meteen achteraan. Die zelfde middag kon ik mijn pakket ophalen. Blij met het gekochte product.
5 November 2024
Wendy
Lent
Op zondag besteld, maandag al geleverd.
8 October 2024
Frank
Amsterdam
Snel aflevering
2 October 2024
Agnes Osariere
Utrecht
Laptop is geleverd zoals beloofd op site!
16 September 2024
Indra Janki
Hengelo
Heb het besteld. Gelijk volgende dag al in huis. Klantenservice staat paraat en dat vond ik ook fijn
18 August 2024
C
Vlaardingen
Belooft wat het schrijft op de site. Zorgvuldig verpakt!
14 July 2024
Sander
Millingen aan de Rijn
mooie laptop windows moet ik even aan wennen maar het komt goed
6 July 2024
marinus van der heiden
Arnhem
I have placed 2 orders with Laptop.nl and I was very pleased with their service. Fast delivery, product received in perfect conditions. And the price was lower than on any other online shop. So, very happy with Laptop.nl and would definitely recommend them! :)
30 June 2024
Corina
Boxtel
Snelle bezorging Nette laptop Redelijke prijs Jammer dat je de garantie van 2 jaar apart bij moet kopen
10 June 2024
Janke
Emmercompas
Netjes op tijd geleverd.
3 April 2024
Daniëlle
Schagen
Mijn bestelling is zomaar retour gegaan naar hun zonder dat ik het heb ontvangen en dit bedrijf weigert mijn geld terug te betalen! Dit mag wettelijk echt niet en alsnog kiest dit bedrijf ervoor de klant te laten wachten en de dupe te zijn van hun problemen.
3 March 2024
E
Rotterdam
Bij laptop.nl mijn eerste bestelling gedaan. Gekocht een laptop Acer Aspire 7 A715-42G-R47T goede prijs en werkt naar tevredenheid. Ik had hem op woensdag besteld en omdat ik niet thuis was had ik aangegeven dat de levering zaterdag kon plaats vinden. Maar ik was vrijdag al thuis dus donderdag gebeld of de laptop vrijdag geleverd kon worden en jawel hoor ze hadden het geregeld. Dit noem ik service. Ik gebruik deze laptop voor fotobewerking met Lightroom en Photoshop en dit draait super op dit apparaat.
20 February 2024
Hans
Kerkrade
Na lang zoeken heb ik hier de ideale laptop voor mij gevonden. Na de bestelling is alles op tijd en keurig verpakt geleverd.
16 February 2024
Herman
Zeist
Een dag na bestelling al in huis
7 February 2024
stan
Deurne
Bij Laptop.nl begrijpen we laptops. Maar nog belangrijker, we begrijpen jouw behoeften en wensen als het om laptops gaat. Onze experts zijn doorgewinterde professionals in de wereld van laptops, en ze weten precies wat er te koop is in laptop-land. Toch draait alles om jou, en we willen niets liever dan jou goed begrijpen. Wanneer we weten wat jij zoekt, kunnen we advies op maat bieden. We zijn altijd op zoek naar de beste manier om je te helpen, dus feedback is altijd welkom!
Lodewijkstraat 4
5652 AC Eindhoven