Snel , vakkundig en vriendelijk.
Proma bedrijf, snel antwoord, ook mondeling. goede product en snelle levering.
2 February 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 59 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Proma bedrijf, snel antwoord, ook mondeling. goede product en snelle levering.
2 February 2024
L.M.Jansen
Terneuzen
Ze zijn goed ben een tweeling oma de een heeft ze de ander niet dus zou ze graag winnen
Janny
Muntendam
Echt heeeeel erg goed! Ga zo door!
Jenthe
Heel
Mijn familieleden hebben mijn producten van laptop.nl cadeau gedaan en ik vind ze heel fijn en goed werken. Niks op aan te merken. Ben er heel blij mee.
Aziza
Weesp
Ziet er uit als een mooie website.
Jeroen
Rotterdam
Dianne
Capelle Aan Den Ijssel
Ik werd goed geholpen toen ik wat vragen had over het product. Verder ben ik blij met mijn aankoop, zeker aan te raden.
Martijn
Barneveld
Laptop gekocht ben er zeer blij mee snelle levering
29 January 2024
Daan Frederiksen
Poortugaal
Mooie prijs en snelle levering
29 January 2024
Hans
Enter
Ervaren team van specialisten bij Laptop.nl
28 January 2024
Erik
Eindhoven
erg duidelijk een betaalbaar
28 January 2024
Justin
Emmen
Een overzichtelijke website met een goede keuzehulp. Ruim assortiment!
Jan Henk Janssen
Veenendaal
Qua beloftes voor wat betreft levering en op de hoogte gehouden worden: kan niet beter. Binnen 24 uur werd het artikel geleverd. Bij aflevering moet je een viercijferige bezorgcode noemen of de QR code laten scannen door de bezorger. Zeer netjes en degelijk verpakt. Als het bedrijf garantiegevallen op eenzelfde manier afhandelt dan kunnen ze wat mij betreft niet meer stuk. Overigens ben ik vanwege reviews van Tweakers bij Laptop.nl terechtgekomen.
Ans
Nijmegen
Vrijdag bestelt en zaterdag keurig geleverd door DHL zonder een doos met beschadeging top.
Hans van Tol
uithoorn
Nouikvindtdatwelgoed
26 January 2024
Astrid
Apeldoorn
Heel erg blij met de klanten service
25 January 2024
Hamada
Numansdorp
Goede kwaliteit heel mooi geen **** en word echt super snel geleverd en nog een best goedkoop
23 January 2024
Angel
Ede
Laptop.nl is een super betrouwbare site waarbij je ook kwalitatieve producten kan halen. Zeker een aanrader!
23 January 2024
Job Zaalberg
Uden
Goede ervaring gehad
Amine Azzouz
Roosendaal
Hoi Amime,
Wat fijn om te lezen dat je ervaring met ons zo goed is verlopen, daar zijn wij heel blij mee!
Team Laptop.nl
Ik vind het een fantastisch product echt aan iedereen aan te raden want ik heb er nooit een probleem mee gehad.
Hugo
Stadskanaal
Hallo Hugo,
Wat goed om te lezen dat je nieuwe aankoop zo goed bevalt. Ik wens je er vele jaren plezier van!
Team Laptop.nl
Ik hoop dat ik de AirPods win toffe winkel voor de rest
Harrold Huijbertsen
Nijkerk
Hoi Harrold,
Bedankt voor je review en laat die duimen maar draaien!
Team Laptop.nl
Heel gemakelijk snel geleverd en goed geregeld
Naut Kroneman
Enter
Hoi Naut,
Goed om te horen! Fijn dat alles zo goed verlopen is :)
Team Laptop.nl
Deze laptop is geweldig! Ik gebruik het elke dag en ben er dus heel blij mee. Al mijn collega’s zijn jaloers op mijn nieuwe computer
Anne-Sophie
Almere
Hoi Anne-Sophie,
Bedankt voor je mooie review. Laat die jaloerse collega's ook maar snel een mooie nieuwe laptop bij Laptop.nl kopen!
Team Laptop.nl
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt, ik had laatst een laptop voor mijn zoon gekocht en het was voor het eerst dat ik hier bij laptop.nl een product had gekocht. Toch heb ik ervan genoten om hier een laptop aan te schaffen omdat mijn bestelling heel goed en veilig aan kwam met een veilige verpakking. En ik kon ook mijn pakket heel goed volgen, wat ook natuurlijk heel belangrijk is en die laptop werkt vervolgens ook heel goed.
Ersin
Den haag
Hoi Ersin,
Bedankt voor het delen van je mooie ervaring met ons. Fijn om te lezen dat de laptop voor je zoon zo goed bevalt.
Veel plezier met de aankoop!
Team Laptop.nl
De site zit goed in elkaar maar er zijn altijd verbeter punten van daar mijn beoordeling van 4 sterren
Luc
Veldhoven
Hoi Luc,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Je geeft aan dat er altijd verbeterpunten zijn. Als je deze met ons zou willen delen, dan zouden wij daar ontzettend blij mee zijn! Je kan je tips versturen naar [email protected].
Team Laptop.nl
Bij Laptop.nl begrijpen we laptops. Maar nog belangrijker, we begrijpen jouw behoeften en wensen als het om laptops gaat. Onze experts zijn doorgewinterde professionals in de wereld van laptops, en ze weten precies wat er te koop is in laptop-land. Toch draait alles om jou, en we willen niets liever dan jou goed begrijpen. Wanneer we weten wat jij zoekt, kunnen we advies op maat bieden. We zijn altijd op zoek naar de beste manier om je te helpen, dus feedback is altijd welkom!
Lodewijkstraat 4
5652 AC Eindhoven