Heeft een totaal van 616 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Positief sentiment91%
Klanten melden consequent snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. De meeste ervaringen komen uit vriendelijke en behulpzame medewerkers, met snelle reacties van de klantenservice. Een paar reviews noemen beschadigde artikelen, maar deze problemen worden snel opgelost. Over het geheel genomen blijft Bouwprofi positief en gericht op snelheid en waarde voor de klant.
Sterke punten
Vriendelijke en behulpzame bezorgers
Goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service
Gebaseerd op 19 reviews
Eerlijke leverancier
Ik bestelde scharnieren. Op de dag van levering werd ik gebeld met de melding dat per ongeluk het verkeerde adres op de verpakking terecht was gekomen waardoor een dag later geleverd werd daar wordt ik blij van. Niet verschuilen achter bodedienst of flauwe smoezen. Gewoon vergissing toegeven en excuses aanbieden. Top. Ik ga hier vaker bestellen
27 January 2025
Pieter
Haarlem
Bezorgtijd was wel erg vroeg , maar beter te vroeg als te laat.
20 January 2025
Eric
Lijnden
Geweldige service en snelle levering
Geweldige service en goed verpakte verzending, met een zeer vriendelijke bezorger.
18 December 2024
fer jansen
Roosendaal
Snel, goede prijs en behulpzame chauffeur.
Snel, goede prijs en behulpzame chauffeur.
2 December 2024
Snel en goed.
18 October 2024
Jaco De Ruiter
SCHERPENZEEL GLD
Zeer meedenkend, welwillend en prima geprijsd
Vooraf aan mijn bestelling heb ik contact gezocht. Ik wilde graag twee grote (3050 x 1200) platen MDF bezorgd hebben, maar ben niet in staat om mee te helpen tillen en wilde de platen graag binnen hebben.
Dit was geen probleem, de dame die ik sprak zegde toe dat de (eigen) chauffeur er persoonlijk (dus in zijn eentje) voor zou zorgen dat de platen op plaats van bestemming kamen. En zo zou het ook gaan, twee grote, zware platen. Mijn dank was en is groot. De vraag of Bouwprofi.nl een bedrijf is waar je veilig me een zee kunt gaan, is een 'no brainer': absoluut!
Misschien één puntje van 'kritiek': op de vraag of plaatmateriaal ook reeds op maat gezaagd geleverd kan worden, werd bevestigend geantwoord, al liep dat wel via een ander bedrijf, waar de opstartkosten van de zaagmachine maar liefst €50,- bedragen. Misschien is dat een heel 'normaal' bedrag in de business, maar ik vind het, als particulier, wel érg hoog.
18 October 2024
Alex Dirkse
Den Haag
Goede kwaliteit geleverd volgens afspraak
De multiplex platen zijn van goede kwaliteit en geleverd op de datum die vooraf afgesproken was.
26 August 2024
Marijn
Haarlem
Goede en duidelijke site
Goede en duidelijke site met heel gedetailleerde informatie over de producten.
Prima prijsstelling ook.
26 August 2024
Rob Mertens
wouw
Top bedrijf
Prima website met heel keuze, zeer scherpe prijzen en dan ook nog boven een bedrag gratis geleverd door eigen chauffeur. Je kunt aangeven welke datum je wil, op de website is te vinden wanneer er in jouw regio geleverd wordt. Kwaliteit van het geleverde plaatmateriaal was keurig kortom, top bedrijf!
19 August 2024
Norbert Droog
Zwanenburg
tijdig geleverd alles zoals besteld in 1 keer goed!
tijdig geleverd alles zoals besteld in 1 keer goed!
23 July 2024
Bram van de Pol
Helmond
Super goede service
Niet alle platen waar heelhuids door het vervoer gekomen, maar alle beschadigde platen zijn snel en soepel vervangen.
22 July 2024
Ronald Crooy
geldrop
Prima service, goede aftersales
Van de bestelde platen hadden er 2 schade. Deze werden echter zonder gezeur de volgende ochtend al omgeruild. Prima geregeld
8 July 2024
Niels
Roelofarendsveen
Slechte service
Gemaild en gebeld over een verkeerd bestelde balk, maar niemand aanwezig, niet teruggebeld en niet teruggemaild. De verkeerde balk afgeleverd. Bouwprofi is kennelijk niet bereikbaar in het weekend ....
Beveelt niet aan
8 July 2024
Klant
Zeist
Reactie van Bouwprofi.nl
Bedankt voor uw review. Het klopt inderdaad dat we niet bereikbaar zijn in het weekend!
Kunnen wij u nog ergens mee van dienst zijn?
bestelling plaatsen is bestelling ontvangen
correct en zonder ronpslomp
1 July 2024
A.L.
Bovenkarspel
Zie onder
Zeer behulpzaam bij aflevering dakraam.
19 June 2024
Th.J. Hagestein
Vlaardingen
Makkelijk besteld, goede prijs, snel in huis
Ik zocht een vervangend slot met afwijkende maatvoering (lees: niet in de bouwmarkten verkrijgbaar). Bouwprofi.nl kon 'm wel leveren en ook nog eens tegen een gunstige prijs. Bestellen ging eenvoudig en binnen 2 dagen had ik 't slot in huis.
17 June 2024
Henk
Hilversum
Snelle levering van Rockpanel platen en goed verpakt.
10 June 2024
8 June 2024
kasper
uitgeest
Eenvoudig bestelproces
Online aankopen verlopen eenvoudig. Na aankoop word je goed op de hoogte gehouden van het leverings proces. Snel en goed geleverd.
28 May 2024
Githa Van den brink
Hoevelaken
Super vriendelijke chauffeur
Van bestelling tot levering een beetje hopend dat alles goed ging door het gebrek aan informatie. De bezorging is super netjes geleverd en met hulp van de chauffeur in de garage gezet.
3 May 2024
Mitch Bonhof
Angeren
Prima voor elkaar
Makkelijk bestelproces, snelle levering door vriendelijke chauffeur, prima voor elkaar dus.
22 April 2024
Harm
Borger
Bezorgen top, materiaal top contact top...
22 April 2024
Alfred van Vianen
GROOT-AMMERS
Review score is 10
Mooie voordelige opdekdeur gekocht, snel en netjes geleverd. Erg blij mee!
24 March 2024
Review schrijver
Review overzicht
Positief sentiment91%
Sterke punten
Vriendelijke en behulpzame bezorgers
Goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service
Bouwprofi.nl is een Nederlands online platform dat zich richt op een breed scala aan bouwmaterialen, waaronder hout, isolatie, gipsplaten en afwerkingsproducten. Ze bieden producten voor zowel professionals als doe-het-zelvers, met een focus op kwaliteitsmaterialen voor diverse bouw- en renovatieprojecten. Daarnaast biedt Bouwprofi.nl diensten zoals gratis levering aan huis, wat zorgt voor een gemakkelijke winkelervaring voor hun klanten. Het bedrijf heeft gedetailleerde productcategorieën, zoals hout voor bouw- en tuin gebruik, dakisolatie en bouwgereedschap.