Mijn favoriete Gabor sneakers toch nog online kunnen bemachtigen

Alles zoals gewenst

Duidelijke info, korte levertijd, netjes verpakt, schoenen van goede kwaliteit.

Ze bevallen goed

Fijne werk schoenen Ook voor het verminderen van mijn hielspoor

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Keurig geregeld

Netjes op tijd

Goede communicatie over het verloop van de verzending en snelle levering

Besteld betaald en geleverd

Goed geholpen met zoekactie voor passende huisschoenen maat 48 met moeilijke voeten

In de winkel gezocht naar maat 48 huisschoenen maar niet gevonden. Zeer vriendelijke medewerkster heeft op scherm in de winkel enkele leverbare typen schoenen gevonden en vervolgens om te kunnen kiezen voor juiste vorm aantal maat 47 laten zien. Precies 1 type voldeed. Die zijn door de medewerkster besteld, met toelichting op afleveropties. Geheel volgens afspraak snel geleverd.

Super snelle levering

Keurig

Gewoon goed!

Fijne site en goede bezorging

Twee weken geleden heb ik een paar New Balance 574 schoenen besteld. Ik heb een extra brede maat nodig. Die is niet overal verkrijgbaar en zeker niet in verschillende kleuren. Na de bestelling had ik de schoenen binnen 2 dagen in huis, door de sneeuw heeft het misschien een dag langer geduurd, maar ik ben zeer tevreden over het gemak van bestellen, betalen en verzenden.

Mijn ervaring is seper goed! Schoenen waren niet aanwezig in de winkel Medewerker besteld volgende kon ik de schoenen ophalen super snel

Snelle leering. Pantoffels zijn heel fijn.

De pantoffels zijn snel geleverd en passen goed. Lopen heerlijk. Precies dezelfde als de vorige waar ik 3 jaar mee deed en ze elke dag droeg. Heel goede prijs/kwaliteit verhouding enveven duur ongeveer als 3 jaar geleden. De volgende koop ik zekervweten weer bij Nelson.

Probleem prettig opgelost

Van het paar schoenen (merk Rieker) van mijn dochter ging na een paar weken de rits stuk. Nelson probeerde die eerst te repareren. Toen dat niet lukte, kregen we een nieuw paar. Toen dat met kapotte rits uit de doos kwam, kregen we meteen ons geld terug. Vervelend gedoe, maar netjes opgelost door Nelson

Hele fijne winkel

Ruime keuze in modelen en merken.

Goed zittende schoenen voor mijn lastige voeten!

Bestellen ging weer vlot, bezorgen ook, ik ben blij met mijn schoenen!

Mijn ervaring om online te bestellen verliep uitstekend!

Mijn online bestelling werd goed verwerkt en ik werd goed geinformeerd wanneer ik mijn bestelling kon ontvangen.

Top schoenen via de post gekregen kunnen ruilen in de winkel

Keurig

Netjes verpakt en alle papieren voor evt retour perfect en makkelijk en duidelijk. Goed gevoel bij

goede service en vriendelijk personeel

goede snelle service bestellen via DHL, vriendelijk personeel en slim puntensysteem waardoor je voordeel hebt

Goede en vriendelijke behandeling in de winkel, meegaand en vreselijk informatief

prima geholpen door verkoopster

prima geholpen door verkoopster

Fijne bediening

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl