Geweldig!

Alles liep zoals beloofd!

Top geregeld namens de bestelling en goede/snelle afwikkeling

Heel vriendelijk geholpen

Altijd goed

Geen omschrijving nodig .

Fantastische schoenen, snelle levering, goede communicatie!!!

Snel en exact goed

Snel volgende dag de juiste schoenen binnen! Meer verwacht ik niet. Ga zo door

prijs/kwaliteit

Ruime keuze, mooie prijzen en top dienstverlening!

Redelijk

Ik heb twee paar sandalen besteld en maat 36 was goed, maar de binnenkant is heel lelijk van één sandaal en duidelijk niet goed! Dat moet je toch zien voor de verzending lijkt mij. Verder de afhandeling in de winkel daarentegen is weer een 10!!

Snelle levering. Fantastische aanbiedingen

Goed geholpen

Had schoenen via internet besteld Maar waren te strak om mijn voeten Ik naar Nelson lijdsche rijn gegaan en kon ze daar inwisselen

Mooie schoenen

Leuke winkel

Goed geregeld en snel

Ik heb sketshers met zelfde maat als ik al heb gekocht, maar de nieuwe zijn aanmerkelijk kleiner

snel bezorgd, maar maten van merk kloppen niet

Altijd goede service

Online en in de winkel zeer tevreden

Fijne winkel

Mijn man en ik komen al jaren bij Nelson en zijn meer dan tevreden ! Zijn ook erg blij met de VIP dagen.

Fijne snelle levering en mooie schoenen

Snelle levering en mooie schoenen

Super snel geleverd

Fijne schoenen en volgende dag al aan

Snel en efficiënt geregeld

Snel geleverd en nu ook hopen, na retour , geld teruggestort

Zie boven

Geweldig geholpen met het kopen van schoenen maar ook fijn geholpen met het terug brengen van schoenen die perpost besteld zijn

Mijn ervaring bij Nelson is geweldig. Altijd vriendelijke dames en word keurig geholpen.

Professioneel

De beste schoenen webshop met uitstekende kwaliteit service met vriendelijke comfort.

Altijd vandaag besteld morgen in huis en dat is echt zo

Bestel online in medemblik is geen schoenwinkel meer . Ruilen doe ik in Enkhuizen. Zou fijn zijn als er een nelson winkel in medemblik kan komen.

Prima en snel geholpen

Snel geregeld

Snel besteld, snel geregeld, snel geleverd

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl