Behulpzaam en vriendelijk

Altijd behulpzaam en komen met opties mocht je artikel niet in de winkel zijn

Fijne schoenwinkel

Wordt altijd zeer goed geholpen. Personeel is heel klantvriendelijk. Mochten ze je maat niet op voorraad hebben, dan bestellen ze gelijk een nieuw paar.

Leuke en mooie schoen

Zowel te dragen onder een broek , rok , jurk! Net even iets anders door het felle oranje stokje stof achterop , en de reepjes stippen-stof op de schoen . Subtiel en toch leuk . Zitten lekker .

Ik had schoenen besteld op de website welke niet in de winkel verkrijgbaar waren. De schoenen waren te klein. Ik kon deze wel ruilen in de winkel. Zij hebben een maat groter coördinator me besteld, welke de dag daarna er al waren. Geen gedoe met zelf opnieuw bestellen en dus nog een keer betalen en wachten totdat je andere geld word teruggestort. Aardige verkoopsters in de winkel. Zeer tevreden.

goede site en goede aflevering….kan niet beter…

alles gaat perfect..

Heel erg goed geholpen

Heerlijk lopende schoenen met mooi design

Pasvorm is uitstekend. Lopen heerlijk. Design is mooi. Gaan lang mee. Koop meestal Australian schoenen.

Snelle levering, alles in orde.

Alles in orde, snelle levering.

Alles naar wens geregeld!

Iedere bestelling bij Nelson is altijd goed geregeld, netjes op tijd, verpakt en geleverd!

Voetjes opmeten met kleindochter Zo lief en geduldig

Snelle service en goed terugkoppeling over de bestelling

Mijn eerste aankoop bij Nelson

Mooi op tijd geleverd en een groot assortiment om te kiezen, Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste,

Snelle levering prima

Snel en op tijd geleverd

Besteld , opgehaald , prima in orde

Alles is prima en snel verzonden Kan niet beter!!!

Heel klantvriendelijk

Ik heb met Valentijn korting een paar loafers besteld. Ze waren de volgende dag al binnen. Helaas bleken ze te groot. Ik heb ze dus geretourneerd en opnieuw besteld in een maatje kleiner. Via de klantenservice kreeg ik gelijk het verschil in prijs terugbetaald. De korting was inmiddels verlopen. Dat vind ik echt een hele goeie service. Alles was binnen vier dagen geregeld. Super!

Zeer goede service

Snelle levering, en terugbrengen in Nelson filiaal Alkmaar de Mare, heel goed. Eld teruggekregen en dat stond al gelijk op mijn rekening. Top.

Fijne ervaring

Wij waren in Hoofddorp en zijn daar heel vriendelijk geholpen. Werden geattendeerd op de klantenkaart met korting. En schoenen werden in de juiste maat besteld en thuis bezorgd.

Snel bezorgd en in goede staat.

Product zoals omschreven, maar ik moet er wel erg aan wennen. Ze zijn sowieso wel veels te duur. Ze zitten wel redelijk lekker, maar krijg toch snel koude voeten, maar dat ben ik gewend. Alleen er lang op staan, zonder veel te bewegen is vooralsnog, erg onprettig.

Alles is heel gemakkelijk met bestellen

Fijne schoenen ,goede service

Schoenen besteld online maar waren te groot. Daarna naar de winkel gegaan en omgerolen. Super fijn. Geholpen

Door een ongeluk waarbij ik mijn arm niet kon gebruiken kwam ik bij Nelsson terecht voor schoenen die probleemloos aangedaan konden worden.Ik werd uitgebreid voorgelicht en koos twee paar schoenen, die ik nog veel draag.Mijn man zocht stevige schoen na een heupoperatie.Ook hij ging met twee paar naar huis.Ik heb nu weer een paar valentijnschoenen besteld en die had ik de volgende dag in huis.Ik zweer sindsdien bij Nelson

Goede pasvorm

Zowel schoenen als pantoffels zitten heel erg lekker. Ook goed voor hielspoor.

Uitstekende service

Ruilen in de winkel is fijn als je online besteld hebt. Je krijgt je geld terug.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl