Super nette service
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 23.989 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten prezen consequent vriendelijk personeel en een soepele service. Levering werd beschreven als snel en betrouwbaar, met behulpzame service zowel online als in de winkel. Het assortiment en de maten werden over het algemeen positief ontvangen, en de algehele ervaring was goed. Er werd af en toe melding gemaakt van voorraad- of beschikbaarheidsproblemen, maar die belemmerden de tevredenheid niet.
Super netjes geholpen en goede service
Aimee
Maarssen
Online bestelling, snelle levering
E
Zwanenburg
Koop bijna altijd mijn schoenen bij Nelson. In de winkel vriendelijk personeel. Snelle levering bij een online bestelling Maak ook gebruik van de kortingen
Evie
Rotterdam
formidabel
Willem
Beesd
Fijn geholpen in de winkel, heel vriendelijk personeel en goede service. Tevreden klant
Y
Haarlem
Leuke schoen, snelle levering.
Tamara
Oudenbosch
Direct snel verzonden en tijdig ontvangen
Karst
Haren Gn
Fijn en behulpzaam personeel. Fijne schoenenwinkel om te kopen.
Gerard
Capelle aan den IJssel
Bots besteld voor mijn kleindochter op zaterdag, maandag avond geleverd.
MC
Amsterdam
Netty
Abbekerk
Het hele proces van online bestellen tot aan aflevering ging probleemloos. Juiste maat schoenen, op de afgesproken dag. De verpakking was ook zoals het hoort te zijn dus geen enorme doos in een schoenendoos. Al met al was het heel professioneel.
Lothar
Dordrecht
Goed gegaan
Corry
BOXTEL
Leuke laarzen voor mijn dochter jn de winkel gezien, deze waren wat beschadigd dus via internet zelf besteld. Niet beschadigd waar het ons om ging. Dochter is blij met de laarzen.
Marlies
Gelderland
Goede ervaringen!
AB
Soest
En de volgende dag bezorgd. Ik ben heel tevreden.
Hennie
Delft
Makkelijke site , snel en netjes een goed product afgeleverd:)
Hannie
Rosmalen
Zie hier boven
Jannie
Oosterland
Ik heb couwboy laarsen besteld , levering was snel. ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm. Het zit perfect en loopt heel fijn Echt een aanrader
Sevilay
Enschede
Fijn dat je online kunt bestellen en in de winkel ophalen. Goede schoenen, ben blij met Ara.
Ans
Rotterdam
Gemakkelijk bestellen, snel geleverd. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling.
Kees
Meteren
Ben goed en deskundig geholpen. Medewerksters erg vriendelijk en meedenkend. Top ! Ik kom hier zeker weer terug.
Jose
DRONTEN
Heel tevreden, vlotte levering.
Ineke van der Haven
Den Helder
deze winkel op de koperwiek is heel goed
Gijs
Capelle aan den IJssel
Schoenen niet op voorraad andere kleur gepast en daarna de volgende dag thuis bezorgd. Geweldig
Wil
Zevenhuizen Zh
Ik werd zeer goed geholpen in de winkel. De medewerker was vriendelijk en nam de tijd. Ze heeft mijn schoenen besteld voor mij. De volgende dag kon ik mijn schoenen in mijn maat ophalen in de winkel en dat ging super vlot.
Thomas
Haarlem
Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl.
Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires.
De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen.
Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl
Willem Brocadesdreef 1
2132 PV Hoofddorp