Goede korting op kwaliteit schoenen

snelle en duidelijke service

Goed geholpen in de winkel en snelle levering

Snelle levering!

Snelle levering, goede service!

Retour netjes afgehandeld.

Jammer dat mijn sneakers te klein waren alhoewel ik bijna altijd mt 38 heb maar het waren instappers en ik kreeg ze helaas met geen mogelijkheid aan in ene voet. Dus retour gestuurd en ook heel snel mijn geld teruggestort gekregen. Ik heb nog gekeken voor mt 39, helaas uitverkocht, het was ook in de sale. Het blijft een gok via online bestellen zonder te passen want de ene schoenen zitten soepeler dan de ander maar nu ik het retourneren ervaren heb als het nodig zou zijn ( liever niet ) zou ik het zo weer doen!

Service is super!

Behulpzaam personeel,die ook zeer vriendelijk zijn. Als je iets bestel is de levering zeer snel! Ik ben erg tevreden met Nelson!

zeer tevreden

Snel geleverd , netjes ingepakt en artikelen van goede kwaliteit

Snel geleverd met een retour ticket voor eventueel ruiling of retour. Zeer tevreden over de kwaliteit van producten en service zowel online als in de winkel. Vriendelijke medewerkers. Ze staan altijd klaar om je te helpen. Zeker een aanbeveling.

Goede schoenen en levering

Makkelijk bestellen en goede en nette aflevering.

Vriendelijke personeels

Goede service en ruime collectie

Zeer goede service

Zeer geduldige verkoopster.

Prima schoenen en snel bezorgd

Fijn dat mijn merk Waldlaufer bij jullie verkocht wordt.

Herensandalen

Ik had herensandalen. Merk rieker. Toppie. Mooie kwaliteit en lopen ontzettend goed.

Snel service, goede kwaliteit schoenen

Hele goede service

Mijn maat was niet aanwezig in de winkel, de verkoper heeft 1 maatje groter online besteld die ik de volgende dag in huis had en deze pasten uitstekend.

Snelle levering goede service

Netjes & snel verstuurd

Naast bovengenoemde, ook natuurlijk degelijke kwaliteit schoenen.

Snel geholpen

Goede dienstverlening

Goed geholpen , geen poespas. De levering was ook perfect.

Perfecte service

Breed assortiment en goede service.

GEWELDIG GEHOLPEN IN DE WINKEL.

Goede ervaring!

Had Sketchers besteld maar na 2 maanden gingen ze stuk.Heb vlot geld terug gehad en ook weer nieuwe besteld.

Vriendelijk

Vriedelijk

Het gaat

Sinds de winkel groter is geworden en er jonger personeel staat is de kwaliteit dramatisch veranderd ..het is dat jullie mooie schoenen hebben anders was ik er niet meer gekomen ..

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl