super fijne schoenenzaak en goede service

Mijn schoenen waren niet op voorraad. 1 dag later thuis bezorgd. Top service. En vriendelijk personeel in Veldhoven.

Fijne winkels, veel merken, goede collectie

Dit bedrijf heeft zowel in de winkel in Breda als online een uitgebreide collectie van Rieker, mijn favoriete merk! De wisselwerking tussen winkel en online is subliem, het werkt heel snel en alles klopt. In de winkel zijn vriendelijke, ervaren en deskundige medewerkers die ook durven zeggen als een schoen je niet past of staat! Helemaal tevreden :-)

Perfecte snowboot en snel geleverd.

Duidelijke fotoos op de site en binnen een dag geleverd!

Goede kwaliteit en snelle levering

Zoals was aangegeven levering binnen 24u en dat is ook zo. Kwaliteit van de sneakers heel goed

Vlotte levering maar helaas te klein

Snowboots werden vlot geleverd. Had groere mast besteld, naar helaas te klein.

snel in huis en retourneren is makkelijk.

Goed geregeld, en op de hoogte gehouden over levering die verlaat was ivm weersomstandigheden

Zitten als pantoffels

Mijn eerste ervaring met Nelson Schoenen. Zeker niet de laatste.

Veel keuze ook in grotere maten en een goede service, geweldig toch

Levering snel en goed, ook bij retour geen enkel probleem ervaren. Gelukkig hoefde er niet veel retour.

mooie laarzen

Mooie laarzen en stevige kwaliteit

Vandaag besteld, overmorgen in huis!

Sneakers van ps Poelman ! Toppertjes !!

Erg goed geholpen

Medewerksters zijn erg behulpzaam met het oplossen van mijn probleem

Hele fijne schoenen besteld en de andere dag al in huis en dat in de kerstperiode

Zeer positief

Zeer positief zijn mijn ervaringen .

Goed prijs, snelle levering.

Mooie laarzen ontvangen.

Super klantvriendelijk en meedenkend

Nadat ik zowel een paar schoenen in de winkel en tegelijkertijd een ander paar online mooi vond dacht de medewerker heel fijn mee en bestelde het online paar voor mij thuis. Toen deze niet goed paste kon ik het paar wat ik in de winkel mooi vond ophalen wat zij voor mij hadden bewaard tegen de korting die gold toen ik het eerste paar online kocht. Super service!!

Behulpzaamheid

Niet op voorraad in de winkel maar direct online kijken of ze nog wel te bestellen zijn. Door de verkoopster direct besteld en de volgende dag al in huis.

Behulpzaam en vriendelijk, zeer klantgericht.

Bij Nelson schoenen gepest in een andere kleur, verkoopster bood aan ze te bestellen in de ‘goede’ kleur. Bij t ophalen bleek er kleurverschil te zijn, opgemerkt door verkoopster !! Opnieuw besteld, op aanraden van verkoopster thuis laten bezorgen. Volgende dag in huis en prima!!!!!! (Filiaal in Alphen aan de Rijn).

Heerlijk passende pantoffels

Snel geleverd, mooie pantoffels, goed omschreven

Super service

Super service en levering

Super fijn

Ondanks sneeuw en gladheid is het de volgende dag bezorgd. Helaas had ik niet goed gekeken bij de bestelling en paste de pantoffels toch niet. Omgeruild in de winkel in Purmerend. Geweldig geholpen en blij naar huis

Snelle, correcte levering, duidelijke site.

Ik zal zeker vaker op de site kijken om iets te kunnen bestellen.

Goede ervaring

Klasse

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl