Een goede ervaring9

Schoenen besteld, de volgende dag in huis

super goed

snel geleverd comfy , maat klopt en stevig

De verkoopsters waren heel klantvriendelijk.

Ik ben op verschillende dagen geweest en ben door meerdere mensen geholpen. Allen hielpen mij doelgericht en hadden dezelfde informatie. Daarbij waren ze heel vriendelijk. Wat ze beloofden, klopte.

Heel fijn

Behulpzame en kundige verkopers. Vriendelijk, snelle service.

Gave schoenen snel binnen in de winkel

Mooie zwarte schoenen besteld voor een galadiner. Deze late bezorgen in de winkel en daar gepast. Goed geholpen door de medewerkster. Fijne ervaring

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

O de goeie plek neergezet

Super serrvice

laarsjes van Nelson zitten mij als gegoten

Nelson in Uithoorn ! super aardige dame die mij zeer fijn heeft geholpen. ( Nelson in Haarlem was helaas iets minder.)

Geweldige Service

Zeer tevreden over Nelson ruime en zeer snelle levering.

Prettig geholpen

Daar online besteld en geleverd

Vriendelijke mnl verkoper in filiaal Katwijk. Ik laat de bestelling altijd naar de winkel komen zodat ik daar kan passen en eventueel een andere maat kan bestellen indien nodig. Zou helemaal ideaal zijn wanneer je meerdere maten kunt laten bezorgen bij een filiaal.

Prima geholpen door vriendelijk personeel! Erg accuraat vond ik.

Skechers online besteld in maat 40. In de winkel bleken ze toch te groot en medewerkster bestelde maat 39, welke ik gisteren met plezier mee naar huis nam. Winkelpersoneel hadden keurige uitstraling, wat ik erg belangrijk vind!

Schoenen besteld, snel geleverd! Alles goed geregeld!

Snelle en correcte levering

Een laatste paar via de site kunnen kopen en de volgende middag al netjes thuis afgeleverd. Niets op aan te merken.

Snel, correct, klantvriendelijk

Goed geholpen in de winkel in Hoorn, helaas was mijn maat daar niet op voorraad, advies: bestel en betaal in de winkel en uw maat wordt gratis thuis ge stuurd. Top service!

Snel geregeld en uitgeleverd!

Erg gemakkelijk bestelbaar en afleverkeuze was ruim

Hele goede service en zeer vriendelijk personeel

Alles ging snel

Positieve score

Product retourneren in de winkel geen enkel probleem, verkoopsters zijn zeer behulpzaam

Supergoed!

Veel keuze

Prima ervaring ben heel goed geholpen door vriendelijk personeel.

Je wordt altijd prettig geholpen en krijgt goed advies!

Altijd vriendelijk personeel, mooie prijs-kwaliteit, eerlijke en soepelen behandeling, ruilen is heel gemakkelijk.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl