Snel geleverd, leuke schoenen en andere makkelijk retour. Heel fijn!

Prachtig

Prachtig

Mooie schoenen, snelle levering.

Heel veel keus. Mooie schoenen, goede prijs, snelle levering. Kortom prima!

Altijd goed bij Nelson!!!!!!!!!

Op een zaterdag besteld….maandag bezorgd. In tussentijd op de hoogte gehouden,waar pakket zich bevond. Schoenen zijn goed!!

Super service...

Goede adviezen...

Snel en goed

Schoenen zijn snel geleverd en retour is prima afgehandeld.

Opzich prima als er geen problemen zijn

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Maar de klantenservice haalt het gemiddelde omlaag. Vraag gesteld, antwoord gehad, reactie daarop gegeven nooit meer wat van de klantenservice gehoord. Niet zo netjes. Schoenen gaan retour. Verder prima!

Nette service !

Handschoenen gepast in de Bosch, daar besteld. En afgehaald in Oosterhout. Perfect !!

Waanzinnig snelle levering!

Ik ben al een langere tijd vaste klant van Nelson. Hele fijne winkel met een grote collectie aan schoenen. Veel merken en hoge kwaliteit. Goede prijs. En hele fijne goed geschoold personeel. Allemaal even lief en behulpzaam...

perfecte service

Verbenas, kleur die ik wilde niet op voorraad, via aanmeldzuil bestelling gedaan, bij kassa betaald en volgende dag thuis bezorgd. Top!

Mooie winkel en goed personeel

De service is goed heel fijn personeel in Almere

Goede en snelle service.

De bestelling wordt snel geleverd, helaas waren mijn schoenen een maat te groot. Maar de volgende dag had ik al de juiste maat in huis en mijn retour zending was ook vlot verwekt weer. Echt een fijn bedrijf, ik raad het iedereen aan!!

Goed gehoplen

Geweldig aardig personeel en fantastische service

Aardig personeel en fantastische service

Heerlijke schoen

Mooie , vlotte schoen. Loopt heerlijk

te vreden

werd goed geholpen en geadviseerd

Super service

Super service

Ik ben erg blij met ieder aankoop die ik gedaan heb bij Nelson. Ik kom graag in de winkel vooral met de afprijzing. Ik ben een vaste klant.

n.v.t.

Vriendelijk personeel

het personeel helpt je goed

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Dan heb ik het over zijdelwaard Uithoorn

Relaxed en vriendelijk personeel

Perfecte snelle levering van speciale schoenen voor mijn 96 jarige moeder!

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl