Goed geholpen in de winkel en mijn bestelling kwam optijd binnen.

Zonder problemen verlopen

In het begin zitten ze wat strak maar na een paar dagen lopen ze wat uit.

Goede service, klantvriendelijk

Mijn Birkenstock slippers kwamen scheurtjes in bovenmateriaal. Werd zonder problemen omgeruild.

Meer dan voldoende keuze.

Van ballerina's tot laarzen tot pantoffels, zelfs in mijn maat 43, leuke modellen.

Comfortabel

Mooie sandalen met fijne zachte voetzool

Mooie merken, ruim assortiment, vriendelijk personeel

Winkel Diemerplein met een mooi interieur en een ruim assortiment en fijne zeer klantvriendelijke medewerkers Ik kom er graag. Josje

Super blij met mijn nieuwe schoenen!!

Goede ervaring, snelle levering en hele mooie nieuwe schoenen, hartelijk dank!

Jammer dat de schoenen die ik besteld had te krap waren maar retour en geld terug ging vlot

Heerlijk zittende nette schoen

Altijd pijnlijke voeten maar deze schoen zit heerlijk . Ziet er goed uit .

top

goeie service

Vriendelijke mensen super goede service

Bij Nelson wordt je eigenlijk altijd goed, professioneel en vriendelijk geholpen. Ze hebben een heel breed assortiment en het belangrijkste hele goede service!!

matig

hoofddorp had verkeerde maat 41 besteld ,schoenen op mijn verzoek naar lisse gestuurd moesten opnieuw besteld worden n.l. maat 42 tweede paar gabor was wel goede maat

Snelle levering product klopt helemaal

Nette service

Mijn maat niet aanwezig maar prima geregeld dat ik ze de volgende dag er toch kon passen en ophalen

Fantastische schoenen

Er mooie sneakers met de ingebouwde lepel, echt fantastisch Prima pasvorm en ze lopen heerlijk. Leuke kleur

Fijne Skecher pantoffels

Snelle service en prima prijs!

Fijne webshop voor goede schoenen

Ruim assortiment, van alle kwaliteitsmerken, ook in grotere maten. Mooie aanbiedingen en snelle levering.

Top geregeld

Netjes thuis bezorgd was wel niet tussen 11.00 /15.00 wat me was gezegd maar 10.00 / 18.00

Wat een fijne service

Schoenen worden gewoon voor je besteld Niets is hen teveel Altijd vriendelijk

Mooie laarsjes

Hele fijn geholpen en de laarsjes waren snel geleverd. Ik ben helemaal tevreden.

Tof personeel hier in zoetermeer

Tof personeel hier in zoetermeer

Ik heb de bestellingen nog NIET eens gepast!

Ondanks uitstekende kwaliteit heb ik de bestellingen ongepast (excuus voor de levering!) retour gestuurd. Beide paren leken mij op het eerste oog wat te krap, ondanks het niet gepast te hebben. Maar ook moet ik heel eerlijk zeggen, dat ik heel toevallig tussentijds toch een paar laarsjes gevonden heb, wat beter bij mij past.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl