prima de luxe!

Fijne schoenen Goed advies klantvriendelijk

Veel keuze makkelijk shoppen.

zeer goed

geweldige winkel , deskundig personeel.

Top zaak

Nelson schoenen aan de Hesseplaats, daar halen wij al onze schoenen vandaan, echt een fijne zaak, geweldige service, goed advies, en een grote variatie aan schoeisel, en als ze het niet hebben bestellen ze het voor me, nooit gezeur als ik het terug breng en altijd een vriendelijk woord, ik zou zeggen een ouderwets goede zaak!!

Zeer snelle levering toppie

Snelle levering en ook nog goedkoper als bij sketchers zelf. Ben zeer tevreden.

Goed geholpen

Ruim voldoende

Veel keuze

Snel geleverd, keurig verpakt!

Snel geleverd, keurig verpakt!

Cliënt gericht.

De medewerksters waren vriendelijk en deze alles om te zorgen dat het door mij gekozen product ook snel naar de winkel kon komen.

Slecht

Nog steeds aan het wachten op postpakket

Een hele fijne winkel

Ben 2x terug geweest omdat ze toch niet lekker zaten geruild voor andere schoenen die waren goedkoper helemaal geen probleem het verschil kreeg je terug een hele goede service leuk personeel super

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit,

Goede info en snelle bezorging

Xxxx

Ruime keus.

Goed geholpen

Altijd klantvriendelijk Goeie service Ik ben zeer tevreden

In de winkel besteld Volgende dag in huis

De medewerker wist gelijk wat ik bedoelde. Bestelde om 15.00 uur en de volgende dag netjes in huis Geweldig!

Mooi aanbod en deskundige begeleiding

Zoals de titel het zegt

ik kan er niet van buiten

ik draag ze al heel wat jaren kan niet zonder

Snelle levering en product voldeed aan wensen

De levering was heel snel. De schoenen waren precies zoals op de website, maat was goed en de schoenen voldeden aan de kwaliteit.

Opsturen daags daarna in ons bezit

Prima schoen, geleverd volgens verwachting.

Ik loop al jaren op deze schoenen en ze bevalen uitsteknd!

Bestelling ging makkelijk, oppikken un de winkel ook.

Uitstekende service en vriendelijk personeel!

Bij Nelson is geen moeite te veel en de medewerkers zijn kundig en behulpzaam! Fijne sfeer ook!

Te laat geleverd retour gedaan

Het was beloofd de dag later geleverd maar was een week te laat dus retour gedaan kon er niets meer mee doen

prima!

Duidelijke website, snel verzonden en snel geleverd. Prima geregeld! Zeer tevreden.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl