Kwaliteit

Goede kwaliteit schoenen en snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

Uiterst tevreden.

Havainas besteld in winkel Dronten. Zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster. De volgende dag werden de slippers bezorgd. TOP!!

Snelle en goede levering

Schoenen waren de volgende dag al geleverd. Alles netjes.

Ruime keuze, goede prijs kwaliteit verhouding.

Correct en snel geleverd.

Fijne zaak. Goed, snel en correct geleverd

Vriendelijk

Behulpzaam

Handige sloffen

Precies wat ik zocht,

Probleemloos

Goed geholpen.

Goed geholpen!!

mooie collectie en snelle levering!

Altijd veel keus, mooie aanbiedingen en snelle levering.

Snelle levering en goede communicatie

Xx

Service

In Nelson word ik echt geholpen, op een vriendelijke manier. Ze denken met je mee. Heel prettig!

Groot aanbod en snelle levering.

Een duidelijke website met heel veel keus, goed omschreven wat het shoppen wel makkelijker maakt! Binnen 24 uur na de bestelling had ik mijn mooie sneakers al aan!

altijd goede service

altijd goede service

Mooie modiuse schoenen

Altijd zeer tevreden over de producten. In de winkel besteld en de volgende dag al geleverd.

Een fijne winkel

Wordt hier altijd vriendelijk en deskundig geholpen, fijn personeel in Sneek

Ik zocht naar een schoen die de producent niet meer maakt ...

... maar Nelson had hem nog op voorraad. Een blije klant.

Personeel is vriendelijk en de kwaliteit is goed.

Hoef geholpen en blij met mijn aankoop.

Geheel volgens verwachting

Levering en product was uitstekend

Kom er graag

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Super, snel en netjes geleverd.

Makkelijk en snel te bestellen. En wordt snel en netjes geleverd.

Duidelijk, correct en snelle afhandeling

Ik had schoenen besteld in mijn eigen maat, maar deze vielen te groot uit. Ik heb een maat kleiner besteld en die was de volgende dag al binnen. De oude terug gestuurd (zonder kosten!) en dit was binnen een week afgehandeld, bij retourneren direct ook een mail ontvangen. En incl. Betaling terug op de rekening binnen een week. Zo zou het overal moeten zijn! Goed bezig!

Wordt er geweldig geholpen

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl