Vlotte levering, netjes verpakt.

Makkelijk uitzoeken en snel en netjes geleverd.

Snel besteld,snel geleverd.

Vriendelijk geholpen door een medewerkster zij bestelde de schoenen en die kon ik de volgende dag ophalen in de winkel.

Perfect geholpen

Mijn bestelling voortreffelijk verzonden in goede verpakking

Ruime sortering en goede service.

Veel keuze en ik wordt altijd goed geholpen. Ook als een filiaal iets niet heeft, wordt het besteld zodat je het snel kunt afhalen.

Zeer snelle levering met geweldige kwaliteits schoenen

Top de snelle levering en veel keus uit fijne merken schoenen

Prettige bediening en service

Erg jammer dat Ik na de aankoop van 2 paar schoenen een bericht krijg dat ik bij Nelson 30% korting kan krijgen bij de aankoop van schoenen

Schoenen besteld en laten bezorgen in de winkel. Kreeg seintje dat de bestelling was afgeleverd en opgehaald in de winkel.

Snelle en goede levering

Top bedrijf Alles heel duidelijk en ook makkelijk te retourneren !

Ben heel tevreden prima kwaliteit en een mooie prijs

Ruim assortiment in een nette winkel

Behulpzaam, vriendelijk en meedenkend personeel

Goed!

Snelle verzending, alles in orde

Snelle bezorging

Goed bedrijf snelle bezorging prima

Goede snelle service

Alles verloopt soepel het bestellen ,betalen . Emails zijn correct. Bij retour kan je de zelfde doos gebruiken zit een plakstrip onder de deksel. Ik vind Nelson schoenen een aanrader

Word vriendelijke geholpen en geduldige medewerkers in de winkel. Is het product niet aanwezig word er alternatieven gezocht.

Alles klopt in Nelson Heerlen

Groot assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel, niets is hun te veel. Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat er in maat 36 weinig te vinden is in de winkel, dat betekent voor mij heel vaak dat de schoen besteld moet worden en je weer terug naar de winkel moet om te passen. Even vlug schoenen kopen is er dus bijna nooit bij.

Fijn

Fijn geholpen in de winkel. Kijken en denken met je mee. Met een goed gevoel terug geweest en wederom goed geholpen. Kom hier zeker terug

Mooie laarzen gekocht

Goede service. Kwaliteitsschoenen. Slaag bijna altijd bij Nelson.

Gelijk geleverd. En heel tevreden

Product is naar mijn verwachting. Snelle levering. Dus tevreden

Niet goed!

Ik ben al twee x in de winkel geweest en mijn bestelde en betaalde laarzen zijn er nog niet. Ik ga vanmiddag weer, maar dit is niet wat afgesproken is! Omdat ik altijd heel goede ervaringen met Nelson heb geloof ik erin dat dit zeker toeval is en dat het gauw opgelost wordt.

De beste

Zeer goede service

Goede en snelle service

Ontzettend snelle verzending en afhandeling van retouren.

Hele goede service

Ja zeker!

Prima personeel en heel vriendelijk en geven goed advies

Van zoeken op de website tot en met de aflevering van de schoenen is perfect gegaan.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl