Mooie laarzen gekocht

Goede service. Kwaliteitsschoenen. Slaag bijna altijd bij Nelson.

Gelijk geleverd. En heel tevreden

Product is naar mijn verwachting. Snelle levering. Dus tevreden

Niet goed!

Ik ben al twee x in de winkel geweest en mijn bestelde en betaalde laarzen zijn er nog niet. Ik ga vanmiddag weer, maar dit is niet wat afgesproken is! Omdat ik altijd heel goede ervaringen met Nelson heb geloof ik erin dat dit zeker toeval is en dat het gauw opgelost wordt.

De beste

Zeer goede service

Goede en snelle service

Ontzettend snelle verzending en afhandeling van retouren.

Hele goede service

Ja zeker!

Prima personeel en heel vriendelijk en geven goed advies

Van zoeken op de website tot en met de aflevering van de schoenen is perfect gegaan.

Vriendelijk en snel geholpen

Vriendelijk en snel geholpen!

Ze doen wat ze beloven, op tijd een goed product leveren

Besteld en geleverd zoals beloofd

Prima pantoffels tegen een prima prijs

Goed geholpen in de winkel en mijn bestelling kwam optijd binnen.

Zonder problemen verlopen

In het begin zitten ze wat strak maar na een paar dagen lopen ze wat uit.

Goede service, klantvriendelijk

Mijn Birkenstock slippers kwamen scheurtjes in bovenmateriaal. Werd zonder problemen omgeruild.

Meer dan voldoende keuze.

Van ballerina's tot laarzen tot pantoffels, zelfs in mijn maat 43, leuke modellen.

Comfortabel

Mooie sandalen met fijne zachte voetzool

Mooie merken, ruim assortiment, vriendelijk personeel

Winkel Diemerplein met een mooi interieur en een ruim assortiment en fijne zeer klantvriendelijke medewerkers Ik kom er graag. Josje

Super blij met mijn nieuwe schoenen!!

Goede ervaring, snelle levering en hele mooie nieuwe schoenen, hartelijk dank!

Jammer dat de schoenen die ik besteld had te krap waren maar retour en geld terug ging vlot

Heerlijk zittende nette schoen

Altijd pijnlijke voeten maar deze schoen zit heerlijk . Ziet er goed uit .

top

goeie service

Vriendelijke mensen super goede service

Bij Nelson wordt je eigenlijk altijd goed, professioneel en vriendelijk geholpen. Ze hebben een heel breed assortiment en het belangrijkste hele goede service!!

matig

hoofddorp had verkeerde maat 41 besteld ,schoenen op mijn verzoek naar lisse gestuurd moesten opnieuw besteld worden n.l. maat 42 tweede paar gabor was wel goede maat

Snelle levering product klopt helemaal

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl