Superschnell!

Alles perfekt! (Gibt es die Website/ Er mails eigentlich auch auf Deutsch? Habe ich irgendwie nicht gefunden...)

Ik loop geweldig op mijn fijne schoenen

Ze vielen als een pantoffel

Aangenaam

Deskundige en attente verkoopsters

Snelle levering (mits op voorraad)

Mooie schoenen en vaak op voorraad in mijn maat.en veel keuze aan schoenen. En wat fijn is vandaag bestellen morgen in huis.

Alles snel en goed geregeld.

Mooie deal

Mooi € 10,00 korting door in te schrijven op de nieuwsbrief

Doen er alles aan om je goed te helpen .vriendelijkheid

Wat een fijne winkel klacht werd zo goed behandeld. Kreeg nieuwe schoenen en werd leuk geholpen. Top winkel ga er vaker naar toe.

Zeer goede service

Schoenen voor mij laten komen. Deze bleken te klein. Zeer snel afgehandeld; geld retour.

Geweldige schoenen om op te lopen

Ik koop bij Nelson al jaren schoenen van het merk Skechers. Dit is het sneaker model. Zitten heerlijk en in velen kleuren. Ook het bestelproces is eenvoudig online. Maar ook in de winkel tref ik altijd deskundig en vriendelijk winkelpersoneel aan.

hulp bij internet bestelling

hulp bij bestelling en aardige mensen

Wij worden altijd goed geholpen en zijn vrienderik

je word vriendelijk geholpen

Altijd vriendelijk en behulpzaam bij mijn aankoop

Altijd super!

Fijne snelle verzending, goed kwaliteit.

Fijne snelle verzending, goed kwaliteit.

Snel en goed

Niet twijfelen gewoon doen. Niet goed dan gewoon ruilen of geld terug.

Schoenen besteld met korting, order geannuleerd

Schoenen besteld met tijdelijke actie van 20% korting, maar de bestelling werd een aantal dagen later geannuleerd omdat de schoenen opeens niet meer op voorraad waren.

Seki

Heel blij met Nelson

Fijn geholpen

Heel prettig geholpen in de winkel en kreeg ik via de mail bericht wanneer schoenen afgeleverd waren in de winkel

Snel en effectief

Snel en effectief

uitstaande ervaring

goede schoenen

Perfecte levering

Geweldig personeel

Fijne winkel in Keizers waard en heel goed personeel.

Prima service, snelle levering

In de winkel was mijn maat niet voorradig, maar supersnel werden ze daarna bij mij thuisbezorgd. Een prima service dus en snelle levering!

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl