Super fijn

Ondanks sneeuw en gladheid is het de volgende dag bezorgd. Helaas had ik niet goed gekeken bij de bestelling en paste de pantoffels toch niet. Omgeruild in de winkel in Purmerend. Geweldig geholpen en blij naar huis

Snelle, correcte levering, duidelijke site.

Ik zal zeker vaker op de site kijken om iets te kunnen bestellen.

Goede ervaring

Klasse

Fijne pantoffels.

Snelle levering fijne pasvorm.

Super goed

Doen wat ze beloven. Voor elf uur s’avonds besteld ook echt de volgende dag in huis.

Vandaag besteld morgen in huis. Prima.

Prima, volgende dag in huis.

Fijne schoenen en supersnel geleverd

Fijne schoenen en supersnel geleverd

Snelle levering leuke aanbiedingen

Te weinig opties voor dames met een schoenmaat 42 in de winkel.

Doordat ik zelden een paar schoenen kan passen in de winkel omdat mijn maat niet aanwezig is moet ik alles via internet bestellen en als het niet past weer terug sturen. De levering gaat snel en het geld terug ook maar gewoon kunnen passen in de winkel is toch veel eenvoudiger.

Slecht

Schoenen die k op zaterdag geleverd zou krijgen kon ik pas op dinsdag ophalen bij een afhaalpunt. Tor mij verbazing hadden de schoenen niet dezelfde kleur.

Snelle en correcte levering

Kwalitatieve schoenen die bovendien zeer snel worden geleverd.

Fijne snowboots

Ik had ivm de sneeuw nieuwe snowboots nodig om. Dit werd snel geleverd! Fijne snowboots voor een mooie prijs!

Top winkel en personeel

Vriendelijke begroeting bij binnenkomst, fijn geadviseerd door personeel in een goed overzichtige winkel

Goed alleen dat wachten

Vriendelijk,goede uitleg kom er graag

Slecht, ik voel mij misleid en ga ze retourneren

Op basis van de beschrijving (en prijs) dacht ik dat de sloffen, buiten de rubberen zool, volledig van wol zouden zijn. Nu blijkt dit na levering niet het geval, maar deels polyester. Ik ga ze dus retourneren.

Goede service en medewerk(st)ers

veel keuze in de winkel, maar toch niet op voorraad wat wij nodig hadden. Dus ander tijdstip weer terug om te passen / ophalen.

Correcte levering

Levering is geleverd conform opgave en schoenen voldoen volledig aan verwachting, goede kwaliteit.

Snelle levering.

Alles prima

Snelle en korrekte afwikkeling

Geweldige enkellaarsjes.

De enkellaarsjes Regarde le ciel zijn geweldig. Ze zijn vlot en geven bij het lopen heel veel steun. Jammer alleen dat ze in de zomer niet een heel lichte kleur hebben. Ook groen zou ik leuk vinden.

Parfait

Même si j’ai du faire un retour car la taille ne convient pas, expérience parfaite. Tout est à disposition pour faire le retours ( étiquette dans le colis, carton refermable) livraison rapide

Fijne service

Ruime keuze, goeie website en service

Prima geholpen bij fout in nieuwe schoen

In samenwerking met de klantenservice en de winkels is in korte tijd de fout hersteld die aanwezig was in éen van m'n nieuwe schoenen. Zonder kosten omgeruild en in 3 dagen kon ik de nieuwe schoenen weer aantrekken. Top!!

DHL weer niet op tijd

Zoals overal levert DHL slecht werk. Zeggen dat het afgeleverd wordt in de winkel en dan gewoon 24 uur later. Zonder excuses, Ik zou DHL aan de kant zetten en een eerlijke bezorger nemen. Dit heeft een negatieve uitstraling op NELSON

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl