Schoenen voor mijn zoontje online besteld. Schoenen snel gevonden op de website. En de levering was ook snel. Zal hier zeker weer bestellen als er Schoenen in de aanbieding zijn.

Super snelle levering

Schoenen besteld , mooie kwaliteit en een goede prijs. Super blij mee

Goede kwaliteit, snelle levering, prima service en niet te duur.

Ik heb de schoenen in de winkel laten bezorgen en daar afgehaald en heb toen tevens advies gekregen over het materiaal en het onderhoud van de schoenen.

Super serviceverlening in zowel winkel als online bestelling

De service in "mijn" Nelson winkel is geweldig een voorbeeld voor vele winkels

Hele goede service

Ik had online snowboots besteld en helaas waren deze te klein doordat ik een hoge wreef heb. Geen enkel probleem met terugsturen en ik werd goed op de hoogte gehouden over de afwikkeling. Super service

Snelle service en levering

Online schoenen besteld, volgende dag al voor de deur! Mijn commplimenten voor snelle levering :)

Slecht!

Geen schoenen in halve maten terwijl de fabriek ze wel levert.. Sketschers niet stabiel van maat. Soms past 42,5 precies, soms zijn ze te klein en een andere keer weer te groot. Super irritant. Samen verkopen is m.i. samen schuldig.

Ik werd goed geholpen met ruilen en bestellen van andere laarzen

Betrokken, geïnteresseerd en behulpzaam personeel

Fijne medewerkers, je voelt je je welkom. Goede keuze en veel verschillende stijlen en portemonnee Voor ieder wel wat wils. De winkel is pas verbouwd en ziet v er schitterend uit. Gewoon lekker gaan shoppen daar.

Schoenen waren niet in mijn maat in de winkel. In de winkel on line besteld,e de volgende dag thuis bezorgd

Superservice !

Zoals vaak altijd goede keuze en kwaliteit schoenen! Prima service ook . Top !

Snelle levering goede schoenen

Snelle levering goede schoenen

Goede pasvorm

Was vrijdag besteld, maar Bpost wer' niet op zaterdag. Dan nog staking maandag, dus pakje dinsdag ontvangen. Wel goede pasvorm.

mooie schoen beetje oudbollig

de hiel is heel erg breed, waardoor hulpstuk nodig is

Prima geholpen met zoektocht naar juiste schoenen

Ik heb een lastige maat 36, maar wel breedtemaat. Door inspanning van het personeel toch geschikte schoenen gevonden en besteld. Vervolgens bleek bij het eerste gebruik een klein mankement. Terug naar de zaak en de dag erop kon ik nieuwe schoenen ophalen waar ik nu heel blij mee ben.

Uitstek de service

Bij het zoeken naar nieuwe schoenen kon ik door goede service en meedenken van de verkoper tot een prima keuze komen. Met als resultaat een paar mooie schoenen voor een zeer gunstige prijs.

Mooie schoenen sneller levering

Bljj met me laarsjes. Mooie prijs en sneller levering

Zeer snelle levering, en daarna ook alles netjes afgerond

Snel en goede service

Bestelling is snel afgehandeld. De laarzen kon ik vrij snel ophalen in de winkel. Laarzen pasten precies en lopen goed. Service bij ophalen in de winkel, verliep vlot. Aardige medewerkers. In de winkel wordt ik ook altijd goed geholpen.

Personeel Plein 40 45 uitermate klantvriendelijk

Goed geholpen

Alles naar wens verlopen!

Prima service.

Vriendelijk personeel

Word goed geholpen

Superschnell!

Alles perfekt! (Gibt es die Website/ Er mails eigentlich auch auf Deutsch? Habe ich irgendwie nicht gefunden...)

Ik loop geweldig op mijn fijne schoenen

Ze vielen als een pantoffel

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl