Welke schoen ook goede pasvorm Ook fijn dat er keus is in maat 42

Snel goed en nooit problemen

Nooit issues altijd goed als ik schoenen of sneakers bestel - top.

Goed verpakt, alles kwam netjes onbeschadigd aan. Fijne schoenen, wel jammer dat ze niet een halve maat kleiner beschikbaar zijn, zoals wel op de originele site van Skechers.

Groot assortiment, goed prijs en snel geleverd!

Prima winkel.

Niet goed

Winkel in Uden. Op maandag jl. 2 verkoopsters in de winkel die alle2 ijna te "beroerd" waren om te helpen. Verders weinig klantvriendelijk om te vertellen dat max punten gespaard waren.... Schoenen gaan terug en besteld via internet zodat punten verzilverd konden worden

Loze spaarpunten

Qua vriendelijkheid en het snel verwerken van een bestelling moeten er twee sterren bij. Ik haal er twee vanaf voor de ergerlijke policy dat, als je 50 euro hebt gespaard, er max 25 per keer mag inleveren.

Goede levering en mooie schoenen passen goed

mijn ervaring met Nelson en de schoenen die ik kocht zeerprettig

ik hen nubuck schoenen gekocht van ecco bij Nelson , is dit is precies wat ik nodig heb , en het contact is helemaal okay , alleen wou ik dat de tekst wat groter is , omdat mijn ogen erg slecht zijn , of druk af in donker blauw dat geeft meer contrast en kan ik beter lezen !

Excellent !

Duidelijke info over de bezorging en de opvolging van de bestelling, Top !

geweldig

zie hier boven

Kom hier nooit meer

Heb 6weken geleden heren hubs gekocht kwam er achter dat met vochtig weer de schoen nat word onder in inlegzool ben naar de winkel geweest en werd me verteld dat er geen schade te zien is. Maar ze zijn wel vochtig en de textiel bladerde af ik wilde gewoon nieuwe schoenen dat kon hij me niet geven want er is geen schade i ben nog nooit zo behandeld ik kom er al 3jaar voor me winter schoenen en zomermaar ik kom er nu nooit meer slechte service

Mooie winkel met mooi assortiment. Behulpzame en vriendelijke verkoopsters.

Dure schoenen die in een maand kapot waren.

Ik wil mijn geld terug en of een nieuw paar. Ik ben wonend in het buitenland en mijn ouders komen begin januari pas naar ned.

zeer tevreden

2 maten kinderschoenen online besteld, beiden te klein, eenvoudig te retourneren in de winkel, daar de juiste maat meegenomen, alles werd direct afgehandeld en verrekend, top geregeld!

Slechte service bij kapotte schoen

Ik word doorverwezen naar de winkel en een reparatie Word maar voor €10 vergoed, kortom, slechte service!

Super vriendelijk personeel

Schoenen on line besteld, keurig op tijd geleverd In de winkel teruggebracht en direct een mail dat alles verwerkt was.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en een mooie pasvorm

Great sketchers on lower price

Fantastic to be able to buy the shoes I love with discount

fijne zaak ik kom er graag.

Mooie schoenen goeie kwaliteit en je wordt goed geholpen.

Leuke schoenen snel opgestuurd Makkelijke website dus voor uitstekend

Zowel via de webshop als winkels een goede ervaring

Mijn bestelling via de website ging mis er zat namelijk een verkeerde maat schoenen in de doos terwijl op de doos en factuur wel de goede maat op stond. Ik heb daarna bij een Nelson winkel in Drachten de schoenen kunnen omwisselen voor een goede maat. Ze waren erg vriendelijk en ik stond na 10 minuten weer buiten met de juiste maat van mijn schoenen

Winkel en online goed !

Prettig, eerlijk en duidelijk geholpen in winkel, online besteld. Prima ervaring.

Prachtige laarzen

Passen goed, comfortabel en mooi model

Top personeel in delft

Gewoon goed geholpen altyd!

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl