Gewoon prima
Ben goed en deskundig geholpen. Medewerksters erg vriendelijk en meedenkend. Top ! Ik kom hier zeker weer terug.
Jose
DRONTEN
Laden reviews...
3.412 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 23.974 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten prezen consequent vriendelijk personeel en een soepele service. Levering werd beschreven als snel en betrouwbaar, met behulpzame service zowel online als in de winkel. Het assortiment en de maten werden over het algemeen positief ontvangen, en de algehele ervaring was goed. Er werd af en toe melding gemaakt van voorraad- of beschikbaarheidsproblemen, maar die belemmerden de tevredenheid niet.
Jose
DRONTEN
Heel tevreden, vlotte levering.
Ineke van der Haven
Den Helder
deze winkel op de koperwiek is heel goed
Gijs
Capelle aan den IJssel
Schoenen niet op voorraad andere kleur gepast en daarna de volgende dag thuis bezorgd. Geweldig
Wil
Zevenhuizen Zh
Ik werd zeer goed geholpen in de winkel. De medewerker was vriendelijk en nam de tijd. Ze heeft mijn schoenen besteld voor mij. De volgende dag kon ik mijn schoenen in mijn maat ophalen in de winkel en dat ging super vlot.
Thomas
Haarlem
Met de laatste schoenen van Gabor ben ik ook weer zo blij. Al jaren koop ik mijn schoenen via Nelson online. Service uitstekend.
Helen
Santpoort
Medewerkster heeft me geholpen om ter plekke on.line een gewenste schoen te bestellen. De volgende dag al geleverd in de winkel ....top!
Liesbeth
Dordrecht
De website is makkelijk te bedienen en wanneer je online besteld, komt het pakket bijna altijd de volgende dag, op zijn hoogst binnen twee werkdagen.
Leilana
Zaandam
Precies de laarsjes die ik wilde kopen voor de herfst in de shop. Snel geleverd en precies zoals omschreven. Erg tevreden
Visser
Meierijstad
Goede site duidelijk, snelle levering
Pascal
Delft
Super goed geholpen
Wil
Huizen
Altijd tevreden met de kwaliteit van schoenen, en service is goed! Makkelijk gebruik van de site om te bestellen En personeel altijd behulpzaam en vriendelijk
Ilona
Amsterdam
Fijn winkel personeel in Oosterheem Zoetermeer.
Cees
Zoetermeer
Voor mij is de Mustang een echte must. Heb ze vroeger altijd gekocht. Kon ze jaren niet vinden, nu heb ik ze via u gevonden en gelijk besteld. Ben er zeer te vreden mee. Pasvorm en alles is goed.
Marlies
Beek
Excellent customer service.
Arunali
Dronten
De sloffen zien er stevig en warm uit! En dat is ook precies wilde. Tijdens gebruik moet dit dan nog blijken!
S.
Utrecht
had besteld en was niet mijn ding. Onmiddelijk terug gestuurd en geld weer op de rekening. Alles gewoon zoals het hoort zonder gedoe waarvoor dank
Ben
A.
De ene dag schoenen online besteld en betaald, omdat die niet op voorraad waren, de volgende middag kon ik ze passen en nog, vriendelijk geholpen door een medewerkster, in alle rust ook vergelijken en passen met een sneaker type dat wel voorradig was.
Henk
Capelle aan den IJssel
Deze schoenen al eerder gekocht. Ze zitten heerlijk en bij elke dag dragen ook in de zorg gaan ze 2 jaar mee.
Mireille
Heerhugowaard
zie boven
Henk
Bilthoven
Nogmaals, fijne winkels. Voelt vertrouwd. Zo’n Blokker en Vroom en Dreesman gevoel. Krijg ik.
Elisabeth Vittali
Amsterdam
Schoenen gepas in Enschede en daarna snel thuis geleverd in gem. Apeldoorn. Op de linker schoen in de winkel zat een kras in de suède. Deze konden zij er niet uithalen, vandaar de bestelling. De linker schoen die thuis werd geleverd had exact dezelfde kras. Die was er met een borstel snel uit te halen. Ben zeer tevreden met mijn prachtige schoenen van Van Lier.
Herold
Apeldoorn
Hele fijne ervaring in Haarlem Grote Houtstraat. Geweldig geholpen.
K
Haarlem
Duidelijke website, altijd snel bezorgd, geen klachten
Edwin
Den Haag
prima winkel
Johan
Spijkenisse
Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl.
Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires.
De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen.
Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl
Willem Brocadesdreef 1
2132 PV Hoofddorp