Prima service en fijn personeel

Weer rode laarsjes kunnen scoren. Ze zijn van Rieker en dus lekker soepel. Wel fijn naar een enkelbreuk. Ben er zeer blij mee.

Keurig

Ik heb mijn schoenen terug gestuurd en netjes terug gestort op mijn rekening.

Vriendelijke service en snelle behandeling klachten

De medewerkers van Zoetermeer zijn vriendelijk en behulpzaam.

Product besteld volgende dag geleverd. Dat is wat je wilt. Perfect.

Super schoenen

Blij met mijn panter print schoenen. Lopen lekker /mooie vorm en mijn eigen zooltjes passen er prima in

Prima geholpen

N.v.t.

Uitstekende service, goed meedenken!

Ik had online schoenen besteld die ik in de winkel ophaalde. Omdat ze een beetje krap voelden, bood de medewerkster aan een maat groter te bestellen, zodat ik die kan proberen, en desgewenst omruilen. Zo houd ik de keuze, en de korting! Verder ook goed advies over welke schoenen voldoen aan de adviezen van mijn podoloog. Topservice, en heel prettig.

Vriendelijk personeel en heel behulpzaam en mooie schoenen en betaalbaar!

Mooi , warm, comfortabel

Heerlijke kinderschoenen

De hoge sneakers van het eigen merk zijn favoriet bij ons kind. Er is veel keus bij Nelson, bestellen online gaat makkelijk en wordt zeer snel geleverd. Ook de service is Top, zowel online als in de winkel met deskundig personeel.

heel goed

niet tevreden

van één van mijn sloffen is waar elastiek zit een schuur in gekomen

Excellent

Very nice emplyees and very efficient

Super tevreden altijd goed geholpen in de winkel.en online net zo makkelijk.

Fijne schoen

Stap zeer makkelijk in

Schoenen zitten goed, is alleen niet echt voor de winter

Ben er blij mee

Ben blij met mijn zwarte laarzen

In de winkel besteld en de dag daarna thuis bezorgd, omdat ze mijn maat niet in de winkel hadden. Prima service en mooi op tijd geleverd.

Winkel goed, service telefoon slecht

Laarsen besteld in winkel Breda, zo goed als week later nog niet geleverd. 2x over gebeld, en dan moet ik geduld hebben, zeer slecht.

Perfect geholpen

Vriendelijk en hulpvaardige bediening

Goede uitleg over de verzorging voor mijn laarzen. Geen gepush om flesjes te kopen. Erg blij met mijn aankoop.

Goed geholpen met regelen van vervanging foute laarzen !

Hele goede hulp met hetreserveren Via de computer. En snelle levering

Daar kom je voor terug

Zeer vriendelijke verkoopster, die mijn retourzendingen in de winkel geregeld heeft en geholpen heeft met skechers voor mijn man. Zeer snel mijn geld teruggestort

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl