voor het eerst in Nelson in Groningen geweest. zeer positief. mooie winkel fijne mensen.
5 October 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 24.066 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten prezen consequent vriendelijk personeel en een soepele service. Levering werd beschreven als snel en betrouwbaar, met behulpzame service zowel online als in de winkel. Het assortiment en de maten werden over het algemeen positief ontvangen, en de algehele ervaring was goed. Er werd af en toe melding gemaakt van voorraad- of beschikbaarheidsproblemen, maar die belemmerden de tevredenheid niet.
5 October 2026
Ina
Beekbergen
Product voldeed aan alle eisen
Monique
Gravenzande
Zeer snelle levering
H.W
Zeist
Stefan
Herzogenrath
Zeer tevreden met werk wiize en levering
Iet
Vierpolders
De schoenen passen goed en lopen lekker
Frank
Nistelrode
Prima winkel en veel keus.
Henk
Oud-Beijerland
Elise
Katwijk
De schoen die ik leuk vond waren uitverkocht. Ik heb mijn email achtergelaten en toen er weer een paar op voorraad was (retour zending?) kreeg ik een mailtje. Ik heb ze besteld en ben er heel blij mee. Verzending ging prima.
Yvonne
Weert
Heerlijke schoenen
Ruud
Geldermalsen
Zie bovenstaande
L
Baambrugge
Was wrg druk toch snel geholpen ook toeb de maat niet aanwezig was goed geholpen met nabestellen en daarna sn3l in huis
Esmeralda
Oudorp
zeer goed!
H
Amsterdam
Duidelijk en overzichtelijke website, makkelijk en snel te bestellen en snel verzonden! Heel blij mee!
Stephanie
Oude Wetering
Prima service en vakkundig personeel. Mooie collectie schoenen
Sylvia
Veghel
Wat een prettige ervaring in deze schoenenwinkel. Vriendelijk en behulpzaam. We hadden schoenen besteld, maar ook daarbij alsnog advies en hulp.
Ingrid
Zoetermeer
Petra
Almere Buiten
Snelle levering !
Jean
As
2 paar schoenen online besteld, waarvan 1 paar niet beviel. Deze gemakkelijk retour gezonden en heel snel het geld retour ontvangen.
Sandra
Muiden
Goede service Goed geholpen Schoenen opgestuurd en ook de volgende dag in huis Top!
Ruud
Oss
Hele fijne Nelson winkel in Leidsche Rijn. De online bestelling was super snel aangekomen en bij het afhalen heel gezellig en lief geholpen, echt top!
Carolien
Ut
Goed verpakt een netjes
Monique
Schoonhoven
On time delivery. Good quality of product. Good customer service.
Marifi
Amsterdam
Netjes de volgende dag bezorgd
R.
Purmerend
Moest instap schoenen hebben dus gezocht op jullie site. Een paar instappers gekozen, en besteld. Had de schoenen de volgende dag reeds in huis. Stappen heel goed dus tevreden.
1 October 2026
Marja
Rotterdam
Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl.
Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires.
De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen.
Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl
Willem Brocadesdreef 1
2132 PV Hoofddorp