zeer tevreden

Heerlijke comfortabele loopschoen. Blij mee.

Netjes geregeld

Schoenen willen kopen in Noordwijk. Niet op voorraad . Winkeldame geholpen te traceren waar wel en inmiddels daar besteld en in N'hout afgehaald

Goede service,

Schoenen besteld (te klein) Andere besteld 2 paar, in de winkel laten bezorgen. Werd direct geholpen en afgehandeld. Vriendelijk personeel in Hellevoetsluis

Geweldig!

Betaalbare uitgebreide keuze snelle bezorging

Levering was snel en correct,website was duidelijk. Het merk van de schoenen kende ik al en wist dus al hoe ze zitten qua pasvorm.

Bestelling goed geregeld

Blij met de schoenen

Duidelijke website, snelle levering. Snelle afhandeling bij retourneren. Leuke schoenen

Hele goede service

Vriendelijk personeel

Uitstekend!

Vriendelijke en snel geholpen ondanks de drukte

Bestelling nog niet binnen.

Bestelling online gedaan en laten bezorgen in de winkel. Volgens DHL moet het pakket geleverd zijn, maar de winkel heeft (nog) niets ontvangen. Nu afwachten of de bestelling vandaag binnenkomt en anders geen idee.... hopelijk komt het pakket nog tevoorschijn. Jullie als winkel kunnen er niets aandoen als DHL het niet netjes levert, maar naar de klant toe mag wel vriendelijker gereageerd worden.

Prachtige, doeltreffende schoenen

Scetchers zitten en lopen goed!

Prima schoenen en levering

Prima zaak

Mijn schoenen zitten heerlijk

prima alles dik in orde top bedrijf voor mij

de schoenen de verzending en de prijzen zijn altijd top.bestel er best wel vaak ,vooral de aanbiedingen zijn zeer voordelig .

Prima schoenen,heel snel geleverd.

Ik had schoenen gekocht maar thuis voelde ik dat ze toch te krap zaten. Terug naar de winkel, daar hadden ze geen 1/2 maatje groter maar ze werden meteen besteld, de volgende dag kon ik ze ophalen TOP !!

Moest wachten op een medewerker

Er waren wat klanten aanwezig die wilde passen. Heel goed natuurlijk, maar ik werd een paar keer door medewerkers aangesproken dat ze "even" de klant ging helpen en dan bij ons(een andere wachtende dame en ik) zou komen. Daar hebben we even op moeten wachten. De passende klanten bleven komen en wij bleven wachten. Vond ik een min punt. Daarna prima te woord gestaan een geholpen.

uitstekende service en ontzettend vriendelijke bediening.

Bij thuiskomst met mijn nieuwe schoenen bleken die toch minder goed te passen dan ik dacht. Ik ging terug naar de winkel en vroeg of ik ze misschien kon omruilen of anders een tegoedbon krijgen. Zonder enige discussie kreeg ik mijn geld terug van een bijzonder vriendelijke verkoopster. Zeker een aanrader!

Prima levering

Prima levering

alles vlgs afspraak!

Netjes op tijd vlgs afapraak

Dat ik blij de winkel uit loop

Prettige winkel, vriendelijk personeel

Snelle levering en mooie slippers.

Bestelproces en levering top, ontvangst in winkel minder

Mijn bestelling ging ik ophalen in de winkel. De dame die mij hielp had er (die dag?) kennelijk niet zo'n zin in. Geen "goedemiddag", of iets in die geest maar "naam". Niet als een vraag "Wat is uw naam?", maar meer als een bevel. Vervolgens gooide ze letterlijk de doos op de balie, draaide zich om en liep weg. Onbeschoft. Geen "Alstublieft", "Wilt u misschien even passen?", "Fijne dag nog" of iets dergelijks. Ik mag hopen dat deze dame een slechte dag had. Mocht dat niet zo zijn, dan snap ik niet waarom zij voor haar beroep heeft gekozen. Het zou ook voor haar een stuk leuker zijn als zij iets meer plezier in haar werk zou lijken te hebben. Het bestelproces, de levering en de bestelde schoenen zelf zijn prima.

Geweldige service

Via de website wandelschoenen besteld die mij helaas niet goed zaten. In de winkel de schoenen retour gebracht en vriendelijk geholpen.Toen ik even later Klarna op de hoogte wilde stellen dat ik schoenen had geretourneerd was daar alles al bekend en de rekening al gecrediteerd.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl