Kom er graag

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Super, snel en netjes geleverd.

Makkelijk en snel te bestellen. En wordt snel en netjes geleverd.

Duidelijk, correct en snelle afhandeling

Ik had schoenen besteld in mijn eigen maat, maar deze vielen te groot uit. Ik heb een maat kleiner besteld en die was de volgende dag al binnen. De oude terug gestuurd (zonder kosten!) en dit was binnen een week afgehandeld, bij retourneren direct ook een mail ontvangen. En incl. Betaling terug op de rekening binnen een week. Zo zou het overal moeten zijn! Goed bezig!

Wordt er geweldig geholpen

Goede service. Goede kwaliteit

Prima geholpen

Ik werd goed geholpen. De schoen die ik wilde was alleen in showmodel waardoor er rek verschil in zat tussen links en rechts, ze heeft voor mij een nieuw paar besteld wat de volgende dag meteen thuis geleverd werd.

Snel geleverd en fijne schoenen

Besteld en binnen 1 dag waren mijn schoenen geleverd! Goede kwaliteit !

Prima website met vriendelijke klantenservice

Heb vorige week via de zeer toegankelijke website mijn vaste merk (Ecco) schoenen besteld en geleverd gekregen; toen het iets langer duurde dan aangegeven op de website heb ik via mail contact gehad met de klantenservice die mij zeer vriendelijk en snel geholpen heeft. De volgende dag had ik mijn super mooie en lekker zittende schoenen binnen - TOP !

Geweldig service

Goeie service en heel aardig personeel

zeer goede ervaring mee. Top

snelle leveringen en retour zendingen worden snel afgehandeld

Bestelling voldoet aan verwachting en altijd op tijd

Ruime sortering, goede kwaliteit en zending altijd op tijd

Bestelling volgende dag in huis ruim assortiment

Snelle levering, fijne schoenen

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen. Snel in huis en hele fijne sneakers

Aanschaf heren pantoffels in de winkel niet (meer) mogelijk

Kortgeleden in de winkel in Capelle ad IJssel geweest om heren pantoffels te kopen. Tot mijn verbazing geen heren pantoffel in de winkel aanwezig omdat volgens de verkoopster de collectie in de winkel is veranderd en hierdoor zijn de pantoffels verwijderd. Gek genoeg zijn de pantoffels voor de dames wel volop aanwezig. Wij werden verwezen naar de webshop en op mijn vraag moet ik dan gelijk betalen was de reactie: Ja. Met een vreemd gevoel de winkel verlaten. Na 1 dag toch via de website de pantoffels aangeschaft(omdat dit model mij prima bevalt) en vervolgens een dag later in dezelfde winkel opgehaald. Zeer omslachtig, weinig klantvriendelijk. PS: Bij het bestellen op de site staat trouwens aangegeven dat het wel op voorraad is in de winkel. Verzoek: Graag de mannen serieus nemen.

Goede service en snelle levering

Vandaag besteld,de volgende dag in huis

Je wordt goed geholpen

Ik koop al jaren mijn schoenen en sandalen bij Nelson je wordt. goed geholpen vriendelijke mensen die je helpen.

Goed en snel

Leuke schoenen. Voor elk wat wils. Snel en goed geleverd.

goede ervaring!

als je iets bestelt dan is het ook zoals afgesproken op tijd bezorgt Verder is bestellen bij Nelson super gemakkelijk prima!

snel en goed

Skechers sandalen 1 maatje kleiner dan de sneakers, passen goed.

Fijn personeel.

Nelson schoenenwinkel in het Winkelcentrum Woensel te Eindhoven heeft super fijn personeel. Aardig, geduldig, denken met je mee en zijn zeer kundig. Veel betere ervaring dan de winkel in het centrum.

Schoenen en medewerkers gewoon Top!

Hele vriendelijke medewerkers in Diemen. Volgens mij heet één van de dames Ria. Heel erg goed geholpen en wedges ( gekochte schoenen) zijn super!

Perfecte service

Filiaal Uithoorn, Zijdelwaardplein, heeft zeer vriendelijke verkoopsters voor wie niets te veel gevraagd is. Wij komen daar al jaren en zijn zeer tevreden over de ruime sortering en goede kwaliteit van de schoenen. Chapeau!

Snelle verzending!

Snelle verzending!

Goed geregeld

Snel en makkelijk

Goed product snel geleverd

Pantoffels besteld. Zitten prima en zijn conform beschrijving en dus verwachting. Snel geleverd.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl