Top kwaliteit

De door mij bestelde schoenen voldeden aan de kwaliteit en de kleur, vd website.

Hele goede service

In alle opzichten zeer goed. Prima ervaring

De laatste 5 jaar koop Ik steeds de sketcher speakers,in de winkel maar ook online,volgende dag al binnen,zeer goede service! Afz. Van Rooijen Oud ijzer & Metaalhandel

Snelle levering netjes verpakt

Snelle levering heerlijke schoenen

De schoenen werden snel geleverd en ik heb deze schoenen voor het eerst maar ze zitten heerlijk

Heerlijke pantoffels

Mooie pantoffels, goeie pasvorm, lekker warm aan mijn voeten.

Naar tevredenheid

Het paar in de winkel zag er uitgeleefd uit en de online bestelling was zo geplaatst door de winkel dame, ook de bestelling was er in 'no time'

Prima ervaring, goede kwaliteit en vlot geleverd

Prima ervaring

Klantvriendelijk

De verkoopster was vriendelijk en klant-gericht!

schoenen zijn veel te breed ik heb de indruk dat deze al gedragen zijn

schoenen zijn veel te breed ik heb de indruk dat deze al gedragen zijn

Betrouwbaar

Perfecte webwinkel, levert op tijd en retourzendingen worden correct afgehandeld.

Snelle bezorging en goede kwaliteit TOP

Goede service in de winkel en snelle levering aan huis.

In avond besteld en volgende dag al binnen. Schoenen goed van maat. Top

Goede service en klantvriendelijkheid groot

Gabor schoenen besteld en werden direct thuis geleverd. Moest ze nog wel passen omdat mijn maat jiet aanwezig was in de winkel. Na 1 dag bezorgd. Helaas pasten de schoenen niet en heb ze teruggeleverd in de winkel. Geld direct retour overgemaakt.

Matig

Ongemotiveerde verkoopster Veel keuze, maar niet op voorraad Zeker voor kinderschoenen niet aan te bevelen Als je kinderschoenen koopt verwacht je dat de voeten opgemeten worden, dat er keuze is en dat er gepast kan worden. Schoenen ongepast naar huisadres laten sturen davoor ga je niet naar de winkel. Een hele mooie winkel met een enorme keuze, Helaas nauwelijks voorraad. Een enthousiaste verkoopster zou ook leuk zijn.

Geweldig! Snelle levering

In de avond bestelde ik voor mijn dochter nieuwe schoenen en de volgende dag kwamen ze al binnen. Super snelle levering en prima verpakt.

Super snelle levering en mooie schoen

Vrijdag besteld en zaterdag al bezorgd. Kwaliteit en maatvoering zoals omschreven. Tevreden!

Vriendelijk en professioneel geholpen

Ik ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De pumps zijn uiteindelijk gratis thuisbezorgd.

Vriendelijk geholpen , mijn maat hadden ze niet op voorraad, in de winkel besteld , en de volgende dag al thuis geleverd

Goede sneakers, snel geleverd, en leuke aanbieding

Fantastische schoenen

Betrouwbaar

Snelle levering en de schoenen sluiten aan bij het beeld wat ik op de website had gezien.

Slecht

Kreeg de verkeerde kleur schoenen geleverd en na retour gestuurd ontving ik een standaard mailtje zonder ook maar 1 woord te reppen over de reden van mijn retour.

Prima geregeld en supervriendelijk!

Uiterst vriendelijk en prima geregeld !

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl