Laden reviews...
3.456 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen consequent vriendelijk personeel en een soepele service. Levering werd beschreven als snel en betrouwbaar, met behulpzame service zowel online als in de winkel. Het assortiment en de maten werden over het algemeen positief ontvangen, en de algehele ervaring was goed. Er werd af en toe melding gemaakt van voorraad- of beschikbaarheidsproblemen, maar die belemmerden de tevredenheid niet.
Snel keurig verpakt en mooie spullen
Teddy
Beverwijk
Ben zo blij met Nelson online,heb maat 35 of 36 ,is moeilijk om daar aan te komen ,bestel ze online passen ze niet dan breng ik ze naar de winkel en binnen 2 dagen krijg ik mijn geld terug gestort ,super echt waar.
Ria
Oosterhout
Het ging voorspoedig met de bestelling van mijn man de volgende dag had ik ze al gewoon klasse
Ylonda
Hoofddorp
Helaas moest ik de schoenen retour sturen, maar het proces van aankoop tot retour verliep snel en prettig.
Annemarie
Leiden
De bestelling verliep vlot ,ook de communicatie over de aflevering in de winkel.Echter..toen ik mijn schoenen wilde ophalen op maandag 10 aug.bleek de winkel voor bijna twee weken gesloten te zijn I.v.m. een verbouwing…ik kan de door mij op 7 aug.bestelde schoenen dus pas na 21 aug.ophalen…Dat had gecommuniceerd moeten worden..Dan had ik ze in een ander filiaal laten bezorgen. Ik heb betere ervaringen met Nelson..Desondanks…
Marijke
Den Haag
Ruime keuze en goede service
Marie Louise
Heemskerk
Mijn maat met de kleur die ik wilde was niet- in de winkel. Ik zei, ik bestel wel online. Medewerkster zei dit kunnen wij ook voor u doen. Zij ging gelijk online kijken er was nog 1 paar beschikbaar met mijn maat. Gelijk besteld. Erg blij.
Jacqueline
Rotterdam
Dezelfde schoenen besteld alleen in andere kleur dus helemaal tevreden.
Sybilla
Pernis
In de winkel super geholpen door personeel. Wcw Eindhoven. Helaas niet op voorraad, ze werden door hun besteld via groot scherm, kon goed meekijken en werd goed uitgelegd. Betalen aan de kassa en de volgende avond al in huis.
Jan
Eindhoven
Na bestelling op internet, volgende dag al binnen. Opgehaald in winkel Winterswijk en daar erg vriendelijk geholpen.
Irma
Winterswijk
Prima schoenen besteld en snel ontvangen. Helemaal top!
Jielis
Haastrecht
In de winkel werd ik leuk geholpen en konden mijn birkenstock slippers gelijk besteld worden heel fijn. Alleen sond er dat ze geleverd werden met DHL tussen 10 en 15 uur. Dat ging hem niet worden dat werd 6 uur in de avond. Dat vond ik wel vervelend zit je toch een hele dag thuis. Verder vond ik het een fijne winkel. Gr lenie
Lenie
Puttershoek
Na foute bestelling is het keurig opgelost.
Joke
Noordwijkerhout
Fijne winkels maar ook online uitstekend shoppen, ruilen gaat soepel, ik ben een tevreden klant
Cathy
Papendrecht
Schoenen besteld en de volgende dag geleverd. Echt supersnel
Odette
Enschede
Fijn geholpen en indien maat niet op voorraad in de winkel worden ze online besteld en thuisbezorgd. Super service!
C.
Spijkenisse
Snel levering, omschrijving product uitstekend
Bruce
Hilversum
Goede levering en retourverwerking. Had van de twee keuzes 1 retour gestuurd. Dat ging makkelijk via DHL pakketdienst.
12 August 2026
Maria
Amsterdam
Ik had 2 maten besteld en de retour is ook snel afgewikkeld
12 August 2026
Sandra
Made
Mevrouw heeft nu mijn terug gebrachte schoenen omgeruild voor een maat groter en die krijg ik morgen thuis, klasse
Willy
koedijk
Fijn dat je een alert in kan stellen voor schoenen die je graag wil hebben die niet voorradig zijn.
Lesley
Den Haag
Voldeed compleet aan de verwachtingen had graag nog 1 paar besteld voor die prijs
Sylvester
AMSTERDAM
de sandalen waren te groot,, geen probleem direct geld terug ',toppy
J a
bosschenhoofd
Snelle levering in de winkel. Aardige personeel en je wordt goed geholpen
C
Amsterdam
Netjes en snel bezorgd
Suus
Niet
Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl.
Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires.
De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen.
Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl
Willem Brocadesdreef 1
2132 PV Hoofddorp