prima webwinkel

Schoenen in de verkeerde maat besteld. Twee dagen later een goede maat besteld en snel ontvangen. De retourzending liep vlot en ik had heel snel mijn geld terug.

Snelle en nette verzending

behulpzaam en vriendelijk

Ik houd niet van verplichte velden maar wilde de 5 sterren wel kunnen versturen

Zie commentaar

Heerlijke goedpassende schoenen ,lopen ook goed

Zeer goede ervaring.

Werd uitstekend geholpen door het personeel, en kreeg goede adviezen. De bestelling was aangekomen bij de winkel op de dag dat het was afgesproken. Ben zeer tevreden.

Goede service en snel

Goede behandeling

Mijn vraag goed behandeld en geholpen met zoeken naar goede schoen en maat

Snel geleverd maar de schoenen lopen niet echt lekker nog, misschien kwestie van inlopen alhoewel ik dat met instappers eigenlijk nooit hoef te doen. Time will tell komt goed

vriendelijke verkoopsters

Je wordt heel goed en vriendelijk geholpen . Zij hebben en nemen tijd voor jou.

dd

Schoenen passen perfect. Snelle levering.

Bestellingen kwam vlot

Bestellingen kwam snel aan in winkel. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

gewoon goed

goed en vlot bezorgd

Meteen geholpen

goede ervaring

Mooi mooi mooi

Goed echt waar

Met veel geduld en advies geholpen.

Tijdens vakantie in een filiaal in baarn met net zo'n hulpvaardig en adviseren als in purmerend.

Alles goed geregeld bij Nelson Schoenen

Ik had schoenen via de website besteld en laten bezorgen in de winkel. Is snel geregeld. De schoenen waren, helaas, niet goed, maar ik had, binnen 2 dagen, mijn geld terug op mijn rekening. TOP !!!

Positief

In de winkel was mijn maat niet meer leverbaar, snel bezorgservice was heel fijn. De assistentie in de winkel was zeer helpend

Jammer dat er geen tussenmaten zijn. Heb 37,5. 38 was veel te groot en 37 te klein. Heb eerder bij jullie besteld. Ben zeer tevreden over de service.

topfirma

perfect, zal altijd eerste keuze zijn

Goed geholpen

Advies gekregen om een maat kleiner te nemen en dat heeft goed uitgepakt.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Prettig

Prettig

Super snel

Nette bediening en zeer behulpzaam

Helaas paste de slippers niet door mijn lastige voeten. Maar retourneren in Woerden ging perfect. Meteen je geld terug!

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl