Laden reviews...
3.451 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen consequent vriendelijk personeel en een soepele service. Levering werd beschreven als snel en betrouwbaar, met behulpzame service zowel online als in de winkel. Het assortiment en de maten werden over het algemeen positief ontvangen, en de algehele ervaring was goed. Er werd af en toe melding gemaakt van voorraad- of beschikbaarheidsproblemen, maar die belemmerden de tevredenheid niet.
Hartelijk Bedankt Jijullie sind SUPER
Mihael
Amsterdam
De verkoopster adviseerde de sandalen van Ecco een maat groter te nemen. Omdat zij deze niet had heeft zij het de andere dag laten thuis bezorgen. Deze zitten goed.
E.J. Keus-Pex
Delft
Wederom mijn Rhodesloffen bij Nelson besteld. Vandaag besteld en morgen in huis.
F J
Rotterdam
Goede communicatie tijdens bestellen en aankomst bestelling. In de winkel opgehaald. Heel vriendelijk personeel
Joke
Roosendaal
Plezierige en deskundige bediening.
Robert
Sassenheim
Artikel online besteld, afhalen in de winkel de dag erna. In de winkel werd ik snel en vriendelijk geholpen
Anna
Almere
Meestal ga ik naar de winkel, waar ook altijd een ruime keuze is, en daar wordt ik altijd prima geholpen. Door een kortingsactie heb ik een keer iets online besteld en ook dat ging heel simpel. Omdat ik vlakbij een winkel woon, werden de schoenen in mijn geval in de winkel afgeleverd, zodat ik ze gelijk kon passen en eventueel kon retourneren.
Jolanda
Pijnacker
Eenvoudig te bestellen, op tijd en correct geleverd.
Ann
Weerde
Online schoenen besteld ivm grote maat. Laten bezorgen je de winkel. Daar gepast.Fijn geholpen.
J.W.M.
Nieuw-Vennep
Goede producten en snelle levering.
Nelleke
Roosendaal
Joke
Almelo
Beste medewerkers, Ik wordt vaak redelijk geholpen , maar nu heb ik schoenen besteld en ga er vanuit dat de schoenen er in een week zijn ,vervolgens ga ik de schoenen halen op de vestiging Leyweg waarbij ze heb gekocht en tot mijn verbazing zijn ze aan het verbouwen ik wilde de schoenen afgelopen zaterdag aantrekken voor een feestje. Wanneer op de hoogte zou zijn van de verbouwing had ik de schoenen thuis laten bezorgen. Nelly aliar
Nelly
Den haag
Ik had een pakketje teruggebracht in de winkel, ging vlekkeloos. Daarna had ik ze nog een berichtje gestuurd via de app, omdat de korting gehalveerd was vanwege de retourning maar ook dat was heel makkelijk opgelost en snelle reacties! In de winkel kijken ze altijd echt met je mee en geven ze goed advies. Nelson is top!!
T
Eindhoven
Fijne winkel/ondernemer. Heb al redelijk vaak wat besteld en wat ik ook neem is altijd goed, makkelijk terug sturen zonder veel poeha is goed geregeld.
Inge
Zutphen
Had een vraag/klacht en deze is zeer snel beantwoord en opgelost
Desiree
Noordwijkerhout
Australian sneakers in mijn maat besteld. Passen perfect. Keurig bezorgd.
Hans
Atnhem
Snel geleverd, goed verpakt. Beter kan niet.
R
Burgum
Zoals omschreven, een zaak waar je steeds terug komt
Christie
Heemstede
Wel te weinig maat 46 op voorraad in de winkel.
Marleon
Oisterwijk
Vlotte levering en heldere communicatie
Loes
Drachten
Goede kwaliteit en snelle levering
Ben
Ede
De sandalen die wij besteld hebben zijn goed aangekomen en zitten perfect
Ida
zie onderwerp
14 August 2026
Liesbeth
Enschede
zo besteld, snel gekregen!
14 August 2026
M.Mooiman
‘s-Gravenzande
Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl.
Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires.
De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen.
Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl
Willem Brocadesdreef 1
2132 PV Hoofddorp