Voetjes opmeten met kleindochter Zo lief en geduldig

Snelle service en goed terugkoppeling over de bestelling

Mijn eerste aankoop bij Nelson

Mooi op tijd geleverd en een groot assortiment om te kiezen, Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste,

Snelle levering prima

Snel en op tijd geleverd

Besteld , opgehaald , prima in orde

Alles is prima en snel verzonden Kan niet beter!!!

Heel klantvriendelijk

Ik heb met Valentijn korting een paar loafers besteld. Ze waren de volgende dag al binnen. Helaas bleken ze te groot. Ik heb ze dus geretourneerd en opnieuw besteld in een maatje kleiner. Via de klantenservice kreeg ik gelijk het verschil in prijs terugbetaald. De korting was inmiddels verlopen. Dat vind ik echt een hele goeie service. Alles was binnen vier dagen geregeld. Super!

Zeer goede service

Snelle levering, en terugbrengen in Nelson filiaal Alkmaar de Mare, heel goed. Eld teruggekregen en dat stond al gelijk op mijn rekening. Top.

Fijne ervaring

Wij waren in Hoofddorp en zijn daar heel vriendelijk geholpen. Werden geattendeerd op de klantenkaart met korting. En schoenen werden in de juiste maat besteld en thuis bezorgd.

Snel bezorgd en in goede staat.

Product zoals omschreven, maar ik moet er wel erg aan wennen. Ze zijn sowieso wel veels te duur. Ze zitten wel redelijk lekker, maar krijg toch snel koude voeten, maar dat ben ik gewend. Alleen er lang op staan, zonder veel te bewegen is vooralsnog, erg onprettig.

Alles is heel gemakkelijk met bestellen

Fijne schoenen ,goede service

Schoenen besteld online maar waren te groot. Daarna naar de winkel gegaan en omgerolen. Super fijn. Geholpen

Door een ongeluk waarbij ik mijn arm niet kon gebruiken kwam ik bij Nelsson terecht voor schoenen die probleemloos aangedaan konden worden.Ik werd uitgebreid voorgelicht en koos twee paar schoenen, die ik nog veel draag.Mijn man zocht stevige schoen na een heupoperatie.Ook hij ging met twee paar naar huis.Ik heb nu weer een paar valentijnschoenen besteld en die had ik de volgende dag in huis.Ik zweer sindsdien bij Nelson

Goede pasvorm

Zowel schoenen als pantoffels zitten heel erg lekker. Ook goed voor hielspoor.

Uitstekende service

Ruilen in de winkel is fijn als je online besteld hebt. Je krijgt je geld terug.

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Gewoon weg Supper vriendelijk en correct

Eerst via mail vragen gesteld perfect en snel afgehandeld daarna mijn bestelling geplaatst ook netjes en op de tijd geleverd wel dubbel maar onze fout hadden 2x aangeduid nu afwachten of ze in de winkel ( Maastricht) ook zo een Supper service leveren voor de retourzending zoals de bestelling is verlopen. Nochmaals dankjewel voor de goede service. Loomans Petra

Prima verzorgd snel

Had zelf een foutje gemaakt met de vallentijn korting maar door even te bellen met een heel vriendelijk meisje kreeg ik het keurig terug gestort dus heel blij en ook met de schoenen dus Bedankt met vriendelijk groet.

Bestelde schoenen paste niet keurig afgewikkeld door Nelson

Leuk geholpen

Netjes optijd bezorgd.

Ruime keuze .

Wordt netjes geholpen en krijg goed advies.

Snelle en goede service

Snelle bezorging, snel reageren, fijne service, product is zoals beschreven.

Prima geholpen

Goede service, vooral als iets misgaat met DHL

Ik had sandalen besteld in de winkel en verzocht ze naar de winkel te sturen opdat ik ze kon passen. Maar DHL sturde alle gegevens naar mijn e-mail adres alsof ik Nelson was. Uiteindelijk belanden de sandalen in een Hema pakket automaat en zou ik ze zelf kunnen ophalen. Ik belde de winkel en de medewerker haalde ze op bij HEMA, zodat ik ze in de winkel kon passen en ophalen. Ze zitten prima. Misschien is het een nadeel bij zo'n bestelling dat mijn email adres in de bestelcomputer geladen wordt en dat DHL dat kan zien en gebruiken. Dit adres is bedoeld voor communicatie tussen Nelson en mij. Misschien kan dit verbetert worden. Ik heb het zelfde probleempje wel eens een jaar eerder gehad, dat ik alle communicatie tussen DHL en de winkel op mijn ipad kon volgen.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl