Laden reviews...
3.452 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen consequent vriendelijk personeel en een soepele service. Levering werd beschreven als snel en betrouwbaar, met behulpzame service zowel online als in de winkel. Het assortiment en de maten werden over het algemeen positief ontvangen, en de algehele ervaring was goed. Er werd af en toe melding gemaakt van voorraad- of beschikbaarheidsproblemen, maar die belemmerden de tevredenheid niet.
Prima ervaring met het bestellen Andere dag keurig thuis Schoen van goede kwaliteit
Louisa
Hengelo
Ik ben al jaren fan van Nelson.Mijn laatse ervaring, was ook weer goed. Had Crocs slippers gekocht in de winkel, wilde eigenlijk taupe kleirige, helaas uitverkocht in mijn maat, dus zwarte gekocht. Hmmm, de kleur settelde niet bij mij op weg naar een andere winkel. Opeens, dacht ik, ga eens kijken online, en ja hoor Nelson had ze online nog in voorraad. Dus terug naar de winkel, daar werd mij aangeboden om het zwarte paar terug te nemen en de taupe kleurige te bestellen. Ik kon ze de volgende dag gelijk ophalen. Hulde aan de medewerkster in de Nelsonwinkel in Wassenaar.
Agnita
Schijndel
Supersnelle levering! Mooie kwaliteit schoenen!
Anouk
Julianadorp
Iets te weinig informatie over de levering. Heb tracking systeem moeten gebruiken en de schoenen lagen al 3 dagen in mijn brievenbus.
Veerle
België
Mannelijk personeelslid is erg vriendelijk en denkt met je mee. Helemaal tevreden met mijn 2 paar nieuwe schoenen!
Frits
Nuenen
Goed en netjes verpakt.
Betty
Nieuwerkerk
Leuke schoenen. Genoeg keuze en voorraad. Snel geleverd. Makkelijk retour in de winkel, met terugpinnen.
Esther
Amersfoort
Beste nelson heerlyk vandaag besteld morgen in huis perfect
Karen
Breda
Lida
Hoorn
Levering gaat snel en wil je iets , wat mogelijk nog komt, dan krijg je keurig bericht dat het helaas niet meer komt!!
G.H.
Zoetermeer
Hartelijk Bedankt Jijullie sind SUPER
Mihael
Amsterdam
De verkoopster adviseerde de sandalen van Ecco een maat groter te nemen. Omdat zij deze niet had heeft zij het de andere dag laten thuis bezorgen. Deze zitten goed.
E.J. Keus-Pex
Delft
Wederom mijn Rhodesloffen bij Nelson besteld. Vandaag besteld en morgen in huis.
F J
Rotterdam
Goede communicatie tijdens bestellen en aankomst bestelling. In de winkel opgehaald. Heel vriendelijk personeel
Joke
Roosendaal
Plezierige en deskundige bediening.
Robert
Sassenheim
Artikel online besteld, afhalen in de winkel de dag erna. In de winkel werd ik snel en vriendelijk geholpen
Anna
Almere
Meestal ga ik naar de winkel, waar ook altijd een ruime keuze is, en daar wordt ik altijd prima geholpen. Door een kortingsactie heb ik een keer iets online besteld en ook dat ging heel simpel. Omdat ik vlakbij een winkel woon, werden de schoenen in mijn geval in de winkel afgeleverd, zodat ik ze gelijk kon passen en eventueel kon retourneren.
Jolanda
Pijnacker
Eenvoudig te bestellen, op tijd en correct geleverd.
Ann
Weerde
Online schoenen besteld ivm grote maat. Laten bezorgen je de winkel. Daar gepast.Fijn geholpen.
J.W.M.
Nieuw-Vennep
Goede producten en snelle levering.
Nelleke
Roosendaal
Joke
Almelo
Beste medewerkers, Ik wordt vaak redelijk geholpen , maar nu heb ik schoenen besteld en ga er vanuit dat de schoenen er in een week zijn ,vervolgens ga ik de schoenen halen op de vestiging Leyweg waarbij ze heb gekocht en tot mijn verbazing zijn ze aan het verbouwen ik wilde de schoenen afgelopen zaterdag aantrekken voor een feestje. Wanneer op de hoogte zou zijn van de verbouwing had ik de schoenen thuis laten bezorgen. Nelly aliar
Nelly
Den haag
Ik had een pakketje teruggebracht in de winkel, ging vlekkeloos. Daarna had ik ze nog een berichtje gestuurd via de app, omdat de korting gehalveerd was vanwege de retourning maar ook dat was heel makkelijk opgelost en snelle reacties! In de winkel kijken ze altijd echt met je mee en geven ze goed advies. Nelson is top!!
T
Eindhoven
Fijne winkel/ondernemer. Heb al redelijk vaak wat besteld en wat ik ook neem is altijd goed, makkelijk terug sturen zonder veel poeha is goed geregeld.
Inge
Zutphen
Had een vraag/klacht en deze is zeer snel beantwoord en opgelost
Desiree
Noordwijkerhout
Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl.
Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires.
De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen.
Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl
Willem Brocadesdreef 1
2132 PV Hoofddorp