Laden reviews...
3.511 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen consequent vriendelijk personeel en een soepele service. Levering werd beschreven als snel en betrouwbaar, met behulpzame service zowel online als in de winkel. Het assortiment en de maten werden over het algemeen positief ontvangen, en de algehele ervaring was goed. Er werd af en toe melding gemaakt van voorraad- of beschikbaarheidsproblemen, maar die belemmerden de tevredenheid niet.
We zijn super goed, vriendelijk en professioneel geholpen. Maar er is 1 ding. Toen ik de schoenen kwam ophalen, werd er niet naar mijn bon gevraagd of op een andere wijze gecontroleerd dat ik ben wie ik ben. Ik hoefde alleen maar mijn achternaam te noemen. Maar dat had ook een ander kunnen doen die mij die schoenen heeft horen bestellen.
Emma
Wijk bij duurstede
Evelien
Groningen
Mijn ervaring in één zin: Teleurstellende service door onduidelijke informatie en een onvriendelijke houding. Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: Ik kocht schoenen en betaalde deels met stadspas en deels met pin. Een medewerker gaf aan dat bij retourneren niet het volledige bedrag terugbetaald kon worden. Bij het terugbrengen werd ik door de manager onvriendelijk behandeld en kreeg ik een andere indruk van de regels. Jammer dat de communicatie en service niet klantvriendelijk waren. Een Engelse medewerker heeft mij daarna heel goed en klantvriendelijk geholpen. Haar geef ik 5 sterren.
Sharita
Amsterdam
Snelle service en goede kwaliteit
Bianca
Maastricht
Lekkere sandalen voor van binnen naar buiten gaan.
Truus
Bergen
Een paar dsgen na mijn bestelling waren mijn boots 20% goedkoper. Hier kon niets aan worden gedaan volgens klantenservice , alleen als ik retour stuurde en de bestelling opnieuw plaatste. De meeste bedrijven geven geld retour of waardebon, Nelson dus niet jammer genoeg. Ik vond de mail die ik hier over terug kreeg ook zeer standaard en kil.
Bea
Franeker
Beste Bea,
Het spijt ons dat onze eerdere reactie standaard en kil op je is overgekomen. Dat is niet de manier waarop we met onze klanten willen communiceren. We nemen je feedback hierover mee.
Winkel is fijn, personeel vriendelijk en staan je goed te woord Online ook heel makkelijk om te shoppen
Patricia
Zuidplas
Snelle levering, makkelijke website.
Tineke
Velp Gld
Deze verkoopster is al jaren het vertrouwde gezicht van deze winkel in Doetinchem. Altijd behulpzaam en vriendelijk. Bestelling i.v.m. ing punten korting on line gedaan en bestelling in winkel opgehaald. Spijtig dat ing punten niet bij winkel aankoop ingezet kunnen worden. Echter zelfs dan nog een lach op haar gezicht en behulpzaam
Moon
Doetinchem
Top Snel in huis
Birte
Purmerend
Snelle levering. Fijne schoenen
Ellen
Eindhoven
Alles is prima verlopen naar tevredenheid
Angelique
Horst
De bestelling was snel in huis. Precies zoals op het plaatje. Dus tevreden.
J.T.
Krommenie
Snelle levering. Mooie duidelijke uitgebreide website. Product werd keurig verpakt geleverd met extra informatie voor onderhoud product. ( Schoenen) Zeer tevreden
Yvonne
Tiel
Precies zo ik zeg, goede service.
Tineke
Westerhoven
De juiste levering, snel in huis, kon niet beter
Mirella
Friesland
Goede service, problemen worden snel opgelost en daarbij is het er gezellig .
Marja
Zevenhuizen ZH
Bestelling binnen een dag geleverd, helaas pasten deze schoenen niet. Na retourzending weer binnen een dag mijn geld terug gestort gekregen. Top! Ecco rugged track maat 39 heeft een veel smallere leest als de gewone ecco track 25.
Stip
Boxmeer
İk ben zeer tevreden met Nelson
G
Rotterdam
De rimmen van mijn linkersandaal waren veel te los hoeveel ik had verwacht dat ze misschien veel te strak zouden zitten (ik heb brede voeten). Dus of het kwam door een fabricagefout of de sandalen waren al gedragen door iemand anders met nog bredere voeten. Ik heb de sandalen geretourneerd.
Irene
Den Haag
Beste Irene,
Vervelend om te lezen, dat is niet de kwaliteit die wij willen leveren.
Excuses voor het ongemak!
Leuke verkopers, zeggen als iets niet staat, bekwaam top winkel in de Loper Vlaardingen.
M.E.
Vlaardingen
Vriendelijk personeel, mooie winkel. Slippers waren niet op voorraad maar werden snel geleverd.
Peter
Sassenheim
Goede verkopers Goed advies Goede schoenen Veel keuze Leuke winkel Goede prijs/kwaliteit verhouding
Stefan
Haelen
Nvt
Anne marie
Drunen
In de winkel word ik altijd vriendelijk en zeer netjes geholpen. Online verloopt de bestelling altijd zeer soepel. Wat ze beloven op de site wordt ook waar gemaakt.
Astrid
Breda
Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl.
Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires.
De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen.
Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl
Willem Brocadesdreef 1
2132 PV Hoofddorp