Helemaal top!

Leuke schoenen in de winkel gezien maar het was slecht weer en ik had geen zin om te passen. Dus foto gemaakt en bij thuiskomst besteld. Toen het pakket kwam was ik helemaal blij en de Skechers zitten fantastisch!

Fijne winkel en fijne service

Altijd snel geleverd, leuk assortiment en als de pakketdienst fouten maakt, lost Nelson het fantastisch op. Heel blij mee.

Schitterend

Hartelijk onthaal in het Nederlands en niet in het Engels. Heel behulpzaam en vriendelijk personeel en toch niet opdringerig. Toen de sneakers die ik wou kopen niet meer beschikbaar waren in mijn maat werden ze onmiddelijk besteld en 2 dagen later in België geleverd! Waarvoor dank!

Mooie stappers

Verrassent mooie paar schoenen.

netjes verpakt ruim op tijd afgeleverd

prima werk

Slechte eerste ervaring

Ik ben op zoek naar nieuwe pantoffels. Eerste op de website gekeken en zag dat mijn merk door Nelson wordt verkocht. Op naar de winkel, maar helaas moest ik toch via de website bestellen. Dus thuis achter de pc uitgezocht en de pantoffels gevonden en besteld. De bestelling kwam natuurlijk een dag later dan aangegeven. Maar goed. Doos geopend en de pantoffels zagen er anders uit dan op de foto en daarnaast was de binnenzool ook nog los. Al met al een slechte ervaring met deze webwinkel, dus eenmaal en niet meer!

Kwaliteitsschoenen in een winkel met weinig gastgericht personeel.

Mannelijk en vrouwelijk personeel. Groeten niet verwelkomend in een bijna lege winkel. Praten over hun eigen sociale gebeurtenissen waar de klant bij is met elkaar. Praten bijna in sms taal, geen volledige zinnen. Geen meneer of mevrouw of u. Het is dat ik bepaalde schoenen nodig had en de Nelson in Middenwaard is dichtbij, maar ik breng liever mijn geld naar een andere winkel. Ik voelde mij niet echt welkom en ik ben zeker geen zeur of negatief persoon. Het leek of een andere maat schoenen halen en gegevens invoeren een opgave was ipv vriendelijk werkzaamheden. uitvoeren. Dit was de 2e keer in deze winkel met dit specifieke personeel. Ze raakten met zijn tweeën het overzicht kwijt toen er plots 4 mensen tegelijk de winkel in kwamen. Er werd wel een 3e personeelslid bijgehaald. Voor mij de laatste keer. Advies: Werk mensen in en bij met een communicatief, servicegericht script en oefen in rollenspellen. Bij de kassa en zelfscan bij bijvoorbeeld de Hema en Lidl en Etos word je vriendelijker en professioneler geholpen. Je voelt je daar welkom en gezien.

Een uitstekende service.

Ik ben uitstekend geadviseerd. Mijn maat werd besteld en de volgende dag thuis afgeleverd. In geval dat deze niet paste mocht ik de schoenen terug brengen in de winkel.

Alsof je het in een fysieke winkel koopt

Hele goede service en denken met je mee. Met retourneren of omruilen wordt niet moeilijk om gedaan. Ook top dat je in de winkel jan omruilen als de kleur niet bevalt of de maat niet goed is.

Goede service. Snelle levering

Goede service. Snelle levering

Goede snelle service.

Snelle service bij het inleveren en bestellen van een maatje grotere sneakers.

Klant is koning

Vriendelijk geholpen.

Product is zoals omschreven en conform afspraak tijdig bezorgd.

Op tijd, zoals beloofd

Zie boven

Alles top

Prima kwaliteit en service!

Zeer goed en de volgende dag al thuis., top.

Wat een top ervaring

ik werd geholpen door een hele fijne medewerker genaamd Max!

Goede kwaliteit en snel bezorgen

Mooi en comfortabel

Eindelijk weer een schoen die goed zit en lekker loopt..dempende zool..goede pasform..heel fijn om weer goed te kunnen lopen.

Super!!

Mijn keuze was in de winkel niet aanwezig, de jongedame die er werkzaam is liet me zien hoe simpel het bestellen on line gaat. Bezorging via DHL ging fout, maar dat lag bij DHL,

Waardeloos

Ontving twee verschillende maten 38 --39. loopt een beetje waardeloos. Dus alles retour.

Vak bekwaam behandeld

Een goede en snelle service

Snel bezorgd, schoenen helemaal.naar verwachting

Zie boven

Uitstekend!

Altijd netjes op tijd geleverd, keurig verpakt Ook met retourneren, geen probleem!

Vriendelijk personeel, vandaag besteld, morgen in huis!

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl