Laden reviews...
3.462 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen consequent vriendelijk personeel en een soepele service. Levering werd beschreven als snel en betrouwbaar, met behulpzame service zowel online als in de winkel. Het assortiment en de maten werden over het algemeen positief ontvangen, en de algehele ervaring was goed. Er werd af en toe melding gemaakt van voorraad- of beschikbaarheidsproblemen, maar die belemmerden de tevredenheid niet.
bij Nelson zijn de schoenen altijd perfect, zitten ook fijn en heel goed
P.E
Rotterdam
Schoenen waren niet op voorraad. Deze zijn besteld en de volgende dag al aanwezig.
Ankie
Delft
Snel en goed geholpen
Carina
Uitgeest
Koop of bestel bij Nelson mijn sketchers en voor mijn dochter Buffalo schoenen. Goede kwaliteit schoenen. Vlotte bezorging.
Melanie
Katwijk
Fijne website en veel keus aan schoenen. Snelle levering.
Irene
Rotterdam
Snel bezorgd via DHL
Arja
Den haag
Mijn New Balance rechterschoen kreeg na een paar dagen dragen een gat bij de teen. Terug gegaan naar de winkel. Daar werd vastgesteld dat het een fabricagefout was. Meteen een nieuw paar voor mij besteld die de volgende dag werden afgeleverd. Geweldige service!
J
Haarlem
De Reef besteld maar niet echt de kwaliteit die ik van hun gewend ben
Beveelt niet aan
Rianne
Helvoirt
Werd heel correct en vlot geholpen door een jonge man in een filiaal in Wassenaar.
FamV
Wassenaar
Alles is perfect gegaan,zou weer daar bestellen
Ali
Dordrecht
Online sandalen besteld die te klein waren. Kon ze heel gemakkelijk in de winkel retourneren. Gelukkig hadden ze in de winkel een maatje groter. De medewerkster was heel vriendelijk en behulpzaam
Mirjam
Delft
Fijne winkel zowel online als fysiek
Fred
Voorne aan zee
Ik bestelde ivm een ziekenhuisopname slipin Skechers voor mijn man en die werden gelijk de volgende dag bezorgd. Geen smoesjes, gewoon doen wat je belooft. Daar was ik dus hartstikke blij mee
Yvonne
Den Haag
. . . met slippers die ik nergens anders kon vinden.
Nick
Groningen
Goeie maar ook snelle service goeie betaalbare prijs en super goeie slipper
Ilona
Kerkrade
Prima ervaring met het bestellen Andere dag keurig thuis Schoen van goede kwaliteit
Louisa
Hengelo
Ik ben al jaren fan van Nelson.Mijn laatse ervaring, was ook weer goed. Had Crocs slippers gekocht in de winkel, wilde eigenlijk taupe kleirige, helaas uitverkocht in mijn maat, dus zwarte gekocht. Hmmm, de kleur settelde niet bij mij op weg naar een andere winkel. Opeens, dacht ik, ga eens kijken online, en ja hoor Nelson had ze online nog in voorraad. Dus terug naar de winkel, daar werd mij aangeboden om het zwarte paar terug te nemen en de taupe kleurige te bestellen. Ik kon ze de volgende dag gelijk ophalen. Hulde aan de medewerkster in de Nelsonwinkel in Wassenaar.
Agnita
Schijndel
Supersnelle levering! Mooie kwaliteit schoenen!
Anouk
Julianadorp
Iets te weinig informatie over de levering. Heb tracking systeem moeten gebruiken en de schoenen lagen al 3 dagen in mijn brievenbus.
Veerle
België
Mannelijk personeelslid is erg vriendelijk en denkt met je mee. Helemaal tevreden met mijn 2 paar nieuwe schoenen!
Frits
Nuenen
Goed en netjes verpakt.
Betty
Nieuwerkerk
Leuke schoenen. Genoeg keuze en voorraad. Snel geleverd. Makkelijk retour in de winkel, met terugpinnen.
Esther
Amersfoort
Beste nelson heerlyk vandaag besteld morgen in huis perfect
Karen
Breda
Lida
Hoorn
Levering gaat snel en wil je iets , wat mogelijk nog komt, dan krijg je keurig bericht dat het helaas niet meer komt!!
G.H.
Zoetermeer
Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl.
Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires.
De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen.
Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl
Willem Brocadesdreef 1
2132 PV Hoofddorp