Laden reviews...
3.459 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen consequent vriendelijk personeel en een soepele service. Levering werd beschreven als snel en betrouwbaar, met behulpzame service zowel online als in de winkel. Het assortiment en de maten werden over het algemeen positief ontvangen, en de algehele ervaring was goed. Er werd af en toe melding gemaakt van voorraad- of beschikbaarheidsproblemen, maar die belemmerden de tevredenheid niet.
Heel breed aanbod aan herenschoenen om uit te kiezen. Gratis verzending en als ze niet passen of tegenvallen gratis retourneren.
Paul
Almere-Poort
Ruimte sortering van mooie schoenen en laarzen.
Marijke
Hoeven NB
Goede site
Monique
Eindhoven
Goed service, klantvriendelijk
E
Arnhem
Geweldig geholpen in de winkel op de Hesseplaats
Nelleke
Rotterdam
Ik had online schoenen besteld en die naar het filiaal laten sturen. Ik kreeg een berichtje dat ze binnen waren. Maar toen ik ze ging passen in de winkel was het niet goed. De sandalen zaten veel te ruim om mijn voeten. Dus mocht ik de bestelling ongedaan maken en kreeg ik mijn geld via de pas weer terug. Het stond al meteen gereserveerd en de volgende dag op mijn rekening. Heel goede service dus want ze deden helemaal niet moeilijk toen ik de schoenen niet wilde.
Ammf
Uden
Bestelling en levering top
Claudia
Hilversum
Via internet besteld , 2 maten in winkel dichtbij laten leveren. Snel goed , gepast en meteen geld terug voor de te grote maat. Prima service en vriendelijk geholpen in de winkel in Alphen aan den Rijn
Els
Alphen aan den Rijn
Mooie prijs in de sale en de volgende dag in huis, echt top!
Esther
Someren
Vriendelijke personeel ,goede service
Ibrahim
Hengelo
Bij Nelson, is het gewoon comfortabel,zoeken naar weer een fijne leuke paar schoenen. Met behulp van het personeel ga je geslaagd, de winkel weer uit.
M.
Heemstede
Snelle levering En leuke laarsjes
Nancy
Lanaken
Bestelde artikelen snel, correct en verzorgd bezorgd. Prima service.
Nico
Tiel
goede dienstverlening
miranda Bod
Gendringen
mooie dr martins besteld volgende dag in huis..zitten perfect superblij mee ga daar zeker vaker kopen!!
Cm
Arnhem
Xxxxxxx
Chris
Kortrijk
Fijne webshop en snelle levering
Annette
Vinkeveen
Ik twijfelde over de schoenmaat. Gebeld en het werd gelijk even uitgezocht. De schoenen besteld en de volgende had ik ze al thuis. Zeer blij met het product.
Gina
Pekela
Alles perfect.
Jean Pierre
Gent
Snelle levering. Mooie schoenen
M
Rotterdam
Jammer dat ze van elke maat maar 1 paar op voorraad hebben. Als schoenen verkleurd als nieuw worden aangeboden, ben ik er klaar mee. Maar over het algemeen: veel keus en vriendelijk personeel (op een paar na)
Monique
Westervoort
En heel belangrijk hele fijne verkoopsters!
Astrid
RIJSWIJK
Mooie degelijke New balance schoenen.
Joya
Diepenbeek
Warm
Demet
Amsterdam
Ik vond het jammer dat we de schoenen niet eerder mee, terwijl de schoen op voorraad was.
A
Moerkapelle
Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl.
Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires.
De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen.
Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl
Willem Brocadesdreef 1
2132 PV Hoofddorp