Gemakkelijk te bestellen, zeer snelle levering!

TOP!

Nelson Nieuwegein. Mooie ruime winkel, overzichtelijk en leuke acties af en toe en dat is fijn en prettig winkelen. Goede, lieve, behulpzame en ervaarde personeels.

Goede schoenen

Prettige

Snel en adequaat geholpen

De bestelde schoenen bleken net te klein. Via de winkel heb ik ze geretourneerd en de dag daarop stonden de nieuwe schoenen in de winkel op me te wachten. Ik werd telkens over de voortgang per e- mail geïnformeerd. Goede service en goede schoenen

Fijne winkel

Erg fijne winkel met super vriendelijk personeel en een mooie collectie schoenen.

Goede website.

Goede website, makkelijk duidelijk. Snelle levering.

Helemaal tevreden met alles.

Helemaal tevreden met alles.

Vriendelijk personeel en goed geadviseerd

fijne schoen. valt op maat, loopt lekker.

Niet tevreden met mijn product

Geen comfortabele sandalen,heb op de beiden voeten veel blaren.Ik vind het heel jammer aangezien dit niet de goedkoopste sandalen zijn.

Fijn geholpen door de mevrouw van de Nelson zaak Plein 40-45.

Heel fijn, dat ik schoenen kon bestellen, die niet in de winkel aanwezig waren, maar via de winkel besteld konden worden uit de fabriek.

klantvriendelijk en behulpzaam

Een actuele VIP-winkelkorting werd via enkele "kunstgrepen" ook van toepassing op een online bestelling van 1 dag tevoren. De verkoper was zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede reden om vaker gebruik te maken van Nelson.

in de winkel is het personeel vriendelijk en behulpzaam. Online bestellen gaat heel makalijk en als het niet past ook moeiteloos retourneren of terug brengen in de winkel

Beschadigde schoenen ontvangen

Helaas was 1 van de schoenen beschadigd en kon ik ze dus retouren. Dat ging weliswaar soepel, maar het geheel verdiend geen schoonheidsprijs.

Betrouwbaar en goede service

Vriendelijk personeel. Bekende merken Ouden iets meer breed en nieuw assortiment kunnen hebben denk aan Veja en New Balance en Adidas

Goede ervaring

De bestelling kwam snel binnen en de schoenen zijn van prima kwaliteit. Het online bestellen going gemakkelijk en de foto komt overeen met de geleverde schoenen. Ben heel tevreden en zal waarschijnlijk vaker op deze website kijken.

Snelle levering en makkelijk ruilen of retourneren in de winkel

Snelle levering en makkelijk ruilen of retourneren in de winkel

Super.

Fantastische service!

Mooie 25% korting. Makkelijk om bestelling te plaatsen. Snelle verzending. Perfecte service in filiaal.

Gewoon goed

Vreemd dat schoenen uit de folder niet te verkrijgen zijn in de winkel, kon alleen bestellen. Hou niet van schoenen te bestellen, maar het is gelukt, schoenen moet je passen in een winkel, net zoals kleding.

Heel goede service

Mooi op tijd geleverd

Had meer verwacht van Ecco !!

De Ecco laarsjes die ik gekocht heb ( Babett ) vallen zeer smal uit. Ik heb me er in gewurmd, maar ik moest de verkoopster vragen om hem weer uit te trekken. Met geen mogelijkheid kon ik het zelf doen. Mijn vorige Ecco laarsjes waren prima, maar die zijn er niet meer. Jammer dat Ecco geen verschillende breedtes in zijn assortiment heeft. Heel erg jammer, maar ik moet nu uitkijken voor een ander merk.

Perfecte ervaring

Snelle levering, duidelijk systeem om te volgen

Wat ik besteld had, kwam ook snel. Geen vertraging en geheel volgnes afspraak.

Keurig verzonden

Keurig verzonden en schoenen zitten heerlijk.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl