Fijne winkel , leuk personeel . Heel tevreden!

Ik ben super geholpen 10

Hadden schoenen gekocht online 1 dag later waren ze met 25% korting Dit gemeld en verschil is gelijk terug betaald Super

Gastvrij

Zeer vriendelijk en klantvriendelijk geholpen

Snel

Snelle levering.

Goede schoenen,heel belangrijk.

Medewerkster hielp vlot en kundig met uitzoeken en bestelling

Toen ik in de winkel beschikbaarheid controleerde op touchscreen en dat niet lukte, kwam medewerkster toegesneld en hielp met zoeken beschikbaarheid en laten halen meerdere maten en vergelijkbare modellen. Uiteindelijk rondde ze, na meerdere schoenen passen, en beschikbaarheid elders checken, vlot de bestelling af.

Best price and hood quality.

I bought shoes which later was on discount. I contacted them. They give discount even after .

Prettige en vlotte bediening!

Zie hierboven

Vriendelijk en behulpzaam personeel in de vestiging Woerden.

Aantal sterren heeft betrekking op het eerst gekochte paar schoenen. Daarna zou ik 5 sterren hebben

Vorig jaar juni een paar Skechers slip-ins gekocht, die staan nog nieuw in de kast omdat ze met lopen pijn gaan doen. Nu blijkt dat ze te smal zijn. Nu een goede verkoopster gehad die ons er op wees dat we een WideFit moesten kopen. Deze lopen perfect en veroorzaken geen pijn. Ook niet bij langer lopen. Jammer dat wij er niet eerder op zijn gewezen dat die “WideFits” ook te koop waren.

Large selection of shoes, great service. I visit the store often and I'm satisfied.

Het is nog steeds niet binnen maar dat komt door DHL iguess

sad

schoenen zijn super

heel goed geholpen door verkoopster met goed advies en super schoenen

Fijne sandalen en snelle levering.

Prima schoenen van Toni Pons

Espadrilles besteld en ze waren uitstekend. Passen goed en zeker was de prijs goed. Goede verzending, ben dus zeer tevreden.

Fijn personeel.

Ontzettend fijn geholpen.

Uitstekend!

Heel erg klantvriendelijk en behulpzaam!

Steve Madden

Fijne schoenen winkel!! De keus van Steve Madden op de site is goed. Ze houden je ook via de mail goed op de hoogte van je bestelling.

fijne schoenen

Ik loop al jaren op Ilse Jacobsen schoenen, de kwaliteit is prima, de kleuren blijven mooi en ik was ze in de wasmachine.

Super snelle levering mooie schoen

Goede kwaliteit en een snelle leverjng

Ben heel tevreden met nelson

Snelle levering en prima schoenen. Was alleen jammer dat een paar dagen later de schoenen in de aanbieding waren.

Goed service

Top winkel goed service

Snelle levering, goede kwaliteit.

Prima ballerina

Snel geleverd en mooie kwaliteit leer! Heel blij met mijn zwarte ballerina’s

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl