keurig verzorgd

Goede contacten digitaal en in de winkel en duidelijk advies.

Koop al jaren bij “ Nelson” !

Dit keer super warme laarzen en zomers gympen en of zomer schoenen. Heel piep klein min puntje . Ik bestel nooit online, dit keer wel dus was betaald ook . zaterdag jl haalde ik mijn laarzen op en de winkel dame kon het niet vinden in het magazijn en wist nergens van . Tot mijn verbazing tot 3x aan toe is ze gaan zoeken. Uiteindelijk gevonden , maar ik hoefde niks te laten zien ,geen id ook . Vond ik beetje raar , Dus voortaan loop ik de winkel in . Voor de rest een tevreden klant !

Snelle levering in de winkel na bestelling via internet

Omdat door winterweer, sneeuw en zout mijn oude laarsjes waren vernield, had ik snel goede vervanging nodig. Online besteld, af laten leveren in de winkel, en met plezier aan mijn voeten nu.

Zou het zo weer doen

Goed geholpen, kreeg zonder problemen m’n geld terug

Helemaal goed

Heeft iets langer geduurd voor het er was. Maar dat kwam door de sneeuw. Verder prima

Great

Quick supply to Germany, Great Quality of the Shows - I am totally happy!

Heel goed!!

Hele goede pantoffels voor m'n vader ,heel stevig ,makkelijk aan te doen helemaal super !!

Prima service,snel en klantvriendelijk.

Prima winkel, goede service

De medewerkster had alle tijd voor me. En de schoenen die ik wilde was beetje kapot bij de ritssluiting. Meteen bestelde de medewerkster nieuwe schoenen en die konden de volgende dag thuis bezorgd worden. Allemaal kosteloos. Dus prima service

Quick online delivery

Easy to return in store

Top company

My online order was dealt with very professionally and quickly! My new boots are a perfect fit and exactly what I wanted. Delivery went well too. Easy to contact and Nelson and helpful information on the website. Thank you!

Super service

Retourneren van schoenen super snel en duidelijk,vriendelijk personeel die meedenken zowel in Breda als Oosterhout

Supermooie laarzen & snelle verzending

Ben heel erg blij met mijn nieuwe laarzen! Passen mooi en zijn van goede kwaliteit, de verzending was ook heel snel en netjes. Helemaal super!

Very good!

Everything was perfect. The product was great and matched the description and size. Comfortable.

Ik bestel graag bij Nelson. Veel keus, veel maten en mooie merken. Het wordt ook snel thuisbezorgd. Je hoort mij dus niet klagen!;)

gewoon goed

wordt wel aangeduid als mevr. terwijl Kees toch meestal een mannen naam is.

Goede prijs-kwaliteit, zeker met de acties en geldt ook voor de huismerkschoenen. Snel bezorgd.

Positief

Het personeel is vriendelijk behulpvaardig en geduldig. Dikke 10

geweldige service

geweldige service

helemaal prima

Bestellen, betalen en ophalen. Ging helemaal goed.

levering liet te wensen over.

Pantoffels zijn goed, alleen de levering liet op zich wachten, een dag te laat. Zit je voor niets te wachten. Jammer.

Gewoon Hollands goed

Op tijd geleverd, keurig verpakt. Gewoon Hollands goed, fijn!

Schoenen waren snel kapot, maar zeer goed opgelost

Ik had PME schoenen gekocht, die helaas na een paar keer dragen al kapot waren. Toen ik tijd had om terug naar de winkel te gaan, gingen ze daar heel professioneel mee om. De medewerkster keek direct in de computer om te kijken of ze nog een paar had liggen, helaas niet. Vervolgens werden ze direct besteld en de volgende werkdag thuis afgeleverd. Dit zegt natuurlijk wel iets over de kwaliteit van de schoenen, maar dat kan ik Nelson niet aanrekenen.

Helemaal goed!

Besteld, betaald en snel ontvangen. Precies zoals het fijn is om te beleven.

In de winkel prima service

Verkopers zijn vriendelijk en behulpzaam maar laat je het in de winkel bezorgen is het een ramp bestel op zaterdag in de winkel in de stad Laat het bezorgen in centrum schalkwijk een week later op zaterdag is het er nog steeds niet lig niet aan het personeel die zijn behulpzaam en vriendelijk maar wel aan DHL super slecht

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl