Laden reviews...
3.478 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen consequent vriendelijk personeel en een soepele service. Levering werd beschreven als snel en betrouwbaar, met behulpzame service zowel online als in de winkel. Het assortiment en de maten werden over het algemeen positief ontvangen, en de algehele ervaring was goed. Er werd af en toe melding gemaakt van voorraad- of beschikbaarheidsproblemen, maar die belemmerden de tevredenheid niet.
Slippers waren snel weer op voorraad en afgeleverd in de winkel
4 August 2026
Annet
Schagen
Nooit geen problemen wordt op tijd bezorgd.
4 August 2026
C.W.
Spijkenisse
Harry
Tilburg
Ruime sortering mooie nette winkel en vriendelijk personeel
Henneke
Leiderdorp
Zo fijn geholpen door de verkoopster afgelopen donderdag bij Nelson Koperwiek!!!Heel aardig en begripvol,een DIKKE 10
Lia
Capelle a d ijssel
ok !
Hans
woudrichem
Snelle service past perfect
Alice
Losser
Altijd een goede ervaring in deze winkel
Albert
Linschoten
Goede website, snelle levering.
C A P G
Amstelveen
Goed geholpen. Service prima personeel goed. Vandaag besteld en volgende dag waren ze er.
Peter
Lisse
Leuk geholpen Goede prijs kwaliteit verhouding
Richard
Deventer
Fijne collectie, goeie service!
Carla
Waalre
de bestelling is netjes afgehandeld en de volgendag geleverd
Henk
Winsum
Wordt er altijd heel goed geholpen.
Margo
Rotterdam
Leuke schoenen voor een leuke prijs!
Theo
Ammerstol
Alles is heel snel en vlot verlopen Zeer tevreden!
Kristien
Antwerpen
Top gewoon geweldig
Joke Duijn
Beverwijk
Deze schoenen zijn prachtig en veel meer comfortabel dan ik had verwacht! Heel blij!
Jenny
Breda
Professioneel
Lisette
Amsterdam
schoenen naar de winkel laten komen om te passen en de maat was goed en de schoenen van Gabor zijn heel fijn, in de winkel ook nog goed geholpen met andere schoenen
Marianne
Hilversum
In de winkel in Castricum word ik professioneel en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van de juiste schoenen.
Margriet
Castricum
Fijn geholpen in de winkel, ondanks dat het meisje er alleen stond nam ze voor iedereen de tijd en hield alles goed in de gaten. Wel jammer dat er momenteel zo weinig in de winkel op voorraad is.
Maaike
Alphen aan de Rijn
Fijne winkel met enthousiaste medewerkers en gelukkig een ruime sortering. Is je maat niet aanwezig dan wordt die online besteld en de andere dag is het binnen. Helemaal toppie.
Wilma
Zoetermeer
Eerste keer dat ik bij Nelson koop, maar ik raad het aan. Duidelijke communicatie en snelle levering
Elisabeth
Mheer
Snelle levering, goede communicatie en goed verpakt
Willem
Borger
Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl.
Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires.
De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen.
Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl
Willem Brocadesdreef 1
2132 PV Hoofddorp