Goede, snelle service

De schoenen waren in mijn maat niet op voorraad, dus de verkoper heeft ze online besteld voor mij. De levering door DHL ging niet helemaal goed, maar dat heeft de verkoper opgelost met een telefoontje naar de klantenservice. Omdat ik al twee keer eerder Skechers in hetzelfde filiaal had gekocht kreeg ik ook nog een leuke Koningsdagkorting!

Ruime keuze

Ruime keuze aan sneakers, schoenen, laarzen en pantoffels! Bij online bestelling, andere dag geleverd. Fijne schoenenwinkel

Ondanks de drukte helpen ze je goed

Door de drukte soms hectisch maar ondanks dat alles helpen ze je zo goed als ze kunnen

Prima service en goede kwaliteit

Ik heb slippers besteld via internet omdat die in de winkel niet meer in voorraad waren. Snelle levering naar de winkel, en een aardige verkoopster die me hielp. Volledig tevreden.

Zeer snelle levering top

Comfortabel

Je loopt er heerlijk op vanaf het allereerste moment

Niet aangekomen

Niet aangekomen na 2 weken van bestellen

Ik een schoen besteld de volgende dag had ik de schoen in huis

Vindt het heel fijn

Alles ging goed

Vriendelijk personeel en behulpzaam

Aardige dame de mij heeft geholpen

Goede ervaren mensen

uitstekend

service

Goed en snel.

Goed en snel

Laarzen van het merk Nelson

Goed geholpen. Neemt de tijd voor je. En een leuke aankoop gedaan. Korte laarzen, zitten heerlijk. Heel tevreden.

Uitstekende services

Perfecte services, zeer vriendelijk personeel

Goede service (hulp en advies) in de winkel en de schoenen besteld en binnen 1 dag in huis)!

Goede en makkelijke website

Makkelijk kiezen op de website en de levering gong na het bestellen heel snel. Prima schoenen.

Nelson is altijd prima

Snelle service, prima schoenen

Snele levering

Snelle levering van een paar prachtige herenschoenen.

Erg vriendelijk en dienstverlenend

Altijd behulpzaam en vriendelijk!

Snelle levering en makkelijk retourneren. Terugbetaling gelijk op mijn bankrekening.

All jaren kla6

Ik ben al jaren klant van Nelson , ik vond het service en de kwaliteit perfect . Als ik schoenen nodig heb ik kijk hier eerst en meestal vind ik wat ik zoek.

Service is super

Bezorging en retour is goed geregeld.

Ik heb mijn Pakje niet ontvangen

Slecht

Prima en snelle levering

Kan deze website aanbevelen

Vriendelijk personeel en efficiënte afhandeling.

Vriendelijk personeel en efficiënte afhandeling.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl