Hele goede hulp met hetreserveren Via de computer. En snelle levering

Daar kom je voor terug

Zeer vriendelijke verkoopster, die mijn retourzendingen in de winkel geregeld heeft en geholpen heeft met skechers voor mijn man. Zeer snel mijn geld teruggestort

Nelson uitstekend, DHL waardeloos

Nelson uitstekend, DHL waardeloos. DHL presteert het om aan de winkel te leveren na sluitingstijd, en de zending retour te zenden met de mededeling, klant is niet thuis.

Makkelijk en snelle levering

Mooi assortiment

Redelijke service. Soms iets te snel met het verkopen.

Een geweldige service

Vlotte levering

Heel goed, snel geleverd ! Vriendelijke verkoopster in Veghel

Heel goed zitten perfect

Heel goed en ze zijn fijn

Prima laars en supersnelle levering!

Professioneel

Professionele personeel en goede service

De voorkant van de schoenen zijn strak

De voorkant van de schoenen zijn strak als je lange tijd aan hebt doen je tenen zeer

Snelle en goede levering

Schoenen zaterdag besteld en maandag geleverd.

Nelson weert goede Service en vriendelijk personeel

Diverse keren lasrzen gekocht of afgehaald. Altijd vriendelijk personellen een goede Service. Het personell neemt nog de tijd om te adviseren en gelpen

Snel en goed

Eerste paar schoenen snel geleverd, helaas waren ze te groot. Terug gestuurd, maatje kleiner besteld, volgende dag al bezorgd. Ook het bedrag van het teruggestuurde paar stond weer snel op de rekening. Voelt heel veilig en goed.

Goede service en klantvriendelijk

Laarzen niet op voorraad dus heeft hij ze laten bezorgen. Top

goede service

snel geleverd

Veel keuze, snelle levering

Nelson heeft veel merken, veel stijlen en fijne grote winkels. Als je online bestelt, is het super snel binnen. Je kunt zelfs meteen online bestellen en afrekenen in de winkel als ze je maat niet meer hebben. Online kun je ook de winkelvoorraad zien, wat ik heel handig vind.

Ben uitstekend geholpen.

Het was prima

De rest is verzorgd

Super tevreden.

Snelle levering en indien nodig geen gedoe met terug sturen.

Prima bezorging

Ervaren en vriendelijke bediening

Ik kreeg van twee dames heel goed advies en deden veel moeite om me met de juiste keuze te helpen

Snelle levering en beste kwaliteit.

Pantoffels van Rohde zijn super comfortabel en mooi. Geadverteerd door mijn pedoloog. Ik ben heel blij mee.

Fijne winkel en prachtige schoenen

Prettig personeel, heel vriendelijk en behulpzaam. Kwalitatief goede schoenen van mooi leer.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl