Goede sevice

Prima snelle service

Fijn als ze mijn maat hebben.

Jammer dat dit alleen online is. Niet in de winkel.

Heerlijke schoenen

Ze lopen heerlijk goed voetbad tijdloos je kan ze overal onder dragen.

Goede hulp, ondanks chagrijn

Prima geholpen in de winkel, toen bleek dat de bestelde schoenen te groot waren. Goede hulp gekregen om de juiste te verkrijgen. Enige jammere was de chagrijnige opmerkingen over online winkelen ipv in de winkel langskomen.

Goede schoenen snel geleverd

Prima slippers van Ara, altijd snel geleverd

Top sloffen van het merk Rhode

Mijn vorige sloffen versleten. Nieuwe gekocht bij Nelson. Tevreden klant!

Goed geholpen

Was goed

Alles is goed opgelost!!

Snelle levering en betrouwbaar

Ik mag graag online schoenen bestellen bij Nelson. Overzichtelijk site, direct bevestiging via mail, en vandaag besteld morgen in huis.

Goede service in de winkel

Punten werden achteraf nog toegevoegd aan mijn account; prettige ervaring in aankoop en hulp.

kwaliteit valt tegen

Ik dacht altijd dat Nelson goede schoenen verkoopt, maar als je vraagt of ze ook echt leren schoenen hebben dan is daar een klein hoekje in de winkel voor aangewezen. Deze zijn ook beduidend duurder en niet perse mooi. Internet filters blijken dan ook niet echt goed te werken. Onder de geselecteerde natuurlijke materialen verschenen vooral veel kunsstof schoenen.

Wat een verademing, iemand die weet waar hij het over heeft

Wij gingen schoenen ruilen die iets verkleurd waren. Hoewel schoenen niet in filiaal werd direct online gezocht(en gevonden), werden de schoenen besteld en thuis afgeleverd. Ook nog korting (waardebon) verrekend. Wat een service

Bestelling en bezorging prima geregeld

In de winkel schoenen besteld in de juiste kleur en maat. De schoenen werden op het afgesproken tijdstip bezorgd.

Vriendelijke personeel

Goed geinformeerd en mooi op tijd bezorgd.

Ruime keuze

Overzichtelijke winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Zeer klantvriendelijk

Snelle levering en vriendelijke medewerkers

Snelle levering grote keus

Ik had op de site al schoenen gespot. Naar de winkel gegaan maar mijn maat was er niet wel in een andere kleur die paste . Online besteld en kon zelfs de bezorg dag en tijd invullen perfect.

Prima service, super tevreden

Steeds geweldige service. Zowel online als in de winkel. We worden steeds vriendelijk geholpen en geadviseerd.

Slaag altijd bij Nelson

Ben al jaren klant tot volle tevredenheid, komt ook door het personeel filiaal Julianadorp. Zijn vriendelijk, voorkomend en geven goed advies.

Schoenen voldeden aan de verwachtingen

Snelle levering prima

Veel keuze voor grote maten

Goede schoenen, ook voor maat 43 en 44! Snelle levering en goede retour service.

Snelle levering en hele leuke sneakers. Alles Toppie!

Tevreden

De slippers die ik zocht, stonden niet in de winkel in Den Bosch, Via de website besteld, volgende dag al in huis.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl