Goede en snelle verzending. Mooie schoenen.

Ik ben altijd blij als de bezorgers zich aan de afspraak houden, nl ik heb ingesteld dat het of in de pakketkluis of afhaallocatie wordt gebracht. Maar o wee, hoe vaak vind ik naast de lift van mijn etage met 13 voordeuren een pakket, zelfs 2x de mijne, iedereen had het mee kunnen nemen. Maar nu van Nelson keurig in de pakkettenkluis.

Een goede professionele ervaring.

Goed geholpen en een paar mooie sneakers rijker.

Bestellen zeer snel en goede service

Goede service, bestellen gaat snel

Prachtige sandalen zeer goed kwaliteit, snelle levering.

prima winkel

Goede winkel, wordt altijd goed geholpen. Service is goed. Jammer dat ik van het voorjaar geen kortingsbon meer heb gekregen over de post met het magazine. Ook nu weer bleek dat er 20% korting was op schoenen en ik had er geen mail over gehad.

Een prima ervaring!

Duidelijk. Vriendelijk. Vlot.

Top!!

Ik had slippers besteld en de volgende dag bleken ze 20% korting te geven, ik heb een mail gestuurd en binnen een dag hadden ze de korting verrekend! Dat vind ik top service. En hele fijne slippers, ik kan de zomer door!

Helaas paste de schoenen niet die ik besteld had. Jammer

Heel mooie winkel en vrolijk personeel.

Geen 1 paste

Teleurgesteld.

Verkoopster was erg vriendelijk

Goede service en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden!

Goede hulp ontvangen.

Schoenen teruggebracht, pasten niet , meteen omgeruild .Perfect geregeld!

Schoenen teruggebracht, pasten niet. Meteen omgeruild. Perfect geregeld!

Snelle bezorging, netjes verpakt

Mooie schoenen

Na een kleine discussie in de winkel met een jongen, verkoper Kwam de ervaren verkoopster er …bij dat is de kleine mevrouw in het winkelcentrum Woensel …en die voelde mijn klacht heel goed aan En heeft mij fantastisch geholpen!!! Het is heel fijn opgelost en daar ben ik heel blij mee Misschien ook een tipje om jongere verkopers een training te geven hoe ze de klanten het gevoel kunnen geven dat zij nog belangrijk zijn in hun winkel

Sandalen bleken toch niet de juiste maat en kleiner besteld. Na tel. contact Nelson, bleek bij Skechers Apeldoorn (Nelson) deze maat nog voorradig. Dit tel. nr van skechers Apeldoorn gebeld A- laten reserveren en volgende dag naar Skechers Apeldoorn. Bleken ze van niets te weten! Scheen er ook nog een aparte Nelson winkel te zijn!! Dus die 2 winkels zorgen voor miscommunicatie, de getoonde tel. nr. op de online website corresponderen niet met de betreffende winkels. Ga er vanuit dat Nelson en Skechers dit gaan corrigeren!!! Uiteindelijk bleken ze in de Nelson winkel te staan. Overigens ben ik na deze miscommunicatie-zoektocht zeer tevreden mbt de afhandeling. Alhoewel je eerst in de ene winkel je geld terugkreeg om dit vervolgens bij de andere winkel te gebruiken voor mijn gereserveerde sandalen!!Nogal omslachtig maar okay....prima prijs-kwaliteit verhouding en zoals gezegd een extra compliment voor het personeel.

Super tevreden van de slippers

Tevreden klant

Geweldige service

Klant vriendelijk , ff net wat meer service ….

Top geholpen door Angelique

Zie boven

Super ervaring !!

Super ze zijn heel aardig

Prima service!!!

Online besteld, de volgende dag in huis. Maat niet goed, heel prettig geholpen in de winkel!

Heel service gericht!

Kleur sandalen niet in voorraad .Werd direct besteld op zaterdag.Afgerekend in de winkel en maandag werden ze op de afgesproken tijd bezorgd!

Vindt altijd wat ik wil. Correct en op tijd binnen

Prettige

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

webshop@nelson.nl

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl