Tevas voor het leven

Tevas besteld vanuit de winkel via een zuil, ging allemaal vlot. Mijn derde paar ondertussen, erg blij mee! Mijn tip is om vanaf die zuil geen tijdvak voor bezorging te beloven, DHL negeert dat volledig en geeft vervolgens een totaal ander tijdvak aan.

Snel en goed

Snelle levering, mooie schoenen, goede kwaliteit

mooie sandaal

laura vita zijn prachtige sandalen van leer met een zeer goede pasvorm

Leuke winkel in Alphen ad Rijn, snel geslaagd

Leuke winkel, goed aanbod, ik kwam in een periode dat kortingen werden gegeven dus stond snel weer buiten met 2 paar. 1 viel niet helemaal goed, goeie support om toch naar een ander paar schoenen te gaan

Prima.

Snelle levering, goed schoenen.

een goede schoenen winkel

vol op keuze van merken en goede service alleen bepaalde merken moet je online bestellen

Supersnelle levering!

Mijn bestelde schoenen werden zoals vooraf beloofd, keurig de volgende werkdag geleverd!

zeer goede kwaliteit

De pantoffels zitten prettig met een goede pasvorm! Gr Kees Keijer

Zoals altijd een goeie ervaring

Weer heel goed geholpen zoals altijd en weer een grote collectie

Snelle levering, duidelijke site

De schoenen die ik heb besteld werden de volgende dag zoals beloofd bezorgd.

prima service. toppie

via internet besteld. achteraf verkeerde maat. mijn schuld. naar winkel gegaan en de volgende dag kon ik nieuwe pantoffels ophalen imet de goede maat. zonder verdere kosten.

Klant vriendelijk en snelle levering

Heel positief

Snelle levering. En erg aardig personeel bij de Nelson op de Langestraat in Alkmaar

Uiterst tevreden over de keuze en vaardigheid van verzending bij Nelsonn

zie boven

Goede merken

Goede service. Goede schoenen

Mooie schoenen binnen een dag in huis, top!

Topschoenen

Bijzonder mooie schoen. Gunstige prijs en snelle levering

Een goede service en een hele snelle levering.

Gezocht naar wat ik wilde hebben uit een heel breed aanbod. Gevonden, besteld en de volgende dag geleverd. Dit conform de belofte. Geweldig.

Plastic

Ik vind deze sandalen te plastic

topbediening

Ik koop mijn schoenen altijd in Maassluis. Aardige mensen en Louise is een topper!

Snel en effectief

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Alles prima in otde!

Snelle levering. Snelle, vriendelijke , probleemloze afhandeling van retourneringen in de winkel!

Top schoenenfirma

De Panama Jack sandalen waren niet in mijn maat op voorraad in de winkel. Besteld via de site. Meteen de volgende dag in huis. Wat erg coulant is dat de kortingspunten altijd geldig zijn, ook na jaren.

Excellent shoes

We usually prefer to buy our shoes from Nelson Schoenen, irrespective if they are for sport, leisure time or more elegant. They have good products and client friendly personnel and offers. Thank you, Nelson Shoenen!

Goed, netjes, veel keus en goede kwaliteit

Goed geholpen, snelle levering, veel keus en topkwaliteit schoenen

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl