Goede website, prijzen en verzending

Altijd goede keuze en goede filtermogelijkheden om het zoeken makkelijker te maken. Verzending is altijd vlot.

Vriendelijke top service

De schoenen due ik wilde waren niet in mijn maat in de winkel. De verkoopster heeft ze voor mij besteld en naar huis laten sturen. Heel snel en super gemakkelijk.

Erg slecht, helaas

Voor de tweede keer beschadigde schoenen thuisgestuurd gekregen. Beter naar de winkel gaan dus.

Goede klantervaring

Schoenen afgeleverd, pasten helaas niet, retour keurig geregeld

Alles ok bestelling en levering

Heel veel keuze

Hele goede service

De dames die in de nieuwe vestiging in Paddepoel werken zijn erg klantvriendelijk. Ik had problemen met de juiste schoenen en maat te vinden. Online kon ik de juiste bestellen. Ze hebben me hierbij goed geholpen!

goede service

Winkel met vele merken schoenen

Goed geholpen, ook besteld voor mij online wat niet op voorraad was

Goede levering...topschoenen

Amazing service.

Went to the store to get a pair of shies. But there wasnt any in my size. So the worker helped me order it online. She was super nice. And the delivery was super quick. So i am happy with my experience!!

goed en snel geholpen

Voor de verandering eens in de winkel geshopt. Is mij goed bevallen!

fantastische winkel met personeel dat heel goed adviseert

Schoenen waren niet op voorraad dus besteld in de winkel de volgende dag al konden ze opgehaald worden.

Supersnel in huis.!

In de avond voor 2300 uur besteld,volgende dag bezorgd..! Gewoon Top.!

Schoenen teruggestuurd met retourbon

Heb de schoenen binnen een uur teruggestuurd. Met de retourbon . De pasvorm was helemaal verkeerd. Mijn hiel kwam bij het lopen wel 10 cm om hoog. Heel vervelend dat u totaal niet gereageerd heeft 139,95 heb ik er voor betaaldGraag zsm overmaken op mijn rekening D.Aalders Stakenburg

Helemaal goed

Helemaal oké

Zijn vriendelijke verkopers, En ben goed geholpen. Vriendelijke groet, Een tevreden klant.

Goede pasvorm

Sneakers lopen heerlijk!

Snelle levertijd en de maat klopt ook wat wil je nog meer

Netjes op tijd bezorgd ,fijn geholpen.

Uitstekend geholpen

Goed personeel en goed bijgestaan

perfect !!!!

zie hier boven . PERFECT DUS !!!

goede sevice snel geregeld ook al betaal je via Klarna

Klasse zaak

Wat een toewijding in de zaak naar het zoeken van een paar mooie slippers

Klantgericht

Mijn maat was er niet meer bij Gelderlandplein. De verkoopster ging gelijk kijken waar nog wel te koop. Dat was niet echt in de buurt. Bestellen en de volgende dag ophalen bij het huidige filiaal was de beste optie. Zo gedaan. Volgende dag kon ik mijn nieuwe schoenen ophalen.

Retour

Mijn schoenen die retour moesten heb ik in de winkel keurig terug gekregen.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl