Uitstekende service

Laarzen teruggebracht. Grotere maat besteld en toch nog de korting ontvangen

Vriendelijk en snel geholpen!

Duidelijke foto’s en snelle service

Snel mooie schoenen in huis

Zowel online als in de winkel een prettige en professionele aanpak.

Zie boven

Prima! Bestelling snel binnen. Alleen jammer dat ik maar één kortingscode mocht gebruiken.

met het bedrijf 100%

mijn schoenen besteld en die waren er erg snel maar .......................de bezorger heeft niet aangebeld terwijl ik gewoon thuis was. Dus heeft de schoenen weer mee terug genomen heel erg jammer want ik had ze de volgende dag graag gedragen. Moest ze weer bestellen maar waren uitverkocht on line. Helaas door de bezorger nu geen schoenen Nelson kan hier niets aan doen. Succes verder met de zaak

Goed advies, vriendelijk geholpen!

Door de jaren heen heb ik 1 keer een mindere ervaring ondervonden, van een jonge verkoopster, zij lichtte mij niet voor over een afwijking op een van de schoenen van een afgeprijsd paar. Ik zag het op tijd, anders had ik een paar schoenen gekocht waarvan een zeer verschoten was….. Deze ervaring was NIET in Nieuw Vennep

Goede service !

Omdat ik mijn aankoopbon niet meer had en er dus geen garantie meer gegeven kon worden, ben ik toch op vriendelijke manier gecompenseerd. Alle lof hiervoor!

Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen ondanks de nummeringsfout

Tevreden

Medewerkster luisterde goed en dacht met me mee. Goed geslaagd met leuke schoenen die lekker zitten.

Winkel met ruime keus en vriendelijk en behulpzaam personeel

Helaas was mijn maat niet aanwezig in de gewenste schoen. Deze samen via de wand besteld. De berichtgeving over de bezorging was accuraat. Enige minpuntje is, dat je gegevens midden in de winkel getoond en benoemd worden.

Goede service in de winkel

Goede service in de winkel

Heel fijn

Ik ben goed geholpen ook met het retourneren was geen enkel probleem

Tevreden

Heerlijk warme pantoffels, zitten goed. Thuis bleek dat een maatje groter beter zou passen. Omruilen hing zonder probleem

Ruime keuze, snelle levering

Ze zijn helaas niet, of bijna nooit, echt scherp geprijsd, buiten de sale, maar dan is de keuze ook marginaal. Maar als goed hollands welvaren hebben ze gelukkig een spaarsysteem daar kom je dus bijna altijd voor terug en hun uiteraard gratis verzending én retourneren

Snelle levering en prima product

Ben blij met mijn nieuwe Skechers slip-ins!

Ruime keuze.

Ruime keuze en een snelle levering van schoenen die bij de lokale winkels niet leverbaar waren. (Sketchers slip-ins)

snelle levering zonder extra kosten

De boots die ik uitgezocht had had een uitneembare zool. Ondanks dat kwam ik er met mijn steunzolen niet in. Helaas, was een leuk model

redelijk

schoenkeuze niet altijd in voorraad maat 40..onduidelijk over bestelling in de winkel of naar de klant.Zeg je in de winkel,krijg ikzelf een mail...aflevering tussen 10 en 6 uur,,,dus denk ik...bij mij thuis.Verwarrend

Opgehaald in de winkel. Vriendelijke medewerkster. Kon nog passen. En binnen 24 uur geleverd.

Fijne winkel

Vlotte levering van de schoenen

Vriendelijkheid

Ik heb in Den Bosch de omruiling gedaan Wat een aardig behulpzaam personeel

Klant vriendelijk.

Word altijd vriendelijk geholpen. Is de maat er niet dan proberen ze het altijd te bestellen.

Ruime keuze

Alleen jammer dat de acties zoals bv singleskorting 20 % alleen via internet is en niet in de winkel vind ik gemiste kans. Nu bestel ik ze online bij Nelson en ga ze in de winkel ophalen ( scheelt toch best veel) en het personeel wist nergens iets van

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl