Supersnelle levering na bestelling

Prettige winkel met zeer vriendelijk personeel!

Snelle levering en prachtige laarzen

Nelson levert zeer snel, fijn met achteraf betalen. De laarzen zijn prachtig. Sowieso ook in de winkel prettige ervaring.

Hartelijk ontvangst, goede schoenen.

Schoenen van bekende merk uitgezocht maar door omstandigheden niet voorradig. Hulpvaardige medewerkster regelde vlotte oplossing.

Super service

Vriendelijk personeel en goede service

Prettig geholpen na online aankoop.

Ik had online laarzen besteld. 2 Maten maar twijfelde welke maat goed was. Naar de winkel gegaan in Almere en daar prettig geholpen en goed advies gekregen.

Snelle bezorging. Ik heb schoenen van een online bestelling voor een maat groter omgeruild in de winkel. Dat is zonder problemen verlopen en goed geregeld. Vriendelijk personeel in de winkel in Den Haag.

Gewoon heel vriendelijk

Netjes geholoen

Mooie schoenen

De bezorging erg slecht gelieve dit niet meer met DHL te doen wordt erg slecht geleverd en moet het dan nog ophalen bij een DHL punt terwijl je gewoon thuis bent gooit het ook gewoon in de lift en belt niet eens meer aan dan liever iets meer graag POST NL

Tevereden over levering

Online bestelling pasvorm niet fijn, keurig teruggenomen in winkel .!

Mooie ruïne winkel, met veel keuze!

Wij werden aardig geholpen en vlot!

Bestelling in goede staat ontvangen op aangegeven tijdstip!

Snel en betrouwbaar!

Gewoon goed.

Ik koop mijn schoenen altijd bij Nelson Cityplaza Nieuwegein,een enkele keer via de webshop. Het personeel is bijzonder vriendelijk en er hangt mede daardoor een goede sfeer in de winkel.

Goed geholpen

Erg vriendelijk personeel en niks is te veel ga zo door Toppie

Bestellen en ruilen gaat super snel

Wordt meteen bezorgd binnen een dag. Heel goed geholpen door winkel personeel.

Ģoed

Ze hadden mijn maat niet dus het werd verzonden

Moest helaas schoenen terugbrengen, die te hoog voor mij waren. Werd zo vriendelijk geholpen, alles werd gelijk opgelost en had na 1 dag mijn geld terug

Fijne rieker boots

Snel en keurig geleverd. Heel blij mee

Heel snelle levering en top schoenen

Ok, Nelson Schoenen verkoopt schoenen uit het iets duurdere segment, maar tot nu toe heb ik alleen heel goede ervaringen met de schoenen van Nelson. Snel en netjes geleverd en top schoenen.

Fijne verkoopsters en ruime sortering

Geweldig personeel in Diemen. Sta gelijk voor je klaar en bestellen het ook gelijk voor je . Ze geven je alle aandacht.en vriendelijk.

Online bestelling via filiaal bezorgd. Helemaal goed, fijne service, vriendelijk personeel

Klantvriendelijk

Het is altijd prettig bij Nelson te shoppen, online of in de winkel.

Professioneel

Fijn geholpen ondanks online bestelling

Mega goed

Ik heb altijd schoenen van Van Haren gedragen. Ik wilde geen honderd euro uitgeven voor schoenen. Mijn denk wijze was heel simpel. Nu jaren later merk ik hoe belangrijk een schoen kan zijn. En tot nu toe heb ik alleen Bij Nelson succes gehad met het vinden van de juiste schoenen zowel model als comfort! Super blij ben ik nu. Ik geef nu liever een paar tientjes extra uit!

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl