IK heb hele goede ervaring met de service van Nelson

MIJN ervaring met DE schoenen winkel Vandaag besteld morgen geleverd Keurig netjes. En belooft is belooft.

Wordt fantastisch geholpen in de winkel in Etten Leur

Goed geholpen

Mijn schoenen waren niet op voorraad in de winkel, deze online besteld, werkt prima. Het is wel altijd fijner om ze meteen te kunnen passen.

grandioos

zonder problemen.... een 10 met een griffel.

Gewoon helemaal goed

Alles Snel en goed

perfect

Kon in de winkel passen en mijn keus was er niet , maar de verkoopster deed de bestelling online en de andere dag om 12 uur had ik ze thuisbezorgd. ideaal

De volgende dag al bezorgd

snel bezorgd

Pakket skechers schoenen snel bezorgd (vandaag bestellen, morgen in huis). Alleen balen dat als ik het elders had bestel 20% korting had gehad. Nu heb ik de volle pond betaald. Product/merk: licht materiaal, goed voetbed, kan in de wasmachine.

Online bestelling was prima.

Goede ontvangst. 3 paar besteld. Eén paar gehouden. Makkelijk te retourneren.

Altijd goede schoenen

Alleen jammer dat er voor mij geen leuke sketchers te koop zijn bij Nelson. Ik heb maat 43 en daarin is weinig keus. Alleen in de heren maten en die zijn dan voor mij minder leuk. In de boots die ik dan erg leuk vind is mijn maat niet te koop. Erg jammer van sketcher.

Super service

Ik had online sloffen besteld die ondanks de grotere maat klein vielen en heb ze zonder problemen in een fysieke winkel kunnen ruilen voor een maat groter. Ondanks dat ik de doos al kapot had gemaakt.

Vriendelijk

Geweldige ontvangst, meedenken. Samen bestellen, top.

Goede kwaliteit en service

Ons hele gezin draagt de schoenen van Nelson. Dankzij het spaarprogramma veel korting, dus dat stimuleert wel om altijd daar te kopen. Ook de kwaliteit is top, en altijd supersnelle levering en makkelijk retourneren in winkel indien nodig.

Sneaker New Balance

Mooie sneaker, zit goed, goede pasvorm. Maat valt goed en het advies om maat groter te bestellen, was voor mij te groot. Snelle levering. De keuze, advies en de nog beschikbare maten van New Balance vond ik bij Nelson minimaal. Ik had bon ontvangen van 15€ en na retour van de te grote sneaker, kreeg ik niet het volledige bedrag retour. Over gebeld is gecorrigeerd, groot minpunt. Terugbetaling duurde ook best lang.

Super laarzen

Hele mooie laarzen in een neutrale kleur dus kan overal bij. Ze lopen ook nog eens heerlijk. Een echte aanrader!

Zitten geweldig

Ik ben er erg blij mee

Geweldig!

In Zwolle naar goede stevige laarsjes gekeken. Maat 38 zwart leer halve laarsjes was er nog eentje. Maar een streep op één van de laarsjes. Een nieuwe besteld en die werd bij een DHL afhaalpost afgeleverd in Genemuiden waar ik woon. Via de mail werd me verteld dat ik het de dag erna kon ophalen. Sneller kon niet, zo blij met de service van Nelson. De medewerkster die me hielp was erg behulpzaam en dacht met me mee. Ik was nog nooit bij Nelson geweest maar door de vriendelijkheid van alle medewerkers daar kom ik graag terug!!

kwaliteit

Goede klantenservice in de winkel. Snelle levering bij bestelling online. Ruime keuze, wat wil je nog meer;)

Werd heel leuk geholpen. Super

Supersnel!

Ik bestelde op een maandagavond om 22:30. Op de website stond vermeld, voor 22:00u besteld, woensdag in huis. Maar de volgende dag werden mijn schoenen al bezorgd. Supersnel, en helemaal in orde!

Bijzondere eerste ervaring

Schoenen heel snel bezorgd maar.....de prijs op de bezorgde schoenen was lager dan ik er voor had betaald. Na melding/vraag kreeg ik keurig (heel snel) het verschil teruggestort. Klasse!!

Fijn dat de medewerkster van de klantenservice mij erop attendeerde dat wanneer ik de artikelen omruilde in een winkel alle kosten meteen verrekend worden zodat ik niet nog een keer alles opnieuw hoefde te betalen.

Altijd prima geholpen

Altijd aardig , en geduld echt top

Fijne winkels en grote sortering schoenen

Ik kijk altijd graag in de winkels wat er weer voor nieuws is. Helaas vind ik van het merk skechers vaak niet wat ik zoek. Meestal bestel ik per internet en als ze niet goed zijn kan ik ze makkelijk terug brengen in de winkel.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl