Fijne winkels en grote sortering schoenen

Ik kijk altijd graag in de winkels wat er weer voor nieuws is. Helaas vind ik van het merk skechers vaak niet wat ik zoek. Meestal bestel ik per internet en als ze niet goed zijn kan ik ze makkelijk terug brengen in de winkel.

Mooie sneaker

In de winkel besteld,andere dag binnen top

Mooie kwaliteit

Hele fijne schoenen mooie kwaliteit

Goede winkel

Top service.

Schoenen waren niet in de gewenste kleur in de winkel. Samen met verkoopster de goede kleur besteld via internet volgende dag ophalen. Top geregeld.

Zeer snelle levering

Fijne schoenen maar jammer dat ik.mijn ing punten alleen online kan inwisselen

Voor 22 uur 's,avonds besteld en volgende dag in huis ...niet tevreden dan naar de winkel (Bisonspoor ) en vriendelijk nemen ze de producten weer retour !!!!!! Dikke 10

Slecht

In de winkel niet meedenken en niet goed helpen schoenen in doos aangegeven en dan weglopen

Teleurstellende levering

Speakers zijn prima. De levering ging ook snel. Allen kon er geen goede middag of a u b vanaf. Hij keek mij niet eens aan. Nog nooit meegemaakt.

Goede ervaring, alleen DHL niet. Schoenen in de hal neer gezet.

Netjes verpakt. DHL mag van mij weg. Slechte ervaring.

Super snel

Goede keuze aan schoenen. Redelijke prijs. Super snel geleverd.

Helaas verkeerde maat ontvangen

In de winkel na overleg juiste maat gekregen ze hebben mij daar goed geholpen!

Snelle verzending, goed geregeld met retour sturen!

Vandaag besteld is morgen nieuwe schoenen in huis, helemaal fijn!

Fijne winkel

De webshop van Nelson is een fijne winkel. Goed verpakt, snelle levering en prima kwaliteit.

Artikel was binnen de gestelde tijd geleverd.

Dit zijn fijne sloffen!

De kwaliteit is goed.

Altijd vriendelijk geholpen

Geweldig!

Heel blij met snelle levering en mooie schoenen!

Goede berichtgeving over de afhandeling

Vriendelijke ontvangst in de winkel

Goede pasvorm

Als goed

Service prima bediening vriendelijk

Slechte communicatie bij problemen met levering

Zie boven

Fijne winkel

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Mag er graag komen daar ze een uitgebreide collectie aanbieden en ook nog betaalbaar.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl