Fijne winkel

Kom er graag, altijd leuke collectie. Veel verschillende merken en vriendelijk personeel. Als er artikel niet in magazijn is, wordt het meteen besteld en wordt het thuis afgeleverd. Spaarpuntensysteem is heel fijn, altijd weer verrassing als je de korting krijgt bij aankoop

Super snel geholpen ,behandeld met respect

Ik had schoenen besteld en bij de winkel laten bezorgen. Daar gepast, maar bleken niet goed te zijn. Er werd geen probleem gemaakt en mijn geld werd direct teruggestort. Hopelijk lukt het mij de volgende keer wel om te slagen. Je wordt altijd vriendelijk behandeld.

Prettige schoenenzaak

Snelle levering.

Mijn schoenen werden pas een week later bezorgd nadat ik ze voor de 2e keer besteld had!,

Mijn bestellingen lopen altijd gesmeerd behalve de laatste keer. Ik moest ze 2 keer bestellen en betalen en dat vond ik heel irritant.

gebruiksvriendelijk

gebruiksvriendelijk

Vlotte levering

Na twee dagen was mijn bestelling al geleverd.

Altijd fijne schoenen. Heerlijk lopen en stylisch. Wil al jaren niks anders aan mijn voeten.

Goede winkel.

Ik ben al jaren trouwe klant en heb heel goede ervaringen met jullie. Snelle en correcte levering.

Fijn personeel en een mooie winkel

Goed geholpen door medewerksters

Hele leuke vlotte schoen toppie

Zeer vriendelijk en correct geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

prima, overzichtelijk

goede service, ruim aanbod

Geweldige service

Makkelijk bestellen in de webshop. Na een dag al ophalen in de winkel. Schoenen kan je passen in de winkel en tegelijkertijd krijg je advies van de verkoopster voor het beste onderhoud van je schoenen, wat je ook ter plekke kan aanschaffen. Geweldig

Een hele fijne winkel!!!

Ik word altijd vriendelijk en goed geholpen

Eenvoudig bestellen, snel leveren

Het was zeer gemakkelijk om te bestellen. De levering was zoals beloofd zeer snel.

Mooie schoenen

Maat klopte en zitten heerlijk

Snelle levering en goed geïnformeerd.

Dik tevreden.

Fijne service in de winkel

Makkelijk bestellen via site, en afhalen het passen in de winkel, is super.

Vlotte afhandeling

Schoenen zijn vlot bezorgd.

Met goede hulp 1 paar schoenen en 1 paar sandalen gekocht.

Dat staat al in de vorige zin. Ik ben tevreden met de hulp en mijn aankopen.

Uitstekende merken, scherpe prijzen

Regelmatig kijk ik naar nieuwe of bekende schoenen. Communicatie is altijd helder, levering kan wel eens een dagje langer duren. Aflevering bij een winkel is voor mij zeer prettig.

Geweldige hulp, fijne sfeer in winkel, mooi assortiment

Geweldige hulp, fijne sfeer in winkel, mooi assortiment .

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl