Snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Snel bezorgd

Goed geholpen en snel geregeld

De schoenen die ik graag wilde waren er niet, een goed alternatief geadviseerd

Zeer prettig geholpen in de winkel

Schoenen online besteld, zaten niet lekker. Geruild in de winkel. Heel vriendelijk, behulpzaam personeel

Heel snelle en correcte levering

Heel snelle en correcte levering

Comfort feel with great looks

Love to wear Nelson shoes with total comfort and looks. Never get feeling of pain in the foot even with long walks.

Aardig personeel

Altijd goed geholpen

Top!!

Vrijdag om 21:00 besteld Zaterdag geleverd top!!

Ik zit al geruime tijd te wachten op mijn schoenen en telkens wordt het later.

Ik vind niet dat je dit kan maken. 2 weken geleden besteld en nog niks ontvangen. Iedere dag wordt het een andere dag. Ik beveel jullie niet aan want jullie houden je niet aan de afspraak. Erg jammer!

Het klopt allemaal

Ik was op zoek naar damespantoffels met zachte vulling. Deze heb ik in de winkel gevonden. Mijn kleur was niet op voorraad. In de winkel de bestelling gedaan en de pantoffels snel thuisbezorgd gekregen. Ze lopen heerlijk.

Snel en klantgericht

Schoenen besteld via internet. Maat niet helemaal geschikt. Retour via winkel in Diemen. Alles zeer soepel verlopen.

Geen ster

Ik betel laarzen en ze komen beschadigd aan en verkleurd wordt dus niets gecontroleerd en dan moet je ook lang wachten op de terug storting

Heel blij mee.

Mooie schoenen, lopen heerlijk en snel geleverd.

Supersnelle levering! Prachtige boots, ben er blij mee!!

De volgende dag al bezorgd en mooie schoenen.

Geweldige schoenen winkel met prima schoenen.

Schoenen waren niet in mijn maat en werden na gestuurd, alles netjes op tijd.

Snelle goede levering

De maat die ik voor mijn moeder online besteld had was niet goed. Bij de winkel in Keizerswaard mocht ik hem ruilen voor de juiste maat. Aldaar hele goede service en fijn personeel

Perfecte service; mooi product

Laarzen via Nelson internet besteld. Levering in winkel Vlaardingen. Omruilen voor maat groter; snel en vakkundig geregeld door vriendelijke dame. Volgende dag nieuwe laarzen. Super service!

Goed geholpen.

Ondanks drukte in de winkel goed geholpen.

Beschadigde boots

De doos was al beschadigd, de boots waren van binnen beschadigd. Jammer, want waarschijnlijk was dit al bekend bij het verzenden.

Klantvriendelijk en weten waar ze het overhebben.

Snelle levering goede kwaliteit

Prima kwaliteit en vlotte levering

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl