Helemaal goed, fijne aankoop

Schoenen uit magazijn konden in de buurt van thuis worden opgehaald. Wat een gemak. Fijn geholpen.

Heel blij met enkellaarzen, zitten prima

Bestelling en bezorging super goed

Zeer klantvriendelijke benadering

Inmiddels meerdere keren in de winkel geweest en altijd door zeer klantvriendelijke, behulpzame en meedenkende medewerkers geholpen.

Helemaal top!

Al eens eerder wat online besteld, toen geruild in de winkel, was ook probleemloos. Nu weer besteld, snelle levering, goed verpakt. Helemaal tevreden!

Prima afwikkeling erg goed geholpen

Nette winkel

Mooie winkel met veel keuze en leveren altijd Op tijd.

Schoenen besteld en snel geleverd. Communicatie uitstekend. Vriendelijke bediening.

Schoenen hadden een klein foutje, kreeg gelijk wat korting of mocht ze terug sturen, zeer netjes geholpen. Groet Ellen

prima klantenservice

Het was even wachten aan de telefoon, maar toen ik de medewerkster van de klantenservice eenmaal aan de lijn kreeg ... helemaal top geregeld. Mijn schoenen werden netjes in de winkel geleverd, daar kon ik ze - na de telefonische bevestiging van de winkel - passen en ophalen. Ze bleken echter toch een maatje te groot uit te vallen, maar ook de winkelmedewerkster pakte daadkrachtig door. Kortom, de volgende dag stonden ze klaar in een maatje kleiner.

Mooie schoenen!

Zeer snelle levering, mooie schoenen!

Helemaal prima

Prima ervaring gehad met Nelson. De schoenen waren, toen ik deze kocht, niet meer in het filiaal. Maar de volgende dag werden de schoenen keurig thuisbezorgd in de gewenste kleur. En de schoenen lopen heerlijk.

Top .

Zeer nette correcte dames . Zeer goed geholpen om schoenen te bestellen in de winkel

Hele goede schoenen!

Zelfs voetballende jongens doen lang met deze schoenen!

Fijne winkel in Doetinchem. Wordt hier altijd zeer vriendelijk geholpen.

Prettig!

Geweldige service

Zodra schoenen op voorrad waren, kreeg ik een bericht. De volgende dag had ik ze al in huis.

goede service on line

Levering op tijd.

Vriendelijke service en snelle bestelling.

Mooi assortiment en vriendelijke service.

In de winkel 2 paar schoenen besteld en betaald. Maat 39 en 40. De volgende dag waren ze al bezorgd. Heb ze gepast en één paar werd teruggestuurd. De dag erna had ik al weer het geld van het teruggestuurde paar schoenen op mijn rekening. KLASSE… dat is pas service!!!

Snel en keurig afgeleverd

Schoenen kopen, naar Nelson lopen!

Haastige spoed, bij Nelson altijd goed!

Ik slaag bijna altijd bij Nelson. Goed assortiment.

Heerlijke schoenen. Snelle levering.

Altijd blij met Nelson

Super leuke collectie en altijd snel verzonden. Ook is de kwaliteit van de schoenen is altijd goed. A-kwaliteit. Geen foutjes. En fijne mogelijkheden tot betalen. Blij dus!

Prettig en veel aandacht

Was goed

Was goed

Alleen maar positief.

Betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen. Product klopt helemaal.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl