Prima website en vriendelijke winkelpersoneel

De website werkt prima, ik kan vinden wat ik zoek mbv filters. Als ik eenmaal besteld heb, laat ik het meestal in de winkel bezorgen zodat ik het kan passen. De medewerkers in Diemen staan me altijd vriendelijk te woord.

Goede ervaring

In de winkel goed en netjes geholpen Snelle levering

Schoenen snel geleverd in winkel

Vanwege slechte ervaringen met DHL op thuisadres laat ik bestellingen liever in de winkel bezorgen. Dat werkt wel prima

Geen gezeur met terug betaling

In de winkel goed geholpen en kon alle tijd nemen om te passen en te vergelijken. Dat paar schoenen dat ik toen heb gekocht heb ik later in een andere kleur online besteld. Schoenen werden de eerstvolgende werkdag gelijk geleverd.

Altijd vriendelijke medewerkers

Goed geholpen!!

Goed geholpen

Zeer vriendelijk, perfect geholpen zeer tevreden

ruime keuze tegen schappelijke prijzen

ook al waren pantoffels niet op voorraad, ik kon ze al snel in de winkel ophalen na online bestelling. Prima service en vriendelijke medewerkster

Vreselijk

De "verkoopster" was onbeschoft en had niet echt zin om te helpen . Ik was van plan om 3 paar schoenen te kopen, maar door gaar opmerkingen heb ik t bij 1 paar gehouden.

Ruime keuze

Op we website is makkelijk alles te vinden. Er is een ruime keuze en bestellen en retourneren gaat heel eenvoudig.

Fijn winkel in Groningen.!.

Heel mooi groot winkel

Supersnelle service

Fijne winkel en ook online snelle levering!

Snel en keurig bezorgd

Makkelijk via internet. Hoef niet lang te wachten.

Snelle levering, mooie / makkelijke Website

Top :)

Goed!!

Snel en makkelijk

Leuke schoenen, goede service

Super winkel.. vakkundig personeel

Heel veel merken schoenen en soorten en kleuren … sandalen sneakers ( hoog en laag)voor elke gelegenheid grote keuze!

Super geholpen ‼️

In uithoorn door de manager Zijdelwaard

Super‼️

Zeer vriendelijk hulpvaardig personeel‼️

Superservice, TOP

Klantenservice als deze vind je zelden!

Toppie

Ben goed geholpen mijn maat was niet in de winkel kwam van andere winkel kreeg toen mailtje dat het er was toppie

Betaalbare leuke en comfortabele schoenen

Op advies van de fysiotherapeut draag sketches met een goede demping. Hiervoor kan ik goed slagen bij Nelson

Prima sevice

Netjes en snel bezorgd

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl