Helpful and patient assistance

The staff are so helpful and patient. The helped order exactly what I needed even if they didn't have it in stock. Every time I go back, I am happy with the experience. The shoes are great too!

Heel vriendelijk geholpen

Pakket nooit aangekomen

Bezorging was verhinderd en nu gaat hij terug? Hij heeft nooit de winkel gehaald waar die heen moest

Supersnelle service

Snel aangekomen, omschrijving klopt helemaal.

Snel geleverd en product zoals omschreven

Makkelijk als je weet wat je nodig hebt. Alleen jammer dat net na de bestelling de nieuwjaarskorting van kracht werd :-(

Mooi assortiment en hele goeie service

Mijn ervaringen zijn altijd positief. Ze hebben een mooie collectie en een grote voorraad in maten. Verzending, zowel levering als retournering lopen altijd prima.

Klantvriendeijk

Ben uitstekend geholpen door de medewerkster van Nelson

Het zou handig zijn als de winkel schoenen van de website had

Om schoenen te passen moet je ze eerst betalen…

Erg snel geleverd.Top!

Geweldig!

Nelson schoenen heeft een zeer uitgebreide collectie. Hun service is top! En het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

Heel goed en gemakkelijk

Tevreden

Fijne zaak

Mooie schoenen en goede service!

Snel, kwaliteit, voldoet aan verwachting.

Fantastische schoenen. Snelle levering. Duidelijke en overzichtelijke procedure.

Het was heel goed!

El servicio fue muy rápido, al ordenar y el envío fue muy rápido y todo estuvo muy bien, durante el proceso de envío. Quedé muy satisfecha, y los zapatos q pedí son muy cómodos, tuve un par de los mismos que pedí, por esa razón pedí de nuevo el mismo par y otros en otro color!

Heerlijke sloffen snelle levering.

Online heerlijke sloffen besteld. Snel geleverd. Ze zitten geweldig en zijn lekker warm.

Zeer vlotte levering. Ik had eerst maat 39 besteld, deze bleken te groot. Bij de winkel van Nelson heb ik ze teruggebracht en kreeg direct m’n geld retour. Top! Daarna maat 38 besteld en deze waren er na 1 dag. Zeer blij mee.

Goed geholpen door winkelpersoneel

Vlot en correct bedrijf

Pantoffels besteld. Vlot geleverd. Waren te klein. Retour was simpel in dezelfde doos. Retour bevestiging en 2 dagen later bedrag terug ontvangen. Nieuw bestelde ook weer snel geleverd.

prima pantoffels waar e.v. ook nog een inleg zool in kan . top

Zeer goed en snel geleverd volgens afspraak

Goed verkoopers

Er zijn aardige verkopers.

Kan beter

Het ligt aan het personeel wat er staat in Schiedam in Rotterdam Lijnbaan anders dat is top personeel.maar alleen Rotterdam

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl