Heb gekregen wat ik besteld en het voldeed aan de verwachting.

Is goed

Is goed

Uitmuntende collectie

Vriendelijk behulpzaam personeel, Nelson Veghel.

Bestelling verliep goed.

Schoenen net binnen en heb ze nog niet gedragen. Helaas was de verpakkings doos open. Deze review komt te snel.

Veel keuze

Veel keuze, acties, prijs kwaliteit..

Snelle levering, netjes verpakt

Makkelijke site, snelle en nette levering

Goed geholpen

Goed geholpen. Mijn maat was er niet meer is besteld volgende dag on ik ze ophalen in de winkel.

Snelle levering!!

Gewoon zoals beloofd, de volgende dag binnen

Goede service!!

Ja wat moet je er over zeggen… heb de schoenen daar besteld die ik wilde

Zeer klantvriendelijke medewerkers!

Prettig winkelen bij de Nelson winkel in Capelle aan den IJssel op de Koperwiek. Vriendelijk en behulpzaam… ook nwe medewerkers… worden netjes begeleid en opgeleid , is mijn indruk! Namens een zeer tevreden klant, Brigit Hassing.

Geweldige pasvorm

Online schoenen kopen is niet altijd de nuiste keus,maar bij nelson kan er niets misgaan.

Niet op voorraad in de winkel ,kon daar gelijk bestellen : Volgende dag thuis bezorgd

goed voor een volgende keer

Super behulpzaam

Check de schoenmaten voor je het pakket op stuurt

Mijn pakket was een paar dagen zoek, maar dat kan ook aan de pakket dienst liggen. Dan is de doos eindelijk terecht en moet je hem ver weg ophalen, dat is nog te overzien. Dan heb je eindelijk je schoenen en zit er 1 schoen maat 37 in en 1 schoen maat 38. Dat zou toch niet mogen gebeuren. Kleine moeite om het paar even te controleren.

Maar kwam niet overeen met de doos ( maat 38) maar pantoffel zelf 39. Heel raar Passen goed dus welmgehoiden

Super !!!!

Een hele fijne winkel !!!!

Meest correcte bedrijf voor mij! Snel, ook fijn dat Nelson met DHL werkt, en geen overbodig grote verpakkingen!

Goede service en snelle verzending top

Super makkelijk

Snelle bezorging op tijd Een paar retour ivm niet passen van mijn zooltjes In de winkel in Pijnacker goed en aardig geholpen en na paar dagen retourbedrag op mijn rekening Beslist nog eens doen

Hele leuke schoenen en snelle service!

Nelson was vlot met versturen van mijn schoenen, de pakketbezorger nam er echter ruimer de tijd voor. In plaats van op de afgesproken dag, 2 dagen na bestelling, werden de schoenen een week later ‘‘s avonds laat bezorgd. Dat was het enige jammere, maar daar kan Nelson niks aan doen. De schoenen zijn geweldig, zitten heerlijk en ben er heel blij mee!

Mooie collectie,goed personeel

Heel goed geholpen door de dames

geweldig

goede service snelle levering ik zeg doorgaan en mooie schoenen

Goede hulp, prima oplossingen

Maat niet aanwezig, wordt besteld, dag later thuis bezorgd.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl