Prettig personeel

Goede collectie

Goede ervaringen met schoenen

Koop meestal schoenen bij Nelson laatst nog sandalen gekocht

WE KOMEN AL JAREN BIJ DEZE Nelson en ik kan zeggen dat we hier goed geholpen worden.Als de maat er niet is,dan wordt er binnen e En paar dagen de juiste maat bezorgd.Niets dan goeds.

Snelle goede levering

Onvoldoende informatie

Ik had leuke schoenen gezien, maar die waren er niet in mijn maat. Ze konden wel besteld worden, maar ik moest direct afrekenen, terwijl ik ze alleen maar wilde passen . Als ze goed zaten had ik ze gekocht. Direct afrekenen overviel me.Hadden ze eerder moeten vertellen.

Vriendelijk geholpen Genoeg personeel in castricum filiaal, ga zo door

Goede kwaliteit schoenen

Ook online makkelijk te bestellen.

Hele prettige schoenen

Ik had deze al in het wit en wilde voor de winter een donkere kleur.

Alles prima verlopen

Hoewel ik de voorkeur geefaan bezoek aan de winkel, moest ik nu via internet kopen. Is prima gegaan.

topservice

Mijn sloefen waren niet meer in de winkel in mijn maat. Ze zijn dan per post naar hier verstuurd. De verkoopster was zeer vriendelijk en behulpzaam bij het zoeken van de juiste maat. Ze heeft het top gedaan, mijn sloefjes zitten zalig!

Mooie laarzen besteld en de volgende dag waren ze al bezorgd!

Uitstekend!

Deskundig en vriendelijk personeel. Dat is de reden dat ik van de concurrent overgestapt ben naar Nelson.

Snel geleverd en leuk geprijsd

Schoenen besteld, vandaag bestellen, morgen in huis. Klopt daadwerkelijk Goede service Klantvriendelijk

Schoenen.

Heb mijn schoenen online gekocht in de winkel. Bij ophalen van mijn pakket , kon ik mijn schoenen passen in de winkel. Ze zaten heerlijk en kon ik ze meenemen naar huis.

Vriendelijke en vlotte afhandeling van klacht.

Zie bovenstaande

ALTIJD PRIJS BIJ NELSON

Na zorgvuldig zoeken op de site van Nelson , besloot ik bruine Gabor Rollingsoft, hoge sneakers te kopen en als alternatief had ik blauwe Gabor Comfort Optifit, ook hoge sneakers, in gedachten gehouden. De schoenen waren niet in de winkel, maar de volgende dag kon ik ze halen. Ook als de schoenen niet naar de zin zouden zijn, hoef ik ze niet te kopen, een fantastische service van Nelson. De schoenen pasten allebei de paren, en ik besloot ze allebei te kopen. Ben heel erg blij met mijn aankopen. Mijn spaarkaart is nu vol, dus volgend seizoen meteen korting op mijn nieuwe schoenen.

prima gegaan

Online besteld met kortingscode ; volgende dag opgehaald in de winkel na de schoenen te hebben gepst.

tevreden

goede maat en zoals ik verwachtte

goede service

Service gerichte medewerkster en denkt mee met de klant. Bezoring bij afhaalpunt was zonder zorgen. Zeer tevreden.

Mooie schoen en zit lekker

Mooie schoen en loopt lekker. Hak is niet te hoog.

goed is

Passen goed.

Grote keuze in kwaliteit

Slaag vrijwel altijd voor mijn brede voeten een juiste keuze te maken in het aanbod van kwaliteits schieman

Afhankelijk van medewerkers

Via de site schoenen besteld en laten afleveren bij een filiaal. Netjes en snel geleverd. Deze medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam. Helaas ook wel eens anders meegemaakt. Omdat de schoenen niet goed paste, direct nieuwe besteld en deze waren de volgende dag binnen. Deze medewerkster was wat minder vriendelijk, maar we zijn nou eenmaal niet allemaal hetzelfde. Goed geholpen, zeer tevreden over de schoenen.

Goedd kwaliteit

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl