Snelle levering,al jaren goed bekend om zijn service.

Zeer snelle levering,goede service. Veel keuze.

Prima hulp bij kiezen

Weten goed te juiste schoenen te kiezen, die heel snel besteld en geleverd worden. Heb een moeilijke maat.

Klacht goed afgehandeld

Alles ging zoals beschreven. Uitgezocht en naar filiaal laten sturen.

geweldig

Fijne winkel met vriendelijk personeel.

Leuke collectie en ook nog betaalbare prijzen en voor iedereen is er wel wat te vinden.

Retour super netjes geregeld

Helaas waren de bestelde sandalen iets te klein

Tevreden klant

Hier koop ik altijd mijn Sketcher schoenen.

klant vriendelijk top

Probleem met levering werd snel en adequaad op gelost

Een snelle reactie en een prima snelle levering

Ik vind het prettig dat ik in de winkel mijn mt kan bepalen en daar vervolgens mijn schoenen bestellen en betalen. De volgende dag werden de schoenen thuis bezorgd . Een prima systeem.

Fijn geholoen

Aardige jonge verkoopster die erg hulpvaardig was bij het zoeken naar oplossingen.

Zeer vriendelijke verkoopster

Goed en vriendelijk geholpen.

perfect

Altijd vriendelijke personeel en als ik iets besteld dan is de levering Perfect

Snelle levering, prima website

Bestelling worden altijd op de afgesproken datum geleverd. Schoenen zijn van uitstekende kwaliteit.

Matig

Hen mijn schoenen in de winkel laten bezorge.lb Kreeg keurig een melding dat de volgende dag de schoenen tussen 14:00 en 16:00 bezorgd zouden worden. Echter als de schoenen in de winkel worden bezorgd zijn ze daar altijd later. Ik moest daarom 2 x van Houten naar Utrecht. Ik zou jullie dan ook willen adviseren dit extra te vermelden

Fijne winkel met prima producten

Goed geholpen door medewerker.

Goed geholpen

Door Verkoopster vriendelijk geholpen goed haar best gedaan . De schoenen snel ontvangen na dat de verkoopster ze had besteld voor mij . Ook goede service als je het hebt ontvangen niet goed mag je het terug brengen en krijg je je geld terug . Dus zeer tevreden .

De schoenen voldoen aan de vdrwachting

Goed!

Goed geholpen

Toppie.

Ik ben blij met mijn aankoop en de hele cyclus ging perfect,hartelijk bedankt.

Goede schoenen, nette prijs, snelle levering

Nelson levert snel. Ruime keus, goede merken en een nette prijs.

We hadden schoenen gekocht bij Nelson, na een week was het bandje afgebroken. Netjes terug gegaan naar de winkel en meteen opgelost.

Goed geregeld

Netjes op Tyd top

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl