Fantastische service

Fantastisch service

Fijne winkelervaring

Leuk personeel en snelle levering

Grote frisse zaak

Prima, snel, betrouwbaar

Sneakers 's avoncds besteld via de webshop. Levering de dag na bestelling! De prijzen die ze hanteren zijn de prijzen die je ook in de winkel betaald en dat vind ik goed.

Ik ben zeer goed geholpen bij Nelson in de Lijnbaan Rotterdam. Vriendelijk personeel en grote sortering in merken van schoenen

Goede service!

Snelle levering!

Altijd tevreden..

Vlotte en meedenkende hulp..

Warmbat Australia

Snelle service en levering. Het zit superfijn

Mijn maat schoenen was niet op voorraad in de winkel. In de winkel online besteld en de volgende dag thuis bezorgd.

Snel en correct

Besteld on line en 2 dg later kon ik ze ophalen in dd winkel.

Mooie schoen.

Snel geleverd.

zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen in zowel filiaal in De Loper/Vlaardingen als in Koningshoek/Maassluis

Geweldige service

goede service

prima en snelle levering

Personeel is klantvriendelijk

Ik heb bij Nelson Osdorpplein Amsterdam sandalen gekocht en ben heel vriendelijk geholpen. Daarna ben ik ook nog geholpen om een online bestelling bij u te plaatsen. De volgende dag had ik de sandalen al in huis. Een prima service. Met vriendelijke groeten, Ria Maatman.

Geweldig.

Ik heb een geweldige ervaring met Nelson schoenen. Hele goede kwaliteit en je besteld vandaag en morgen in huis. En krijg mooie reclames van schoenen die bij mij passen. Ik ga zeker nog eens wat bestellen bij hun. Vriendelijk groet mw Ellen Mesters.

Online bestellen +, maar in winkelophalen -

Online bestelling goed en vlot. Bij passen in de winkel merkte ik desinteresse qua hulp van medewerker. Het riempje vastmaken ging mij moeilijk af (bijna 70). Medewerker hoorde dat ik het lastig vond erbij te komen, keek gaf geen hulp. Op de vraag ‘vindt u de sandaal goed qua maat?’ kreeg ik als kort antwoord ‘Dat moet u zelf voelen’. Rare ervaring, want ik koop er regelmatig schoenen. Dan is men behulpzaam en vriendelijk. Online prima

Vriendelijk, meedenken, fijne sfeer

Zoals altijd werd ik vriendelijk benaderd en was er gemakkelijk kletspraatje. En de service van ter plekke een andere maat of kleur bestellen zonder verplichting tot aankoop is echt heel fijn.

Helemaal naar zin

Ik kies altijd voor Nelson omdat ik dan zeker weet dat ik materiaal geleverd krijg waar ik weer jaren Pleizier van heb.

Servicegerichte medewerksters met goede kennis van zaken!

Zie hierboven.

Super snelle levering

Super fijn dat de levering zo snel was. Erg tevreden

Fantastische

Uitstekende bediening en coulante afwikkeling.

!

!

Winkel ervaring prima. Toegestuurde product kapot!

De gekozen schoenen waren niet meer in de winkel en er zou een nieuw paar gratis toegestuurd worden. Dus was heel blij. Had ze de volgende dag al. Maar mijn toegestuurde schoenen waren helaas kapot en heb ze terug moeten sturen. Daar baalde ik van. Jammer dat het niet goed gecheckt wordt vanwaar het verstuurd wordt. Maar winkel personeel super vriendelijk en erg behulpzaam. De keuze is groot. Dus ik kom zeker nog wel terug maar laat niet meer zo gauw opsturen. Neem dat liever meteen mee.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl