Snel geleverd en netjes verstuurd

Manager van locatie Eindhoven heeft mij fijn geholpen

Manager van locatie Eindhoven heeft mij fijn geholpen Fijne winkel waar ik altijd naar toe ga

goede en snelle levering

goede hulp en snelle levering

Snel bezorgd

Gemakkelijk bestellen en snel bezorgd!

Netjes op tijd geleverd

Netjes ge leve rd geen problemen met bestellen

Service, bezorging, retour Alles is top!

Vind altijd iets voor aan mijn voeten

Uit gebreide collectie

Naar Amstelveen geweest. Waren niet op voorraad. Verkoopster hielp mij online te bestellen. Maar ik heb ze net een week. Krijg ik per post aanbieding binnen van korting. Jammer dat ik die gemist heb.

Snel en goed

Duidelijke website, goed assortiment, levering binnen 24 uur.

Op tijd binnen netjes geleverd , advies maat grootte perfect per merk

Hele mooie schoenen

Het wordt altijd snel geleverd door Nelson . Ze zijn precies zoals verwacht . Mooie Gabor sneakers en korting vanwege mijn spaarpunten

Snelle levering!

Snel geleverd, ik had alleen de maat (met de maattabel) verkeerd gekozen, 1 maat te klein. Retour gestuurd en meteen de goede maat besteld, was ook weer snel binnen. Zitten perfect.

Snelle verzending

Laarzen gekocht voldoen helemaal aan de beschrijving. Snel verzonden.

Zeer goed, snelle levering, uitstekende kwaliteit

Zeer snelle levering, uitstekende kwaliteit

Snelle afhandeling

Goedemiddag en op tijd geleverd. Dit ging heel snel. Een dag later kon ik mijn pantoffels al ophalen in de winkel

Prettig geholpen door de verkoopster!!

Perfecte service, en nog snel ook.

Geweldig hoor heb donderdagmiddag besteld en eind Vrijdagochtend al in huis. Ben nu voorbereid voor het winterseizoen, het is nu nog te warm voor die prachtige hoge Ecco's. Eigenlijk ook wel weer jammer.

Altijd vriendelijk en goed advies.

Super vriendelijk geholpen

Uitstekende service!

Hulpvaardig personeel in de winkel. Snelle en uitstekende levering van de schoenen. Ik ben zeer tevreden. Niet voor niets al jaren klant bij Nelson.

Al het 3de BM paar van deze schoenen

Zitten heerlijk, nog nooit Pijn aan mijn voeten gehad

Vriendelijk en behulpzame personeel.

Levering en kwaliteit perfect

De maten ko.en niet overeen bij alle merken. De slippin schoenen van Sketchers,vallen 2 maten te groot, hierdoor passen ze niet. Maat 43 is een maat 45.

Prettig

Snelle geleverd.netjes ingepakt.mooie schoenen.

In de winkel heel goed geholpen door verkoopster in Eindhoven. Omdat ze de goede kleur niet hadden in juiste maat daar meteen online besteld

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl