Zeer snelle levering

Mijn schoenen s avonds besteld en de volgende dag al binnen, helemaal happy!

Super netjes geholpen daar in Hoofddorp

Prachtige wi nkel, met zeer vriendelijk personeel . Zou een voorbeeld moeten zijn voor andere winkelketens

Wat een service

Goede afhandeling van de bestelling . En goede service in de winkel.

Zeer attente verkoopsters/ verkopers

Goede dienstverlening

Goeie

Het is snel en goed de schoenen

Schoenen perfect verpakt dag na bestelling al binnen

Fijne Winkel !

Ik koop al jaren bij Nelson en toen ze online gingen ging ik bestellen wat mij ook heel goed bevalt .

Positief

Nette winkel en vriendelijk personeel. Kwaliteit en keuze schoenen prima. Via internet ook makkelijk te bestellen.

Goede prijs/kwaliteit en snel geleverd

Ik bestelde mooie laarsjes van Gabor en had ze de volgende dag al in huis ! Goed aanbod van de betere merken, prima prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering.

Goed en vriendelijke geholpen

Goed ..Schoenen moesten besteld worden waren er snel

Fijne zaak, ruime keus en prettig personeel.

Altijd aandacht, nooit een probleem om de juiste maat naar hun filiaal te laten brengen. Bovendien keus uit veel kwalitatief goede schoenen.

De samenwerking tussen online en de fysieke winkel loopt goed. Omruilen gaat zo prima!

Top winkel

Snelle bezorging, keurig verpakt en 2x telefonisch contact gehad met zeer behulpzame en vriendelijk medewerkers.

0 sterren. Waardeloos

Schoenen gekocht in Wassenaar (was daar op vakantie). Ik had de ingespoten. Sloegen wit uit. Terug naar de winkel. Bleek een bekend probleem te zijn. Moest schoenen en spray terugbrengen. Gedaan. Ter plekke via een beeldscherm nieuwe besteld. Zouden thuis gebracht worden. Na half uur telefoon van de winkel. Foute codes in kassa, daarom verkeerde schoenen besteld. Moest ik maar éven in Enkhuizen omwisselen. Op afgesproken dag en tijdstip werden schoenen geleverd worden. Werd een dag later. Dus niet. 2 dagen later een mail dat ze in een verzamelpunt zouden zijn. Niet dus. Eind van de dag kreeg een mail met een code. Toen waren de schoenen daar. De schoenen die ik niet besteld had. Hoe gaat Nelson dit oplossen????

Snel bezorgd

Altijd goed

Je word altijd goed geholpen

Snelle verzending.

Duidelijke website, snelle bezorging, goed verpakt.

Fijn en ontspannen winkelen.

De winkel waar wij komen is het altijd relaxed om winkelen. Geen opdringerige verkoopsters. Altijd vriendelijk, behulpzaam, goede tips en raad. We komen er graag.

Heerlijk

Super fijne schoenen Leer is soepel goed voetbad. Stevige schoenen .

Zie boven

Prettig en met zorg geholpen.

Zie hier boven!

In de winkel altijd vriendelijk personeel en online snelle levering.

Snel en zeer goed verpakt

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl